Muhittin Kaplan 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 (düzenlendi) Yol sakini. Kanalın adı bu evet. Gezilerimi, kamplarımı, sürüşlerimi elimden geldiğince bu kanalda yayınlayacağım. Bu kanalda ne olacaktan önce ne olmayacağından bahsedeyim. Motorcu kavgası olmayacak, motorcu kavgasını seyredip video kanallarında gülenler olmayacak. Küfür olmayacak, anlamsız yerlerde anlamsız hareketler, anlamsız hızlar olmayacak. Ne tekere getireceğiz motosikleti, ne biz gaza geleceğiz. Kanalda motosiklet tanıtımı olmayacak, ileri sürüş teknikleri anlatılmayacak. Bunları yapan, gayet güzel yapan insanlar zaten var. Ben onlardan biri değilim. Kanalda neler olacak? Süreceğiz. Gezeceğiz. Arada güncel konuları konuşacağız. Selam vereceğiz tanımadığımız insanlara. Sandalyelerimizi topcase e bağlayıp kamp yapacak, belki balık tutacağız. Arada çok ufak tamiratlar yapacağız. Kötünün çok çabuk yayıldığı bu dönemde sakin kalabilmeyi, kavganın gürültünün olmadığı davranışları yaymanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Haksız mıyım ? Kendinize ve çevrenize iyi davranın. Sağlıcakla kalın. Sakin kalın. 11 Kasım 2022 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 19 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 5 abenye 2 layk olmuo ama haydin bi el atalım Muhittin Kaplan yazdı: Motorcu kavgası olmayacak benim de en anlamadığım şey, önce kamera kapatılır sonra dalınır yani çok iyi bir karar 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 Servet Aydın yazdı: Ikinci aboneye ne hediye verecen? Ben Hatta Tuzla' dayım şuan. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 İlkay Başaran yazdı: Ben Hatta Tuzla' dayım şuan. Taşındık biz. Viyana'da yaşıyoruz 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 Servet Aydın yazdı: Taşındık biz. Viyana'da yaşıyoruz Aa papa benim kanka yakın hem sana. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 İlkay Başaran yazdı: Breadboard black board olacaktı? 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 Abone oldum. 8. Aboneyim sanırım. ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 12 Kasım 2022 Paylaş 12 Kasım 2022 13. abone. uğursuz sayıya denk geldim. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 Kasım 2022 Yazar Paylaş 12 Kasım 2022 İlkay Başaran yazdı: Birinci çinko Elinde vardır video, foto felan. Yolla gelsin. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 12 Kasım 2022 Paylaş 12 Kasım 2022 Geçtiğimiz hafta sonu Ankara sürüşümüz vardı, Eskişehir'de bir gece konakladık. Çok keyifliydi.. 4 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 Kasım 2022 Yazar Paylaş 12 Kasım 2022 Hayrettin Bahadir yazdı: Geçtiğimiz hafta sonu Ankara sürüşümüz vardı, Eskişehir'de bir gece konakladık. Çok keyifliydi.. Keşke haberim olsaydı. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Kasım 2022 Paylaş 12 Kasım 2022 Alpay Sumer yazdı: 14. oldum. Bu nasıl iş🤔 . 3 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 14 Kasım 2022 Yazar Paylaş 14 Kasım 2022 introyuda ben yaptım. herşeyi ben yaptım. Ben. 4 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Kasım 2022 Paylaş 14 Kasım 2022 Muhittin abi çapırlarla aran nasıl? 100 beygir üzeri makina ile sakin kalmak zor olabilir. Sürekli tahrik eder adamı o güç. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 15 Kasım 2022 Yazar Paylaş 15 Kasım 2022 İlkay Başaran yazdı: Muhittin abi çapırlarla aran nasıl? 100 beygir üzeri makina ile sakin kalmak zor olabilir. Sürekli tahrik eder adamı o güç. Biniciyim ben, At seçmem. Belki nightrod - vrod tipinde vb olursa. Çapır lerin eski tipleri pek hoşuma gitmiyor. R nine T felanda olabilir ama o da çapır değil. Muhittin Kaplan yazdı: introyuda ben yaptım. herşeyi ben yaptım. Ben. @Servet Aydın @Çağlar Bayur Niye güldünüz hemen söyleyin, değişiklik yapabilelim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Kasım 2022 Paylaş 16 Kasım 2022 Bedavaya söylemem kusurları. Tandır yiyelim mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts