Fatih Karaa 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 Merhaba arkadaşlar MK4 Mondeo sahibiyim geçen hafta sol ön far arızalandı değiştirdim ikisinide bugün tekrar baktığımda sol taraf yine patlamıştı. Acaba sigorta mı arızalı olabilir kitapçığa baktığımda ön farla alakalı olarak sadece F39 sigortası var uyarlanabilir ön aydınlatma sistemi yazıyor onu mu kontrol etmeliyim? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 Dinamo voltajı bi kontrol edilebilir. Yorum bağlantısı
Fatih Karaa 11 Kasım 2022 Yazar Paylaş 11 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: ampül nemarka takıldı Markasını bilmiyorum marketten aldım diğer lambayıda değiştirdim o hala sağlam Sani Gerşon yazdı: Dinamo voltajı bi kontrol edilebilir. Sürekli aynı lamba patlıyor iki lambaya aynı regülatörden voltaj gitmiyor mu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 bence ampül kalitesinden, rutini yok diğeri de bir süre sonra gidebilir daha da yzyn dayanabilir Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 Far yada ampul yuvası gevşek / hareket ediyor olabilir. Titreşim nedeniyle ısınan far ampulü flamanı kopuyor olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Karaa 11 Kasım 2022 Yazar Paylaş 11 Kasım 2022 Sağlam farın eski ampulünü yarın takayım o zaman o unla deneyeyim en iyisi. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 13 Kasım 2022 Paylaş 13 Kasım 2022 (düzenlendi) Ya yuvaya tam oturmuyor aşırı titriyor yada farın soket bozuk tam temas olmadığı için ampul aşırı ısınıyor. Soketi değiştir % 90 bundan Çağlar Bayur yazdı: bence ampül kalitesinden, rutini yok diğeri de bir süre sonra gidebilir daha da yzyn dayanabilir Soket fisinde biraz kararma yanma olunca ampulü tez kesiyor. Sahinde bir ayda iki kez kesmişti soketten sebep 13 Kasım 2022 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Karaa 14 Kasım 2022 Yazar Paylaş 14 Kasım 2022 Hamit inan yazdı: Ya yuvaya tam oturmuyor aşırı titriyor yada farın soket bozuk tam temas olmadığı için ampul aşırı ısınıyor. Soketi değiştir % 90 bundan Soket fisinde biraz kararma yanma olunca ampulü tez kesiyor. Sahinde bir ayda iki kez kesmişti soketten sebep Soket yanmış hocam dün baktım bugün bulabilirsem yenisini alacağım inşaallah tekrarlamaz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts