Mehmet Dagdeviren 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Arkadaşlar Merhabalar... Yakın zamanda Amerikadan İphone 14 pro max getirticem,yanlız kafama takılan bi konu var,bu cihazların A ile başlayan bazı model numaralı olanlarının Türkiyede garantisinin geçmediği söyleniyor, Konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 bir ara, TR den alınmayan apple ürünlerinin artık geçerli garantisi olmayacağı konuşuluyordu. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Yılbaşından önce getirtmeye bakın, Yeni yılda %120 oranında zam gelecek tescil ücretine Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 7 Kasım 2022 Yazar Paylaş 7 Kasım 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Yılbaşından önce getirtmeye bakın, Yeni yılda %120 oranında zam gelecek tescil ücretine Malesef durumdan bende haberdarım. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Amerika cihazları TR Garantisi yok. Bölge farklılığı olduğu için destek vermiyor. Avrupa cihazları A2890 ve A2894 modelleri TR garantisi var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 7 Kasım 2022 Yazar Paylaş 7 Kasım 2022 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Amerika cihazları TR Garantisi yok. Bölge farklılığı olduğu için destek vermiyor. Avrupa cihazları A2890 ve A2894 modelleri TR garantisi var. Net bilgimi acaba? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Avrupa cihazları A2890 ve A2894 modelleri TR garantisi var. Bu kesin mi? Bildiğim kadarıyla Türkiye tamamen global garantiden çıkarıldı. 4 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Bunu ben de merak ediyorum zira gelecek kayıt zammından önce Avusturya ya da isviçreden getirtmeyi düşündüm. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Sani Gerşon yazdı: Bu kesin mi? Bildiğim kadarıyla Türkiye tamamen global garantiden çıkarıldı. Kesin bir arkadaşım servis hizmeti aldı. 1 Yorum bağlantısı
Yiğit Özdemir 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Apple Ürünü kurallarına uygun olarak normal koşullarda kullanılmaları koşuluyla, son kullanıcı tarafından Türkiye'deki bir perakende satış noktasından ilk olarak satın alındıkları tarihten itibaren İKİ (2) YIL süreyle ("Garanti Süresi"), malzeme ve işçilik kusurlarına karşı garanti sağlar. https://www.apple.com/legal/warranty/products/turkey-universal-warranty.html Uluslararası garanti olayını Türkiye için 2017 yılında kaldırmıştı. Ülkemizde ürün garantili olsun istiyorsanız buradan satın almak gerekiyor. Aksi durumda üründe sıkıntı yaşadığınızda garanti ve servis için satın alınan ülkede irtibatınız olması gerekiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 8 Kasım 2022 Yazar Paylaş 8 Kasım 2022 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Kesin bir arkadaşım servis hizmeti aldı. Evet bunu araştırdım,belli model numaralarına servis hizmeti sağlanıyor. Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 şöyle de bir durum var telefonun kaydı için işletilen pasaport kendinize ait olmalı ve kendinize ait bir hat ile çalıştırmanız gerekiyor son düzenlemelerden sonra yani başkasının pasaportuna işletip siz kullanırsanız o telefon kapanacak. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 niye 3 senede bir bile olsa telefon getirip eşime kullandırtamıyorum? aynı aileden de, ne bileyim aynı soyadlı de birşey de. vergisini ödüyorum ya? Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 Doğan Arşiray yazdı: niye 3 senede bir bile olsa telefon getirip eşime kullandırtamıyorum? aynı aileden de, ne bileyim aynı soyadlı de birşey de. vergisini ödüyorum ya? acaba niye hadi bakalım 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts