Tansu Kalafatoğlu 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 Geçmişte birkaç tecrübem olmuştu ama hatırlayamadım. Dolar kuru makasından en az etkilenmek için saat kaçta alışveriş yapmak gerekiyor? Bizim bankalar 9’da mı başlıyor seansa ya da çin saatine göre mi almak gerekiyor? asya borsasına 04.30-11.00 arası diyor bizim saate göre. O zaman 10.00 gibi almak mantıklı mıdır? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 banka kredi kartından zaten ziyadesi ile alışveriş kurundan tahsil etmekte, 3 e 5 e bakma Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Kasım 2022 Yazar Paylaş 9 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: banka kredi kartından zaten ziyadesi ile alışveriş kurundan tahsil etmekte, 3 e 5 e bakma Bi hafta sonu yaptığım alışverişte geçirdiği kuru ben bilirim ama. İçim acımıştı yav yüklü gireceğim. Ondan şey ettim 4 Yorum bağlantısı
Kaan Karakaya 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yüklü gireceğim. Pahalı bir ürün ya da farklı ürünler mi alacaksınız bilmiyorum ama yurt dışından hızlı posta ile gelen gönderilerde aylık 5 adet limit (ürün sayısı değil paket sayısı) bulunmakta. Mağduriyet yaşamamak için bu sınırlandırmayı göz önünde bulundurun. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Kasım 2022 Yazar Paylaş 10 Kasım 2022 Kaan Karakaya yazdı: Pahalı bir ürün ya da farklı ürünler mi alacaksınız bilmiyorum ama yurt dışından hızlı posta ile gelen gönderilerde aylık 5 adet limit (ürün sayısı değil paket sayısı) bulunmakta. Mağduriyet yaşamamak için bu sınırlandırmayı göz önünde bulundurun. tek pakette bitireceğim hocam Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tek pakette bitireceğim hocam kamera yolda demekki Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Geçmişte birkaç tecrübem olmuştu ama hatırlayamadım. Dolar kuru makasından en az etkilenmek için saat kaçta alışveriş yapmak gerekiyor? Bizim bankalar 9’da mı başlıyor seansa ya da çin saatine göre mi almak gerekiyor? asya borsasına 04.30-11.00 arası diyor bizim saate göre. O zaman 10.00 gibi almak mantıklı mıdır? Bankanı ara döviz ekstre istiyorum de. Kaç liradan alışveriş yapıyorsan kartına o yansır. Gün içinde dövizi ucuza alıp direkt alışveriş tutarını ödersin? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Kasım 2022 Yazar Paylaş 10 Kasım 2022 Size çok güzel çekimler yapacağım 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 TL olarak alırsan zaten yüksek, Kartla ödersen doları da zaten ekstre kesildiğindeki kur oluyor sanırım bazı bankalarda, bankan nasıl davranıyor onu çöz bence Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi hafta sonu yaptığım alışverişte geçirdiği kuru ben bilirim ama. İçim acımıştı yav yüklü gireceğim. Ondan şey ettim norveç kronundan al düştü bugün. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Size çok güzel çekimler yapacağım sömester de kartepe? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Kasım 2022 Yazar Paylaş 10 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: sömester de kartepe? zincir ve çorap hazır. Hazırlıklar var Murat Sürmeli yazdı: TL olarak alırsan zaten yüksek, Kartla ödersen doları da zaten ekstre kesildiğindeki kur oluyor sanırım bazı bankalarda, bankan nasıl davranıyor onu çöz bence Dolar olarak alsam bile abında provizyonda tl gözüküyor 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Murat Sürmeli yazdı: TL olarak alırsan zaten yüksek, Kartla ödersen doları da zaten ekstre kesildiğindeki kur oluyor sanırım bazı bankalarda, bankan nasıl davranıyor onu çöz bence Döviz kuru ile aliyorum banka TL ye cevirirken yüksek kurdan ceviriyor diyor. Bunun tek yolu döviz ekstre istemek. Benim kartima 10 yildir dolar alirsam dolar, euro alirsam euro yansiyor. TL ye cevirmek yok. Dolayisi ile kurdan geciremiyorlar. USD ve EURO hesabim var. Oraya yatirdigim veya TL ile aldigim döviz ile direk ekstre borcunu ödeyebiliyorum. Herhangi bir komisyon yada masraf yok. O yüzden banka beni pek sevmiyor olacakki kart aidat ücreti yansitiyor 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Erdem Doğan yazdı: Döviz kuru ile aliyorum banka TL ye cevirirken yüksek kurdan ceviriyor diyor. Bunun tek yolu döviz ekstre istemek. Benim kartima 10 yildir dolar alirsam dolar, euro alirsam euro yansiyor. TL ye cevirmek yok. Dolayisi ile kurdan geciremiyorlar. USD ve EURO hesabim var. Oraya yatirdigim veya TL ile aldigim döviz ile direk ekstre borcunu ödeyebiliyorum. Herhangi bir komisyon yada masraf yok. O yüzden banka beni pek sevmiyor olacakki kart aidat ücreti yansitiyor Vakıfbank döviz olarak kesiyor mesela ekstreyi anlık dolar hesabı açıp, dolar alıp yatırman gerekiyor. Garanti doğrudan TL yapıyor. Bankadan bankaya değişebiliyor uygulamaları. Ben Garantinin kuru ile daha avantajlı geldiğinden aliexpresste garanticiyim 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Murat Sürmeli yazdı: Vakıfbank döviz olarak kesiyor mesela ekstreyi anlık dolar hesabı açıp, dolar alıp yatırman gerekiyor. Garanti doğrudan TL yapıyor. Bankadan bankaya değişebiliyor uygulamaları. Ben Garantinin kuru ile daha avantajlı geldiğinden aliexpresste garanticiyim Eşimin garanti bankası hesabı var talep üzerine ona da döviz ekstre alıyoruz. Sadece ilk başta provizyonda TL görünüyor ama sonradan dövize dönüşüyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: zincir ve çorap hazır. Hazırlıklar var yol için sormuştum, konaklamayı ayrıca konuşabiliriz tabii Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Kasım 2022 Yazar Paylaş 10 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: yol için sormuştum, konaklamayı ayrıca konuşabiliriz tabii sedici’nin gittiği yerin 100m geride bırakırım en fazla 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Kasım 2022 Paylaş 10 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sedici’nin gittiği yerin 100m geride bırakırım en fazla çok başarılı dürbünler var 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Kasım 2022 Yazar Paylaş 11 Kasım 2022 Aldım. Ali express ayarlarından tl seçseydim gösterdiği rakam fazla. Şimdi satın aldım. Daha az para çekti karttan. aliexpress ayarlarını dolar yaptım. Garanti çapraz kur satış fiyatıyla çarptım. Tam aynısını çekti 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts