Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım 2022 Paylaş 2 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: araba bakımlı ise buğu yapmaz - Usta bunda biraz buğu sorunu var napsak? + motor inecek, sen bırak, bakarız Abi sen bu işi çözdün haa 😂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2022 Paylaş 2 Kasım 2022 bakım sadece motora yağ koymak değil ki , mesela emniyet kemerlerine ne sıklıkta bakım yapıyorsun? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Kasım 2022 Paylaş 2 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: bakım sadece motora yağ koymak değil ki , mesela emniyet kemerlerine ne sıklıkta bakım yapıyorsun? Kaza yapmıyoz işte 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım 2022 Paylaş 2 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: bakım sadece motora yağ koymak değil ki , mesela emniyet kemerlerine ne sıklıkta bakım yapıyorsun? Kemer ne ki, paspaslara bile bakım yaparım ben. Nolur nolmaz 😁 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Kasım 2022 Yazar Paylaş 2 Kasım 2022 Lineanın arka park yanmıyor uyarısı veriyor. Gidip fara bir şaplak atınca yanıyor.. çok iyi ustayım vesselam. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Kasım 2022 Paylaş 2 Kasım 2022 Ali Darbaz yazdı: Lineanın arka park yanmıyor uyarısı veriyor. Gidip fara bir şaplak atınca yanıyor.. çok iyi ustayım vesselam. Rahatlıgına hastayım 😄 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kemer ne ki, paspaslara bile bakım yaparım ben. Nolur nolmaz 😁 paspas denmis bildirim geldi 😎 Paspas Hastalığı baskadır 🥰 Tansu Kalafatoğlu yazdı: - Usta bunda biraz buğu sorunu var... Öyle deme Ön camda yağ lekesi aslında cok sey barındırır 😏 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Kasım 2022 Yazar Paylaş 3 Kasım 2022 Çok rahat çalışma alanım var. Bir büyük buzlu kolayı buzları erimeden 4 saat içebiliyom vesselam Yorum bağlantısı
Çözüm Ümit Türk 3 Kasım 2022 Çözüm Paylaş 3 Kasım 2022 Ali Darbaz yazdı: neyi anlamadığını anlamadım.. termostat bozukmu değilmi bunu öğrenmeye çalışıyorum neyse arabayı haftaya pazartesi iade ediyorum… artık ne verirlerse bahtıma.. Aslında sorumunun nedeni yukardaki açıklamaydı. Alıntılamadan yazmışım. Karışıklık olmuş. Ali Darbaz yazdı: şaplak atınca yanıyor. Yanlış anlaşılır bak gonu gomşu görse ne der Ali Darbaz yazdı: Çok rahat çalışma alanım var. Bir büyük buzlu kolayı buzları erimeden 4 saat içebiliyom vesselam Reflü var diyorsun kola içiyorsun. Sakıncalı bir durum. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Ümit Türk yazdı: Reflü var diyorsun kola içiyorsun. Sakıncalı bir durum. Para yok diyor her hafta tatil yapiyor ona bakarsak? 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Kasım 2022 Paylaş 6 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: araba bakımlı ise buğu yapmaz Sabah işe gelirken arkadaşı aldım, şurda dur simit alalım sıcak sıcak dedi. Aldı simitleri geldi, cam buğulandı. Ankara simidine mi bakım yapacaz bu durumda 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Kasım 2022 Paylaş 6 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: Sabah işe gelirken arkadaşı aldım, şurda dur simit alalım sıcak sıcak dedi. Aldı simitleri geldi, cam buğulandı. Ankara simidine mi bakım yapacaz bu durumda kemer inece.. pardon, simit çayla yenir ayranla değil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım 2022 Paylaş 6 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: Sabah işe gelirken arkadaşı aldım, şurda dur simit alalım sıcak sıcak dedi. Aldı simitleri geldi, cam buğulandı. Ankara simidine mi bakım yapacaz bu durumda gevrek olsa yapmazdı 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Kasım 2022 Paylaş 6 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kemer inece.. pardon, simit çayla yenir ayranla değil Simit ayran denemedin demek ki hiç 😊 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Kasım 2022 Paylaş 6 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kemer inece.. Arabada tavan hariç her yeri silikon spreye boğdum kemerler dahil. Kemere başka ne bakımı yapılır ki? Simit çayla güzel, ayranla daha güzel Filtresiz bomonti+simit gibi farklı varyasyonlar da var ama herkes için çok keyifli olmayabilir. Çağlar Bayur yazdı: gevrek olsa yapmazdı Yok Ankara simidi onların gevreğinden iyidir Ahada cingar çıkartmak için imi çektim. Hadi ben bir kaç gün yokum Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Kasım 2022 Paylaş 6 Kasım 2022 Kemere günde 2 kere bakım yapanlara sormak lazım 😁 simit, peynir, çay. Yeni icatlar çıkarmayın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım 2022 Paylaş 6 Kasım 2022 açma ile ayranı tek geçerim, simitle de sarıyer gazozu olmazsa olmazım 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts