Çağlar Bayur 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 vesile ile otomatik tdci lar bu zemini hiç sevmez, kar yok diye yaz lastiği ile gezenler dikkatli olsun 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Bu sabah Siste ve karda 4'lüler yakılmaz. Sis farları bu yüzden var. Arka sis farınızı açabilirsiniz. Bununla beraber, 4'lü yakılması aracın durmuş / duruyor olabileceğine işarettir. Tehlike doğurur. Umuyorum bir yanlışın düzelmesine yardımcı olabilmişimdir. 7 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Sani Gerşon yazdı: Siste ve karda 4'lüler yakılmaz. Sis farları bu yüzden var. Arka sis farınızı açabilirsiniz. Bununla beraber, 4'lü yakılması aracın durmuş / duruyor olabileceğine işarettir. Tehlike doğurur. Umuyorum bir yanlışın düzelmesine yardımcı olabilmişimdir. Evet haklısın. Ancak verilen mesaj yavaş gidilmesi yönünde çoğu zaman bir de yol verince teşekkür 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: Evet haklısın. Ancak verilen mesaj yavaş gidilmesi yönünde çoğu zaman bir de yol verince teşekkür Yavaş gidilmesi konusu arkadan gelenin bileceği iştir. Vurursa o düşünsün. Yol verince teşekkür, 2-3 kere yanmasına müsaade edilir, söndürülür. Ki ben aslında onu da yapmam trafikte, kornaya bi-iki bip, yeter. Ancak hızlı giden bi yerde özür dilemem gerekirse yapıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Sani Gerşon yazdı: Siste ve karda 4'lüler yakılmaz. Sis farları bu yüzden var. Arka sis farınızı açabilirsiniz. Bununla beraber, 4'lü yakılması aracın durmuş / duruyor olabileceğine işarettir. Tehlike doğurur. Umuyorum bir yanlışın düzelmesine yardımcı olabilmişimdir. her videosunda bir atraksiyon bir aksiyon, tansiyonum var ben izleyemiyorum mesela 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: londra? Tek gecelik Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: londra? Sağdan direksiyon olunca Tipo oluyor zaten 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bugün benim de arkadaşım oldu Oo bugün arabada ısınacaksın demekkiiiii. Nakaagüzel 😄 6 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Oo bugün arabada ısınacaksın demekkiiiii. Nakaagüzel 😄 Eğer bu kadar yakacaksak kibriti şömineye çeviririm ben Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Eğer bu kadar yakacaksak kibriti şömineye çeviririm ben Dizel mi hemde sıfır sayılır :∆ Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Ocak 2023 Yazar Paylaş 2 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Eğer bu kadar yakacaksak kibriti şömineye çeviririm ben Sen nerden buldun bunu. Millet araba bulamıyor. Londrada ne işin var. Madem londradasın neye Tipo diye sorarım sana. 2,5 litre camry hydrip felan yokmu. Bu arada benim resimdede görüldüğü üzere 20 dakikalık sürüşe rağmen motor ısınmamış. Şimdi farjettim, çektiğin kadran ile bir önce kendini çektiğin resimde kadranlar zıt yönlerde. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Sen nerden buldun bunu. Millet araba bulamıyor. Londrada ne işin var. Madem londradasın neye Tipo diye sorarım sana. 2,5 litre camry hydrip felan yokmu. Bu arada benim resimdede görüldüğü üzere 20 dakikalık sürüşe rağmen motor ısınmamış. Şimdi farjettim, çektiğin kadran ile bir önce kendini çektiğin resimde kadranlar zıt yönlerde. iphone işte. Fotoğraf çekince bile londra’da sanıyor millet araç arkadaşın dizel 1.6 2022 otomatik üst paket. motor ısınmış, ibre ortada işte. Ama vitesi kötü. Mini video çektim. Paylaşırım. Kendi arabama binince ohh dedim yani 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Ocak 2023 Yazar Paylaş 2 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: iphone işte. Fotoğraf çekince bile londra’da sanıyor millet araç arkadaşın dizel 1.6 2022 otomatik üst paket. motor ısınmış, ibre ortada işte. Ama vitesi kötü. Mini video çektim. Paylaşırım. Kendi arabama binince ohh dedim yani La olum kendi sisli resmimi diyom ben. 2 diş duruyor işte. Egea dct şanzımanını sorgulama. 154000 km olmuş açılmamış. Para harcatmıyor ve masraf çıkarmıyorsa sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ama vitesi kötü. Kesinlikle katılıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ama vitesi kötü. kullanıcı hatası 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Ben anlamadım 20 dakikalık sürüşle nasıl ısınmıyor. Benim araçta 1.3 dizel max 10 dk sonra ısınıyor. O kadar bile sürmüyor. Çalıştırır çalıştırmaz hemen klima açıyorsan ısınmaz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Ocak 2023 Yazar Paylaş 2 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: Ben anlamadım 20 dakikalık sürüşle nasıl ısınmıyor. Benim araçta 1.3 dizel max 10 dk sonra ısınıyor. O kadar bile sürmüyor. Çalıştırır çalıştırmaz hemen klima açıyorsan ısınmaz. Tabi açaçam, hani ptc felan fıstık var deyiyordunuz Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: 20 dakikalık sürüşe rağmen motor ısınmamış. Mazot kalmamış hem Abi göstergeler kapalı fotoğrafta. Londradan sonra 2. vakan bu Tansu Kalafatoğlu yazdı: Eğer bu kadar yakacaksak kibriti şömineye çeviririm ben Torka alışık olmadığın için çok yaktırmışsın sen. Nası güzel yaslıyor dimi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: kullanıcı hatası yav 1955 model gibi tek kavramalı gibi davranıyor. Şehir içi vites konforu hibritin yanında traktör. ama bozulmuyorsa her türlü idare edilir tabi. Önemli olan o. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Ocak 2023 Yazar Paylaş 2 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yav 1955 model gibi tek kavramalı gibi davranıyor. Şehir içi vites konforu hibritin yanında traktör. ama bozulmuyorsa her türlü idare edilir tabi. Önemli olan o. kullanıcı hatası istanbulun sert trafiğinde araba kullanıyorsun. Senin mtv ne oldu İnsan iki arabasınıda koyacak yeri olması ne güzel bişiy. park yeri kavgası yapıp manyağın birinin ruhsatsız tabancası ile öldürülme ihtimalini ortadan kaldırıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yav 1955 model gibi sürücünün bilgisi 55 te kalmışsa fiat ın suçu ne, pamuk gibi kavrar hem de sorunsuz mtv başına vurnuştur ona yapacak birşey yok Ümit Türk yazdı: Çalıştırır çalıştırmaz hemen klima açıyorsan ısınmaz. kullanıcı hatalarını say say bitmez 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Ocak 2023 Yazar Paylaş 2 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: sürücünün bilgisi 55 te kalmışsa fiat ın suçu ne, pamuk gibi kavrar hem de sorunsuz mtv başına vurnuştur ona yapacak birşey yok kullanıcı hatalarını say say bitmez otomatik klima . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: otomatik klima . fiat bunu da düşünüp acc off ayarlamıştır menüde, zaten klima tofaşk yaşantısına ters Yorum bağlantısı
Recommended Posts