Hasan Karabekiroglu 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Bahçe işlerinde hobi olarak sunta ve mdf kesme işlemleri yapıyorum Bu işlerde kullanmak üzere dekupaj alacağım Bütçe 1000 tl civarında. Haftada bir ufak tefek kesimler yapacağım, tahta, sunta, mdf veya sac malzemede olabilir. Alıp bir kaç kere kullanıp, duman çıksın istemiyorum Daha önce kullandım bu cihazı fakat, markalar ürünler arasında hangisi iyi kötü kestirmek zor Çakma, replika vs çok... Tavsiyeleri bekliyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Koçtaş'ın kendi ithalatını yaptığı bi ürünü almıştık ofise. Bayağı kullandık, bana mısın demedi. https://www.koctas.com.tr/performance-power-pandullu-350w-dekupaj-testere/p/2000031887 5 sene de garantisi var. 350w güç yetmezse o zaman black decker ürünleri de mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bahçe işlerinde hobi olarak sunta ve mdf kesme işlemleri yapıyorum Bu işlerde kullanmak üzere dekupaj alacağım Bütçe 1000 tl civarında. Haftada bir ufak tefek kesimler yapacağım, tahta, sunta, mdf veya sac malzemede olabilir. Alıp bir kaç kere kullanıp, duman çıksın istemiyorum Daha önce kullandım bu cihazı fakat, markalar ürünler arasında hangisi iyi kötü kestirmek zor Çakma, replika vs çok... Tavsiyeleri bekliyorum. hız ayarlı olsun tetik ile.. bosch uç alsın yeterli. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Kasım 2022 Yazar Paylaş 4 Kasım 2022 Sani Gerşon yazdı: Koçtaş'ın kendi ithalatını yaptığı bi ürünü almıştık ofise. Bayağı kullandık, bana mısın demedi. https://www.koctas.com.tr/performance-power-pandullu-350w-dekupaj-testere/p/2000031887 5 sene de garantisi var. 350w güç yetmezse o zaman black decker ürünleri de mevcut. Benim iş belli olmaz, malzeme elime geçer... Bunu dekupaj keser mi ? Deneyek bakalım der girerim Yorum bağlantısı
Murat Öngür 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 (düzenlendi) O fiyatlarda bosch ve black decker senelerdir her işte kullandım black deckeri tık demedi https://www.koctas.com.tr/black-decker-js10-tr-400w-kompakt-dekupaj-testere/p/1000240145 4 Kasım 2022 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Bu sıralar ben de düşünüyorum bir dekupaj. Bosch PST 650 alsam mı diye düşünüyorum ama kararsızım. Mesajları takip edelim Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 (düzenlendi) Ahmet Aybeyaz yazdı: Bu sıralar ben de düşünüyorum bir dekupaj. Bosch PST 650 alsam mı diye düşünüyorum ama kararsızım. Mesajları takip edelim Pst650 var , 8 sene önce almıştım. Son 2 yıldır çok aktif kullandım. Memnunum. Gücüyle ilgili sıkıntı yaşamadım. Daha yüksek wattlı model almaya gerek yok bence. Ama uç çok önemli kaliteli uçla peynir gibi kesiyor tahtaları. koçtaşın getirdiği macalister markası da fiyat performans olarak iyi. Einhell ve erbauer de tercih edilebilir. 4 Kasım 2022 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 kullanılan uç önemli, ucuz markalarda ucun bağlantı yeri vidalı, kolayca yana kayabiliyor 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Erhan Doruk yazdı: Pst650 var , 8 sene önce almıştım. Son 2 yıldır çok aktif kullandım. Memnunum. Gücüyle ilgili sıkıntı yaşamadım. Daha yüksek wattlı model almaya gerek yok bence. Ama uç çok önemli kaliteli uçla peynir gibi kesiyor tahtaları. koçtaşın getirdiği macalister markası da fiyat performans olarak iyi. Einhell ve erbauer de tercih edilebilir. einhell in elektrikli alet modeller pek iyi değil bence. bende osilasyonlu kesicisi var ne bileyim bir tuhaf. ikinci kullanımda bozuldu. tamir ettiler. ama bataryalı ürünleri gayet başarılı. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Doğan Arşiray yazdı: einhell in elektrikli alet modeller pek iyi değil bence. bende osilasyonlu kesicisi var ne bileyim bir tuhaf. ikinci kullanımda bozuldu. tamir ettiler. ama bataryalı ürünleri gayet başarılı. bende şarjlı matkap, spiral , boya tabancası var. Gayet memnunum . Hatta spiralde en sevdiğim iki özelliği elektrik kesilip gelirse , düğmesi açık bile olsa çalışmıyor. bazen iş esnasında fiş çıkıyor, düğmesinden kapatmayı unutup fişi takmaya gidebiliyor insan, takınca diğer markalar direk çalışıyor. diğeri de diski sökme anahtarı tutacağının içine takılı oluyor. Erbauer şarjlı tilki kuyruk var efsane. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 12 Kasım 2022 Paylaş 12 Kasım 2022 Makine güzel , açılı kesme ve devir ayarı var. bu marka uçları duymadım. Ben genelde bosch pro seri uç alıyorum. Biraz daha pahalı ama ömrü uzun oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts