İçeriğe Yönlendir

İş Arkadaşım..

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ümit Türk
Çağlar Bayur yazdı:

şu sarı ikaz lambası ne içindi?

star stop :D 

abi kinaye yapıcan diye tırsıyorum şuan. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ümit Türk yazdı:

star stop :D 

abi kinaye yapıcan diye tırsıyorum şuan. 

yahu n'alaksı var da,

starstop gündelik bir fonkisyon onun için devamlı sarı ikazı gösterge ortasında ben istemezdim kesin üstünü bantlardım... rav4 te kar yağınca km yi göremiyorsun , cherokke de stepne havan az ise tüm ekran kapanıyor hiçbir şey göremiyorsun ekranda mesela, bazen böyle gariplikleri yapıyor tasarımcılar, cebeş zaten ortada

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Çağlar Bayur yazdı:

yahu n'alaksı var da,

starstop gündelik bir fonkisyon onun için devamlı sarı ikazı gösterge ortasında ben istemezdim kesin üstünü bantlardım... rav4 te kar yağınca km yi göremiyorsun , cherokke de stepne havan az ise tüm ekran kapanıyor hiçbir şey göremiyorsun ekranda mesela, bazen böyle gariplikleri yapıyor tasarımcılar, cebeş zaten ortada

Devre de olup olmadığını nasıl anlayacağız. Hİç yanmasın mı :D 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Çağlar Bayur yazdı:

bazen böyle gariplikleri yapıyor tasarımcılar,

Zaten tek anlamadığım şey bu. Ben yaptım oldu, hoşuma da gitti haydi sürelim piyasaya. Kimin yeğeni bunlar, kimleri tanıyorlar, arkalarında kimler var ki, dındırık şeyleri yapıp çıkarıyorlar :nargile:.

Mesela, teknikte bir kusur var ise, son kullanıcıda belli olur hatalar. Ancak, gözle görülür tasarım hatalarını nasıl kabulleniyorlar ya da kabullendiriyorlar.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Tamer Topaç yazdı:

Zaten tek anlamadığım şey bu. Ben yaptım oldu, hoşuma da gitti haydi sürelim piyasaya. Kimin yeğeni bunlar, kimleri tanıyorlar, arkalarında kimler var ki, dındırık şeyleri yapıp çıkarıyorlar :nargile:.

Mesela, teknikte bir kusur var ise, son kullanıcıda belli olur hatalar. Ancak, gözle görülür tasarım hatalarını nasıl kabulleniyorlar ya da kabullendiriyorlar.

japonlar bu konuda efsanedir. Detaylara girmiyorum :) 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ümit Türk yazdı:

Dusterde düğme üzerinde ışık vardı.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ümit Türk yazdı:

abs de devrede diye kıpkırımızı lambası devamlı yansın? disko topu mu gösterge ekranı mı bu

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

japonlar bu konuda efsanedir. Detaylara girmiyorum :) 

o yüzden ses sistemlerini beceremiyorlar yani? detaya dalınca müzik dinlemek istemiyorlar?

Tamer Topaç yazdı:

Ben yaptım oldu, hoşuma da gitti haydi sürelim piyasaya.

torpido üstünde havada yüzen ekran doldu tüm tasarımlar :bambam:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Çağlar Bayur yazdı:

şirketin tahsis ettiği aegea nın aylık maaşı  11 bin

Repliğimiz "bir egea kadar değerimiz yok."

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

Repliğimiz "bir egea kadar değerimiz yok."

11000 tl değildir canım daha neler.  Egea okadarmı pahalı kirası 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

ucuz/pahalı izafidiri, rakamların bazen önemi olmaz lakin arabaya ödenen maaş o kadar filoda

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Projenin bitmesine az kaldı. Arabayı vermekte hiç istemiyorum. Sabahın köründe mesai saati başlayana kadar buralarda oyalanıyorum. Kahvemi içip projeme devam ediyorum. 300 yakın lokasyon gezdim ve 10000 km yolu 3 ayda yaptım.. zevkli oldu benim için. 

E957DC20-FFCE-4EE4-9401-B5885C1BC709.jpeg

image.jpg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mert Gülkokan yazdı:

1.0 turbo düz vites boş paket reno taliant kirası lider filodan 8900 tl artı kdv asgari ücret 8500 olunca ne kadar zam yer bilmiyorum

bizim 11000 olması imkansız. 300 araçlık filomuz var. Hem yakıt hem araç firması kendimize ait. 
iş bu sebeble bizim anlaşmalar çok çok daha düşük rakamlara olacaktır diye düşünüyom. 

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu
Ali Darbaz yazdı:

Bu kış buna güvences

A7F21B31-6E23-4193-AAA6-670F2E7F2549.jpeg

Lastiklerin çoğunu merak ettiğimden deseninden tanırım neredeyse, bunu tanıyamadım, marka modeli nedir bu lastiğin?

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

NE sandıydın :D 

Ümit Türk yazdı:

NE sandıydın :D 

İlave olarak grup şirketlere fiyatlandırmalar farklı. Yani biraz daha ucuz. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Fatih Mehmet Uslu yazdı:

Lastiklerin çoğunu merak ettiğimden deseninden tanırım neredeyse, bunu tanıyamadım, marka modeli nedir bu lastiğin?

image.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

bizim 11000 olması imkansız. 300 araçlık filomuz var. Hem yakıt hem araç firması kendimize ait. 
iş bu sebeble bizim anlaşmalar çok çok daha düşük rakamlara olacaktır diye düşünüyom. 

imkanlı imkanlı, hatta kendi kendine 21 bin bile fatura edebilir, mali kadro sever o işleri :seytan: , onca mazot yol harcı maaş nerden çıkacak?

vesile ile kullanılan arç gereç ofis kendimize ait denince bedava maliyet olmaz, stopaj ödedin mi hiç?

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tork insanın başını döndürür, bir de tsi ile tanışsa düşünemiyorum neler olacağını

• Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Çağlar Bayur yazdı:

tork insanın başını döndürür, bir de tsi ile tanışsa..

bi cay icmişliğimiz vardır 😂

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

tork insanın başını döndürür, bir de tsi ile tanışsa düşünemiyorum neler olacağını

Ya Hibriti sürerken 2,xx yaktığını görse? 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...