Sani Gerşon 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Ali Gök yazdı: hani aynısı konmazdı yanlıştı onları aynı koymak tekrar doğrumu oldu o iş Direksiyon yağının adı ATF. Automatic transmission fluid. Otomatik şanzıman yağı. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Ali Gök yazdı: hani aynısı konmazdı yanlıştı onları aynı koymak tekrar doğrumu oldu o iş Olur olur. Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 7 Kasım 2022 Yazar Paylaş 7 Kasım 2022 Özel bir servisi aradım. Periyodik + sıvı bakımı için 400₺ işçilik fiyatı verdi. Şanzımanada bakarız eğer yağ iyiyse duruma göre kalır eğer değişmesi gerekirse 50₺ de ona işçilik yazarız dedi. Birde aracımda direksiyon hidroliği olmadığını söyledi Tamamen elektrik desteklimi şimdi araç Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Mert Emre ŞAMCI yazdı: Özel bir servisi aradım. Periyodik + sıvı bakımı için 400₺ işçilik fiyatı verdi. Şanzımanada bakarız eğer yağ iyiyse duruma göre kalır eğer değişmesi gerekirse 50₺ de ona işçilik yazarız dedi. Birde aracımda direksiyon hidroliği olmadığını söyledi Tamamen elektrik desteklimi şimdi araç yok. Özel servis elektrik destekli. Fişini çekmişler, kapasitörde kalan son elektronlar yaşama tutunmaya çalışıyorlar 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Mert Emre ŞAMCI yazdı: Birde aracımda direksiyon hidroliği olmadığını söyledi boşa gitti tüm svı planları Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 7 Kasım 2022 Yazar Paylaş 7 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: boşa gitti tüm svı planları Abi niye boşa gitsin antifriz ve fren hidroliğiyle devam 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 tam atf i çözerken, direksiyon elektrikli çıktı 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Ali Gök yazdı: direksiyon ile aynı olan nedir fren hidroliğimi ? Fren hidroligi baski balata yada sanzimandan da geciyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 (düzenlendi) Mert Emre ŞAMCI yazdı: Özel bir servisi aradım. Periyodik + sıvı bakımı için 400₺ işçilik fiyatı verdi. Şanzımanada bakarız eğer yağ iyiyse duruma göre kalır eğer değişmesi gerekirse 50₺ de ona işçilik yazarız dedi. Birde aracımda direksiyon hidroliği olmadığını söyledi Tamamen elektrik desteklimi şimdi araç İşçilik fiyatı ucuz geldi, geçenlerde tanıdık ustaya yağ+yağ filtresi+mazot filtresi değişimine gittim 200 tl aldı, normal periyodik bakım işçiliği 400 oldu dedi. Kaputu aç bak, direksiyon yağ haznesi yoksa tam elektriklidir. Bildiğim kadarıyla sadece elektrikli. 8 Kasım 2022 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts