Niyazi Yılmaz 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 Merhaba arkadaşlar forumda ilk mesajım çok araştırmama rağmen problem ile ilgili net bilgi edinemedim sizlerede danışmak istedim aracım 2011 kuga mk1 araçta sürekli obd girişine takılı bir elm cihazı var bunu araçtan söker sökmez araç kendini off a çekiyor çalışmıyor yaklaşık 1 senedir böyle kullandım bi sıkıntı yoktu fakat artık kullanım sırasında da bi anda bütün arıza ışıkları yakıyor şanzıman,direksyon kutusu airbag vs kadran bile sapıtıyor tekliyor ve araç yürümüyor.stop edip belli süre bekleyince eski halini alıyor ama haliyle yolda tekrsr verebilir.o yüzden tesisat değişmek istedim ama beyinci işini çözer diye tavsiye aldım konu ile ilgili sizlerin görüşleri nedir ne yapılabilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 Niyazi Yılmaz yazdı: araçta sürekli obd girişine takılı bir elm cihazı var kim ne için tak mış? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 Birşeyler bypass edilmiş ama neyler? İlginç bir konu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 ilave soru : kontak açmadan obd deki cihaz çıkartılıp marşa basınca ne oluyor? 1 Yorum bağlantısı
Niyazi Yılmaz 11 Kasım 2022 Yazar Paylaş 11 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: ilave soru : kontak açmadan obd deki cihaz çıkartılıp marşa basınca ne oluyor? Hiç tepki vermiyor o şekilde Çağlar Bayur yazdı: kim ne için tak mış? Alırken aracı bilgim vardı abs modülü için takıldığı söyledi. işlemi yapanada ulaştım sigorta bölümü kurcalanmıştı en kestirme yol böyle bişey yaptık dedi.eski sahibide bu şekilde kullanmış 1 Yorum bağlantısı
Niyazi Yılmaz 11 Kasım 2022 Yazar Paylaş 11 Kasım 2022 (düzenlendi) Bişey daha ekliyelim hatta ben elm cihazı bozulduğunu düşünüp yenisini aldım taktım fakat çıkarttığımdaki tepkiyi veriyor acaba bu elm cihazına ecu ile bağlantılı arkadaşın dediği gibii bypass etme durumu olabilir mi sadece aldığımda üzernde olan elm cihazı ile araç kullanılıyor 11 Kasım 2022 tarihinde Niyazi Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 İyi bir elektrikçiye ihtiyacınız var. Şemayı çok iyi takip edip sorunu kökünden çözmeli. Aman diyelim, araba yanar. Yorum bağlantısı
Niyazi Yılmaz 11 Kasım 2022 Yazar Paylaş 11 Kasım 2022 Tavsiye edilen iki elektirkçilerden biri elm köprü vazifesi görüyor kaçağı bulalım veya tesisatı yenileyelim dedi Diğeri problem beyinde elm e program yazılım yüklemiş dedi kadosan da bi beyinciye yönlendirdi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 Niyazi Yılmaz yazdı: Hiç tepki vermiyor o şekilde Alırken aracı bilgim vardı abs modülü için takıldığı söyledi. işlemi yapanada ulaştım sigorta bölümü kurcalanmıştı en kestirme yol böyle bişey yaptık dedi.eski sahibide bu şekilde kullanmış o zaman hiç ellemeyin , kurcalamayın, kim ne yapmışsa yalnız uçuk bir tamir şekli olmuş bu 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 14 Kasım 2022 Paylaş 14 Kasım 2022 Gerçekten çok garip bir tamir yöntemi olmuş. Bu tür kestirme işler hep bize özgü 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım 2022 Paylaş 14 Kasım 2022 asıl tamir edene ulaşmak lazım bir elektronik dehası olmalı 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts