Mahmut Yıldız 15 Kasım 2022 Paylaş 15 Kasım 2022 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: O ayrı abey. Sanki kaza ihtimali varmış gibi mi algılıyor bilmiyorum frene basarken araba geliyor mu diye öne eğiliyorum ya kemer öne gittigimi algılayıp salmıyor hareketimi kısıtlıyor. Bununla alakalıdır herhalde. Şükür kemer patlatacak bir kazam olmadı inşallah olmazda 😅 Burada anlatıyor. 15 Kasım 2022 tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 15 Kasım 2022 Yazar Paylaş 15 Kasım 2022 Fatih Evcin yazdı: Geçmiş olsun, arkadaşlar baya bi hızlıymış Clionun hasarı böyle olurdu zaten. Ama astranın bu hale gelmesi için gerçekten iyi vurması lazımdı. 130 du frene bastım diyor ama bence hiç yavaşlamamış araba Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Kasım 2022 Paylaş 15 Kasım 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Adamı vurdular sandım 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Kasım 2022 Paylaş 15 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Adamı vurdular sandım Öyle zaten, Türkçeye çevrildiğinde mekanizmanın adı kemer fişeği Ciddi ciddi barut ile çalışıyor. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 16 Kasım 2022 Paylaş 16 Kasım 2022 Görkem Karakaş yazdı: Clionun hasarı böyle olurdu zaten. Ama astranın bu hale gelmesi için gerçekten iyi vurması lazımdı. 130 du frene bastım diyor ama bence hiç yavaşlamamış araba Sen clio frene basıp arabanın önü aşağı eğilmeseydi görseydin halini. baya iyi kurtarmış , altına girmiş astranın .. Tekrardan geçmiş olsun. Görkem Karakaş yazdı: 130 du frene bastım diyor ama bence hiç yavaşlamamış araba Lastikler iyi değilse de olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts