Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Sani Gerşon yazdı: Şu ana kadar 2 tane otomatik klimalı araç kullandım, 2'si de bunu yapmıyordu. Hiç o şekilde çalışan bir klimam olmadı. içeri 12 iken 18 yap desem yapardı hepsi de Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Kasım 2022 Yazar Paylaş 8 Kasım 2022 Önder Özcan yazdı: Yattığı yeri değiştirip bi gözlemleyin Ali. Yattığı yerde hava akımı olabilir (cereyan) geceleri üstü açıyor. Kombi yakıyorum ama faide etmedi. Annesiyle yatıyor bir süredir. Gece üstünü kapatıyoruz. Yemeklerden tiksinmeye başladı. Anlam veremiyorum. Bu gün dedesi hastaneye götürecek. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Kasım 2022 Yazar Paylaş 8 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kreşe mi başladı ilkokul birinci sınıf Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Kasım 2022 Yazar Paylaş 8 Kasım 2022 Bu sabahki trafiğe rağmen halen 3,8 litre tüketiyor.. sıkışık trafikte stop start kapattım. Ayrıca park sensörü sonuna dayandığımda durum budur. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Ali Darbaz yazdı: ilkokul birinci sınıf okula başladığı için hasta oluyorlar. Benim küçük peşpeşe olunca kasım tatiline kadar aldım kreşten. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Ali Darbaz yazdı: Ayrıca park sensörü sonuna dayandığında durum budur. ducato'ların iyiliği için pek sonuna dayamamak lazım demek ki 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Ali Darbaz bu arabaya çok dikkat et. Sorunsuz gibi görünmesine aldanma. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: okula başladığı için hasta oluyorlar. Benim küçük peşpeşe olunca kasım tatiline kadar aldım kreşten. Okula nasıl alışacak ya ? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Ali Darbaz yazdı: geceleri üstü açıyor. Kombi yakıyorum ama faide etmedi. Annesiyle yatıyor bir süredir. Gece üstünü kapatıyoruz. Yemeklerden tiksinmeye başladı. Anlam veremiyorum. Bu gün dedesi hastaneye götürecek. Geçmiş olsun abi. Bizim oğlan da üstünü hep açar. Uyku tulumu ile yatıyor hep. Çok faydasını görüyoruz bence 2 tane uyku tulumu alıp öyle deneyin. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Kasım 2022 Yazar Paylaş 8 Kasım 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Geçmiş olsun abi. Bizim oğlan da üstünü hep açar. Uyku tulumu ile yatıyor hep. Çok faydasını görüyoruz bence 2 tane uyku tulumu alıp öyle deneyin. Bana örnek resim link atarmısın. Nasıl bir şey bu uyku tulumu Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Geçmiş olsun abi. Bizim oğlan da üstünü hep açar. Uyku tulumu ile yatıyor hep. Çok faydasını görüyoruz bence 2 tane uyku tulumu alıp öyle deneyin. Uyku tulumunda da çok terliyor bizim kız. Kreş okul olayı zaten ayrı dert hastalık konusunda. Doktora gidiyorsun ilk sorduğu şey "kreşe mi gidiyor" oluyo doktorların Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Kasım 2022 Yazar Paylaş 8 Kasım 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Uyku tulumunda da çok terliyor bizim kız. Kreş okul olayı zaten ayrı dert hastalık konusunda. Doktora gidiyorsun ilk sorduğu şey "kreşe mi gidiyor" oluyo doktorların Okadar aşı yaptırdık. ne faidesi oldu bilemedim. Sorguluyorum. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Ali Darbaz yazdı: Bana örnek resim link atarmısın. Nasıl bir şey bu uyku tulumu şu an bunu kullanıyoruz https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Tulum/5894603/2537047 Odasını da 23 derece civarında tutuyorum. Geceleri havanın soğukluk durumuna göre içine uzun kollu/kısa kollu penye giydiriyoruz. Çocuktan çocuğa durum değişecektir muhakkak ama biz gece üşümesiyle alakalı bir problem yaşamadık Ali abi. Çocuk çok rahat eder inanki. Yaşı daha küçükken daha kalınları giydiriyordum. Alptuğ Özcan yazdı: Uyku tulumunda da çok terliyor bizim kız. Kreş okul olayı zaten ayrı dert hastalık konusunda. Doktora gidiyorsun ilk sorduğu şey "kreşe mi gidiyor" oluyo doktorların Yoğunluk değeri biraz daha düşük olandan alman veya içine bir şey giydiriyorsan onları çıkarman lazım o zaman abi. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Çocuk hasta olacak, normal, yeni virüslerle karşılaşıp bağışıklık kazanacak. Okuldan almak doğru değil. Dengeli beslensin yeter. Salgın dönemi öncesi (bu aralar) balık, meyve, yumurta yemek gerek bolca 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu tork olayını anlamadık biz. Herkes tork tork deyip duruyor. Yük çekmiyoruz ki arkadaş. Gemi değil bu. gaza basınca sen güç istiyorsun. Yani iş istiyorsun arabadan. Araba da sana güç vermek için devir yükseltiyor. Tork, sabit düşük devirde giderken işe yarar. Az yaktırır vs. Arabayı götüren güçtür, devirdir. bu arada istanbul’da 90 hız sabitleyici açarak nasıl yol alıyorsun aklım almadı o işi dolu araba ile yokuş yukarı mesela. deviri sağlayan şey güçtür. tork yukarıda geliyorsa, güç yoksa alt devir hantal olur. yada gövdenin aşırı hafif olması gerekir.(motorsikletler gibi) ama unutmayınki hp araba sattırır tork yarış kazandırır. :P 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Ali Darbaz yazdı: Okadar aşı yaptırdık. ne faidesi oldu bilemedim. Sorguluyorum. Hiçbir faydası yok Oğuzkan Erışık yazdı: şu an bunu kullanıyoruz https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Tulum/5894603/2537047 Odasını da 23 derece civarında tutuyorum. Geceleri havanın soğukluk durumuna göre içine uzun kollu/kısa kollu penye giydiriyoruz. Çocuktan çocuğa durum değişecektir muhakkak ama biz gece üşümesiyle alakalı bir problem yaşamadık Ali abi. Çocuk çok rahat eder inanki. Yaşı daha küçükken daha kalınları giydiriyordum. Yoğunluk değeri biraz daha düşük olandan alman veya içine bir şey giydiriyorsan onları çıkarman lazım o zaman abi. Bu inceymiş biraz bizim kullandığımıza göre. Kaç yaşında senin çocuk Murat Sürmeli yazdı: Okuldan almak doğru değil. Buna bende karşıyım. Bu sene gitmese seneye yine gidince hasta olacak Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Bu inceymiş biraz bizim kullandığımıza göre. Kaç yaşında senin çocuk 27 ayın içinde şuan. Daha kalını da var. Duruma göre giydiriyoruz. Bu inceyi giydireceksek içine alt üst takım da giyiyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 2 ayda 5 şişe antibiyotik bitti. Ayrıca benim kızın akciğerleri çok hassas. Her hastalık bronşit ve hatta zatürreye çevirebiliyor. ek gıda olarak kendi yaptığımız bal, meyve özleri, çörek otu ve diğer yağlar, probiyotik, kefir veriyoruz. paket gıda yedirmiyoruz. Her akşam 4-5 çeşit meyve yediriyoruz. Yemesi kilosu iyi. mecbur vücudu toparlasın diye aldım kreşten. 2 hafta sonra devam edecek. Büyük kızım da ilk dönem hasta olmuştu ama bu kadar değildi. Garip bi salgın var bu sıralar. Ben pandemide maske kullanımına bağlıyorum. Bağışıklığı düştü herkesin. acısı böyle çıkıyor. O yüzden maskeye karşıyım ben. İnsan vücudunu sürekli koruyarak zararlardan koruyamayız https://www.hurriyet.com.tr/amp/dunya/temizligin-hastaliga-neden-olacagini-dusunuyordu-70-yildir-yikanmayan-adam-yikandiktan-sonra-oldu-42159156 Doğan Arşiray yazdı: dolu araba ile yokuş yukarı mesela. deviri sağlayan şey güçtür. tork yukarıda geliyorsa, güç yoksa alt devir hantal olur. yada gövdenin aşırı hafif olması gerekir.(motorsikletler gibi) ama unutmayınki hp araba sattırır tork yarış kazandırır. :P özetle soralım. a arabası 100 beygir 300nm tork b arabası 150 beygir 175nm tork iki arabaya da 5 kişi oturduk. Yokuşa vurduk. Hangisi önce çizgiye varır? Yorum bağlantısı
Aydın Sert 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Şirket arabalarının hepsini aynı araçlarla değiştirdik. Güzel gidiyor. Bu arada en doluları çok şık. Kızınız için ise çok geçmiş olsun. Bizimki de geçen sene aynı dertten mustaripti. 3 gün okula gidip 5 gün hasta oluyordu. Bezmi Alem' de bir çocuk doktoru var Profesör, o anlamıştı alerjik olduğunu. Okula başladığında bu dönemlerde atakları olacak dedi 8-9 yaşına kadar. Geçen sene anaokulundan almıştım. Bir daha hasta olmadı. Bu sene tekrar başladı yine hasta oldu. Anladım ki okula göndermemek çare değil. Gide gele bağışıklık kazanacak. Atak dönemlerinde Ventolin ve Budecort veriyoruz hava makinesi ile. İlk baştaki duruma göre seyrek hasta olmaya başladı. Kanımca ilerleyen dönemlerde daha da azalacak. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Doğan Arşiray yazdı: ... ama unutmayınki hp araba sattırır tork yarış kazandırır. :P . Yorum bağlantısı
Aydın Sert 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Bu arada biz de aşağıdaki tulumu kullanıyoruz. Bu tulumların TOG değerleri var. Kalınlık değerlerini gösteriyor. https://www.civilim.com/civil-baby-erkek-bebek-uyku-tulumu-12-18-ay-lacivert-c199-lcv 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: 27 ayın içinde şuan. Daha kalını da var. Duruma göre giydiriyoruz. Bu inceyi giydireceksek içine alt üst takım da giyiyor. Daha küçükmüş, daha çabuk etkilenmesi normal Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 ayda 5 şişe antibiyotik bitti. Ayrıca benim kızın akciğerleri çok hassas. Her hastalık bronşit ve hatta zatürreye çevirebiliyor. ek gıda olarak kendi yaptığımız bal, meyve özleri, çörek otu ve diğer yağlar, probiyotik, kefir veriyoruz. paket gıda yedirmiyoruz. Her akşam 4-5 çeşit meyve yediriyoruz. Yemesi kilosu iyi. mecbur vücudu toparlasın diye aldım kreşten. 2 hafta sonra devam edecek. Büyük kızım da ilk dönem hasta olmuştu ama bu kadar değildi. Garip bi salgın var bu sıralar. Ben pandemide maske kullanımına bağlıyorum. Bağışıklığı düştü herkesin. acısı böyle çıkıyor. O yüzden maskeye karşıyım ben. İnsan vücudunu sürekli koruyarak zararlardan koruyamayız Benim kızın da ciğerleri hassas. Geçmek bileyen bir öksürüğü oluyo. Antibiyotiğin son demlerinde öksürük biter gibi oluyo şişe bitince tekrar başlıyo. Koşturup hoplayıp zıpladığı zaman da artıyo öksürüğü. En son gittiğimiz doktor alerjik olabilir dedi. Alerji testleri falan yapıldı. Pandemi döneminde maske kullanımı etkilemiş olabilir diye düşünüyorum ben de Geçmiş olsun herkese Aydın Sert yazdı: Ventolin Bize de 2 seferdir bunu veriyor doktor. Kullanınca rahatlatıyor. Gece öksürük krizleri oluyordu. Şuan çok şükür iyi 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Ventolin kullanan arkadaşlar mutlaka serum fizyolojik ile seyreltip kullanın ve nabızı kontrol edin kullanırken. Çarpıntı yapar genelde. 5 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: özetle soralım. a arabası 100 beygir 300nm tork b arabası 150 beygir 175nm tork iki arabaya da 5 kişi oturduk. Yokuşa vurduk. Hangisi önce çizgiye varır? bilmiyorum. denemek lazım. ama aynı gövdede,150 hp 220nm benzin, 140 hp 300 nm dizel desen sonuç belli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts