Çağlar Bayur 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 https://www.icisleri.gov.tr/12-kasimda-ulke-genelinde-tatbikat-yapilacak-sms-gonderilecek bol bol duyurulması lazım diye düşünüyorum özellikle evinde yalnız yaşayan büyüklerimizi uyaraım, 12 kasım akşamı birden şaşırmasınlar. İlk defa yapılacak bir tatbikat var, hazır olmalı panik olmasın 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2022 Yazar Paylaş 3 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ya tatbikat değilse? randevulu gelen felaket anca çin malın da olur, 2 senede bir uyduları düşüyor tepemize 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: randevulu gelen felaket anca çin malın da olur, 2 senede bir uyduları düşüyor tepemize Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 İlk sokağa çıkma yasağı geldi aklıma. Luppo alalım mı luppo. aç kalmayalım. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ya tatbikat değilse? Kesin tatbikat eniştem söyledi... 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Hala içeriği hakkında bir bilgisi olan yok mu ? Neyin tatbikatı, ne içeriyor, amaç ne bakanlık sitesinde bile yazmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 (düzenlendi) Aydın Sert yazdı: Neden 18:57, 18:00 değil, 19:00 değil? daha önceki bir deprem felaketinin saati olduğu için seçilmiş temsili olarak. hangisi olduğunu hatırlamadım o sebeple yazmadım baktım düzce depremiymiş 4 Kasım 2022 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Sert 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Ali Gök yazdı: daha önceki bir deprem felaketinin saati olduğu için seçilmiş temsili olarak. hangisi olduğunu hatırlamadım o sebeple yazmadım baktım düzce depremiymiş Evet, 12 Kasım' da olmuştu. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Emin Önal yazdı: Hala içeriği hakkında bir bilgisi olan yok mu ? Neyin tatbikatı, ne içeriyor, amaç ne bakanlık sitesinde bile yazmıyor. Bence de hepsinden biraz biraz mı olacak? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Bu sabaha karşı bir deneme oldu 3.30 da. Kaçmaya çalışırken yaralananlar var. Önemli bu tatbikat olayı bence. Deprem olduktan sonraki olaylarla uğraşmaktan daha az maliyetli ve daha az riskli olmadan önce alınan önlemler. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Deprem çantamız ve eylem planımız hazır mı? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: randevulu gelen felaket anca çin malın da olur, 2 senede bir uyduları düşüyor tepemize Kutsal taşlar başkanda mı sende mi abi, getirin bak onları... Şimdi kullanmazsak ne zaman kullanıcaz... Ateş, Su, Toprak, Tahta... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2022 Yazar Paylaş 4 Kasım 2022 Emin Önal yazdı: Hala içeriği hakkında bir bilgisi olan yok mu ? Neyin tatbikatı, ne içeriyor, amaç ne bakanlık sitesinde bile yazmıyor. telefonlar garip garip çalacak , tv ler de yazılar felan çıkabilir. bak burada şakası yapılmışı var amber alert dio ecnebi vesile ile finlandiyada nüfustan fazla sayıda sığınak mevcut. her coğrafyanın normali alışmışlıkları farklıdır, çinli pilavı yoğurtlu yiyemez gibi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Kasım 2022 Paylaş 13 Kasım 2022 Çağrı Alaf yazdı: Tatbikat cortladı diyorlar. amaç bu zaten tatbikatta eksikler görülür 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Kasım 2022 Paylaş 13 Kasım 2022 Telefonda alarm çalınca çocukla beraber çök-kapan-tut yaptık. Çocuk zaten okulda yapmış. Bize nasıl yapacağımızı da gösterdi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Kasım 2022 Paylaş 13 Kasım 2022 Trcelle 2-3 dakika sonra Vodafone a 1.5 saat sonra mesaj geldi. Sirenler çalmadı. Bu eksiklikler de not edilsin. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 Kasım 2022 Paylaş 13 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: amaç bu zaten tatbikatta eksikler görülür Valla az uz bir eksik yok gibi. İnşallah dediğiniz gibidir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Kasım 2022 Paylaş 13 Kasım 2022 Çağrı Alaf yazdı: Valla az uz bir eksik yok gibi. İnşallah dediğiniz gibidir. Bu olsa olsa ulusal uyarı tatbikatı olur. Zamanında uyarı gönderemeyen şebekelere uyarı gönderilir. Gerçi bunun şebekeyle alakası olmayabilir. Çünkü sim kartı olmayan cihaz nasıl 112’yi arayabiliyorsa, uyarı da o kanaldan geliyordur telefona. Depremden 3-5 saniye önce uyarı gelse çok işe yaratabilir bu uyarı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Kasım 2022 Yazar Paylaş 13 Kasım 2022 2022 de 9 ay içinde 66bin tatbikat sonrası bu kadar eksiklik çok üzdü , unutur muyuz? daha doğrusu hatırlar myıız? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Kasım 2022 Paylaş 13 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: 2022 de 9 ay içinde 66bin tatbikat sonrası bu kadar eksiklik çok üzdü , unutur muyuz? daha doğrusu hatırlar myıız? 9 ay boyunca 7/24 her saat 10 tatbikat. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts