Sani Gerşon 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Doğan Arşiray yazdı: pompa sağlam çıktı. enjektörler toleransların dışında kaldığı için tamir takımı ile yenileniyor. 200bin km için olağan şeyler. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Doğan Arşiray yazdı: pompa sağlam çıktı. enjektörler toleransların dışında kaldığı için tamir takımı ile yenileniyor. Ne demek? Bu sebeple mars suresi mi uzuyormus? Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Mert Gülkokan yazdı: enjektörlerin kalibrasyonu bozulmuş kısacası sökülüp temizlenecek gerekli parçalar değişip ayar yapılacak Benim aracta aldigimda bazen mars uzun suruyordu. Bujilerdendir diye degistirdim. Cikanlar kotu degildi ama simdi biraz daha iyi mars suresi. Acaba enjektor buna sebep olur mu diye dusundum o yuzden sordum. VAGCOM ile enjektorlere baksam bi gariplik var mi anlarmiyim ki? Orjinal degerleri nerden bulabilirim acaba? Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Mert Gülkokan yazdı: Ben pompacıya gittim cihaza bağladı obden ve değerleri gösterdi baktık ki referansın dışında ama obd nin gösterdiği değer de enjektör işiyor mu az yakıt mı gönderiyor anlaşılmıyor neyse söküp cihaza bağladılar 1 tanesinin bobini yanmış o kısma sıfır takıldı ardından diğerleri temizlenip ayar yapıldı bağladıkları cihazın ölçümüne göre benim enjektörler az yakıt gönderiyormuş Uzun marş ise bende enjektör diyorum büyük ihtimal geri kaçırma yapıyor o nedenle de uzun sürüyor marşın Peki enjektorden olsa hep uzun surmezmiydi mars? Bazen cok cabuk calistigi oluyor. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Baktim simdi sadece min ve max degerler yaziyor referans olarak. Burdan ben birsey anlamam Ahan bir de böyle birsey buldum. Hata varsa belirtiyormus. Bir bakayim o zaman. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Kasım 2022 Yazar Paylaş 4 Kasım 2022 Mert Gülkokan yazdı: enjektörlerin kalibrasyonu bozulmuş kısacası sökülüp temizlenecek gerekli parçalar değişip ayar yapılacak test videosu vardı bizim elemanın bana gönderdiği. giriş basıncı var birde enjektörün çalışmasıyla ilgili bir eşik değeri var. o değerin ötesinde kalıyordu eskileri. demekki ilk çalıştırmada yakıtı veremiyormuş. Erdem Doğan yazdı: Peki enjektorden olsa hep uzun surmezmiydi mars? Bazen cok cabuk calistigi oluyor. bu bizim araç soğuk motorda hemen çalışıyordu mesela. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Kasım 2022 Yazar Paylaş 4 Kasım 2022 araba tamir olmuş gibi görünüyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 her 60 bin km de gerçek kurum temizliği ve kızdırma buji değişimi tavisye olunur. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: gerçek kurum temizliği Ne oldu rakamlar, bilgin var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Sani Gerşon yazdı: Ne oldu rakamlar, bilgin var mı? iyi bakım 250-300 dolardır , kaç pound ediyorsa artık rakam bilmem Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: iyi bakım 250-300 dolardır , kaç pound ediyorsa artık rakam bilmem Maaşını dolarla mı alıyorsunuz çokomelli? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Sani Gerşon yazdı: Maaşını dolarla mı alıyorsunuz çokomelli? levha altın 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: levha altın Motoru tezgaha alıp genel bakim yaptirsam kac metre gider 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Doğan Arşiray 4 Kasım 2022 Yazar Çözüm Paylaş 4 Kasım 2022 Doğan Arşiray yazdı: araba tamir olmuş gibi görünüyor. 900 tl dpf modifikasyonu, 550 tl yazilim, 250 tl oring degisimi, 4000 tl enjektor revizyonu tuttu. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Motoru tezgaha alıp genel bakim yaptirsam kac metre gider ne kadarı bırak elindekini koru sıfırı bırak 2. el yok Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Kasım 2022 Yazar Paylaş 4 Kasım 2022 Mert Gülkokan yazdı: Yazılım bedava olmuş dpf taşına ne oldu peki abi Deldiler, sonra makinada temizlediler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts