Kenan Demir 13 Kasım 2022 Paylaş 13 Kasım 2022 https://youtube.com/shorts/zgEf0cm2mwI?feature=shareMerhabalar Egzoz fan böyle sesler geliyor.Normal mıdır? Yorum bağlantısı
Aydın Sert 14 Kasım 2022 Paylaş 14 Kasım 2022 Merhaba, Videonuz gizli. Ayarlardan herkese açık olarak açmanız gerekir. Yorum bağlantısı
Kenan Demir 14 Kasım 2022 Yazar Paylaş 14 Kasım 2022 Aydın Sert yazdı: Merhaba, Videonuz gizli. Ayarlardan herkese açık olarak açmanız gerekir. Oldu mu Aydın Bey. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 14 Kasım 2022 Paylaş 14 Kasım 2022 Olmuş Kenan Bey, Susturucudan geldiğini tahmin etmekle beraber, subapların da kontrol edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tecrübeli büyüklerimiz daha isabetli yorum yapacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Kasım 2022 Paylaş 14 Kasım 2022 Ses normal değil. Ne zamandır geliyor bu ses. Sesi egzozdan duyuyorsunuz ama kaynağı motor tarafındadır muhtemelen. Kaputu açıp dinlediniz mi? 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Kenan Demir 14 Kasım 2022 Yazar Çözüm Paylaş 14 Kasım 2022 Önder Özcan yazdı: Ses normal değil. Ne zamandır geliyor bu ses. Sesi egzozdan duyuyorsunuz ama kaynağı motor tarafındadır muhtemelen. Kaputu açıp dinlediniz mi Ne zamandır var hiç ilgilenmedim Önder bey.Kaputu açtığım da motor bloğunun yanındaki hava filtresinin ordan boğuk bir ses geliyor. Aydın Sert yazdı: Olmuş Kenan Bey, Susturucudan geldiğini tahmin etmekle beraber, subapların da kontrol edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tecrübeli büyüklerimiz daha isabetli yorum yapacaktır. Bir şoför arkadaşta subaplara baktır demişti.Zamanla kötü hal alır diye söyledi.En iyisi iyi bir ustaya göstermek.Ayrica Manifolt contası da dediler. Çağlar Bayur yazdı: ateşleme düzensiz gibi Nereye baktırmak gerekir Çağlar Bey?Ateşleme de. Yorum bağlantısı
Recommended Posts