Mustafa YILDIRIM 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Araç sürücüsü iyi kurtarmış. Araç yerine bir motor vb. olsa ve manevra yapmakta gecikse üzerine gelen su deposuna çarpması ölümle sonuçlanabilirdi. Her zaman olduğu gibi trafikte her şeye hazır olmak için dikkatli olmalı ve gözümüzü yoldan ayırmamamız gerekiyor. https://videonuz.ensonhaber.com/izle/muglada-surucu-yola-dusen-su-tankindan-son-anda-kurtuldu 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Benim de önümde giden açık kasa kamyondan çift kişilik yatak uçmuştu çok kısa mesafeden. Üstünden geçtim manevra imkanım yoktu hiç Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Madem kasaya yükledin Neden bağlamadın Bağladıysan neden sağlam bağlamadın Kafamda deli sorular 2 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 herşey düşebilir dikkat etmek lazım hatta uzaydan uydu bile çıkabilir karşımıza,düşen düşene 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Cem Işık yazdı: Benim de önümde giden açık kasa kamyondan çift kişilik yatak uçmuştu çok kısa mesafeden. Üstünden geçtim manevra imkanım yoktu hiç Şimdi taşlar yerine oturdu... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Buna benzer bir olay 2 ay önce başıma geldi,yanımdan hızlı bir şekilde geçen kamyonetin arkası eşya doluydu.Eşime iyiki şundan eşyalar uçmuyor dedim.Dememle tek kişilik koltuk kamyonetin kasasından havalandı.Sağa sola manevralarla şans eseri kaza yapmadan kurtardım.500 metre ileride adamı zor bela durdurdum .Adam koltuğun uçtuğundan bile habersiz ,ne var ne durduruyorsun beni diyor birde .Biraz tartışma ve sonrası utanma duygusu ile adamı koltuğunu almaya yolladık. trafik risklerle dolu temkinli ve uyanık olmak lazım, kazalar saniyelik dikkatsizlikler sonucu oluşuyor malesef. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Önder Özcan yazdı: Şimdi taşlar yerine oturdu... Su, yatak ..... diyosun. Yok Önder abi ya. yok yok Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Araç sürücüsünü tanıyorum adamlara işinizi niye düzgün yapmıyorsunuz diyince birde boğazını sıkmaya kalkmışlar, geçen senede aynı yerde karşı şeritten geliyordum yine böyle su deposu uçmuştu. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Valla ben deli bağlar gibi bağlıyorum. Römork kasa seviyesini geçiyorsa ayağımla dektek alıp gerdire gerdire bağlıyorum. Küçük bir şeyse spanzet atıyorum büyükse iple. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Valla ben deli bağlar gibi bağlıyorum. Römork kasa seviyesini geçiyorsa ayağımla dektek alıp gerdire gerdire bağlıyorum. Küçük bir şeyse spanzet atıyorum büyükse iple. Gırgır denilen bağlama yöntemini tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Yasin Şimşek yazdı: Gırgır denilen bağlama yöntemini tavsiye ederim Spanzet = Gırgır Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 e5 kartalda geri dönüşüm işi yapan esmer şahısların büyük çuvallarını taşıyan bir açık kasa kamyondan önüme kocaman bir çuval düştü. allahtan içindekiler yumuşakmış connecte birşey olmadı Yorum bağlantısı
Hamit inan 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Babam anlatmışti. Ablam 5-10 yaşlarinda yaz ayı yürümekten ve susuzlukta yorulmuşlar köyden gelirken. Yanlarından damacana yüklü bir kamyon geçiyor. Ablam -Keşke bir tane düşse içsek baba çok susadım diyor. Kamyonun kasa bamm etti damacana fırladı ablanın önüne düşüp kaldı demişti rahmetli babam 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Spanzet = Gırgır Gırgır iple yapılan gerdirme işlemi. Spanzet değil Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Beyaz eşya bayisinin tenteli Transitinden önüme Bulaşık makinası düştü. Kazasız belasız durduk. Elemanlar geri yükledi. Beyaz eşya sektöründe ambalajlama iyi imiş de, o makinayı alan müşterinin vay haline :S Yorum bağlantısı
Ersen şahin 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Bende askerde devriye atarken yol kenarında sıfır buzdolabı bulmuştum Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Yasin Şimşek yazdı: Gırgır iple yapılan gerdirme işlemi. Spanzet değil Bir tane örnek verir misin ? Gırgır halk arasında değiştirilmiş tabir aslı, CIRCIR dır. Spanzetin gerdirme mekanizmasının cır cır diye ses çıkartmasından dolayı türetilmiştir. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bir tane örnek verir misin ? Gırgır halk arasında değiştirilmiş tabir aslı, CIRCIR dır. Spanzetin gerdirme mekanizmasının cır cır diye ses çıkartmasından dolayı türetilmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts