Ali Darbaz 13 Aralık 2022 Yazar Paylaş 13 Aralık 2022 Erdem Doğan yazdı: Demekki yag cok isinmiyor Sonra yağ eksiliyor Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Ali Darbaz yazdı: Sonra yağ eksiliyor Isiniyor o zaman? 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Montla üşümedik. Montblanc diyoruz, mont diyorsun. Biraz gaza bas. Ne biçim araba yapmışlar , Çorum kaloriferi taksalarmış bari. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Ali Darbaz yazdı: Sonra yağ eksiliyor İsinamaman senin yag eksiltmesi Koç'un problemi. Senin gibi sürünce zaten hararet yapacak bi durumu da olmuyor :P Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Tamer Topaç yazdı: Montblanc diyoruz, mont diyorsun. Biraz gaza bas. Ne biçim araba yapmışlar , Çorum kaloriferi taksalarmış bari. önümdekinin üstüne mi çıkayım, ort hız 10km aksaray yolunda sabahları @Sani Gerşon istanbul’da ac açınca evet fan çalışıyor ama açmamak mümkün değil. Dur kalk gidiyoruz. Öndeki araba dizel. AC açmazsak buğuyu silmek için dışarıdan hava almak zorunlu. Genzim yanıyor dizel egzoz kokusundan. Durulmuyor içeride Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Aralık 2022 Yazar Paylaş 13 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: AC açınca radyatör fanı döndüğü için, ısınması çok zorlaşıyor. AC'siz PTC de çalışıyor zaten. Bu yüzden soğuk sabahlarda klima yarardan çok zarar. şimdi denedim. Camlar buğu yapıyor. Klima açıkken buğu yapmıyor. Erdem Doğan yazdı: Isiniyor o zaman? Mustafa Tüfekçi yazdı: İsinamaman senin yag eksiltmesi Koç'un problemi. Senin gibi sürünce zaten hararet yapacak bi durumu da olmuyor :P ben bunu 1,6 dizel için değil 1.4 fire için söyledim . Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Sani Gerşon istanbul’da ac açınca evet fan çalışıyor ama açmamak mümkün değil. Dur kalk gidiyoruz. Öndeki araba dizel. AC açmazsak buğuyu silmek için dışarıdan hava almak zorunlu. Genzim yanıyor dizel egzoz kokusundan. Durulmuyor içeride Bir parmak aralık cam işi çözüyor. Ayrıca 5dk klima tüm buğuyu alıyor, sonra klimasız rahat. Tabi bir de arabada ıslak şeyler varsa nem normal. Çok insan varsa da normal. Ali Darbaz yazdı: şimdi denedim. Camlar buğu yapıyor. Klima açıkken buğu yapmıyor. Normal, klima nemi alıyor. Çözümü için Tansu bey'e yazdıklarım değerlendirilebilir. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: önümdekinin üstüne mi çıkayım, ort hız 10km aksaray yolunda sabahları @Sani Gerşon istanbul’da ac açınca evet fan çalışıyor ama açmamak mümkün değil. Dur kalk gidiyoruz. Öndeki araba dizel. AC açmazsak buğuyu silmek için dışarıdan hava almak zorunlu. Genzim yanıyor dizel egzoz kokusundan. Durulmuyor içeride Her gün için çiledaşız. Ali Darbaz yazdı: şimdi denedim. Camlar buğu yapıyor. Klima açıkken buğu yapmıyor. Genel buğu problemleri için. Polen filtrenizi değiştirin, Havalandırma iç sirkülasyonu kapatın, Hava yönlendirmelerini camlara çevirin, Araca biner binmez, buğulanma oluşmadan havalandırmayı çalıştırın, Araç içi belli bir ısıya ulaştıktan sonra, havalandırma ısısını düşürün, Araç içi çok kalabalık ve hava yağışlı ise A.C. tuşunu kullanın. Bu yöntemlerle kolay kolay buğu oluşmaz. Tüm bunlara rağmen hala buğu oluşuyor ise, kabin içine bir yerlerden su/nem giriyordur. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Bir parmak aralık cam işi çözüyor. Ayrıca 5dk klima tüm buğuyu alıyor, sonra klimasız rahat. Tabi bir de arabada ıslak şeyler varsa nem normal. Çok insan varsa da normal. Normal, klima nemi alıyor. Çözümü için Tansu bey'e yazdıklarım değerlendirilebilir. cam açınca yine egzoz kokusu geliyor. Klima 5 dk değil, 10 saniyede tüm buğuyu alıyor. Ama camlarda tekrar buğu oluşması çok kısa sürüyor. Ya da sürekli elle kontrol edeceğiz. Klima aç kapa şeklinde. gerçi hibrit olmayan benzinli her türlü ısınır. Dizel için sıkıntı. Dizel kalkmalı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Mesajı bi kaç parçaya böleyim izninizle: Tansu Kalafatoğlu yazdı: cam açınca yine egzoz kokusu geliyor. Güzergahtaki dandik arabalar için üzgünüm Tansu Kalafatoğlu yazdı: Klima 5 dk değil, 10 saniyede tüm buğuyu alıyor. Ama camlarda tekrar buğu oluşması çok kısa sürüyor. İşte bu yüzden 5dk tutmak önemli. Çünkü buğuyu almak, araç içindeki tüm nemi almaya eş değer değil. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ya da sürekli elle kontrol edeceğiz. Klima aç kapa şeklinde. Motor ısınana kadar böyle yapıyorum gerekirse. Zaten kalorifer sıcak üfledikten sonra uzun süre klimaya gerek olmuyor. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dizel için sıkıntı. Dizel kalkmalı Allah PTC'yi üretenden razı olsun. Benzinliden çabuk ısınıyor arabanın içi. Hibritten daha da çabuk 2 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: AC açmazsak buğuyu silmek için izolasyonu güzel, bakımı tam olursa camlar onca buhar yapmaz 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dizel kalkmalı Diesel power LPG forever 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 İlk üç dk klima, sonra birinci veya düşük seviye havalandırma ile buğusuz devam edilir(yolcu ve sıcak nefes sayısına göre de değişebilir). Tek başıma isem klimasız bile nem olmuyor, ptc yi üretene, araca koyana çok dua ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: izolasyonu güzel, bakımı tam olursa camlar onca buhar yapmaz Bagaj çıkış menfezlerine de bakmak lazım. İzolasyon deyince iyi hatırlattın. Yılların kiri ile kapanıyorlar bazen... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Bagaj çıkış menfezlerine de bakmak lazım. bakımla ilgili orası da , bagaj halısını kaldırmadan bakım olmaz 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 O adam dikkatini dağıtır, demedi deme. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: izolasyonu güzel, bakımı tam olursa camlar onca buhar yapmaz bence tam tersi. İzolasyon iyi ise içerideki nem dışarı kaçamaz ve camda buğu olur. İzolasyon kötüyse dışarıyla hava alış verişi artar, içeride nem de olmaz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bence tam tersi. İzolasyon iyi ise içerideki nem dışarı kaçamaz ve camda buğu olur. İzolasyon kötüyse dışarıyla hava alış verişi artar, içeride nem de olmaz. o izolasyon başka, püfür püfür esen doğan dan bahsetmiyoruz, içeri nem almama izolasyonundan bahsediyoruz, hidro izolsayon diyebiliriz Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: o izolasyon başka, püfür püfür esen doğan dan bahsetmiyoruz, içeri nem almama izolasyonundan bahsediyoruz, hidro izolsayon diyebiliriz hadi ben soğuğa direniyorum. Siz nefes mi almıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hadi ben soğuğa direniyorum. Siz nefes mi almıyorsunuz? kağıttan araba mı yapmışlar nedir, ver kırbacı bas gaza git bişi olmaz, soluk soluğa da olsan , bakımlara bağajda yağ ile gidiliyorsa onu bilmem Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: kağıttan araba mı yapmışlar nedir, ver kırbacı bas gaza git bişi olmaz, soluk soluğa da olsan , bakımlara bağajda yağ ile gidiliyorsa onu bilmem 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Aralık 2022 Paylaş 13 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dizel kalkmalı Dizel almayı planlıyorum, lpg iyi,güzel, ama ben turbo istiyorum, tork istiyorum. Şu sıralar EAT6 şanzımanlı PSA grubu dizel araçlar çok ilgimi çekiyor... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Aralık 2022 Yazar Paylaş 13 Aralık 2022 Bu sağa sola dönerken arabanın sis farı yanıyor. Hiç bir işe yaramıyor. Bence boşa şov yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts