Ali Memisoglu 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 bu boşluk normal mi yoksa sabit mi olmalı Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 Büyük ihtimalle takozları yok radyatörün. O şekilde sallanmaması gerek 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 Selçuk Bakış yazdı: Resim linki ölmüş Aynen 1 saatte uçmuş link. 1 Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 2 Kasım 2022 Yazar Paylaş 2 Kasım 2022 Selçuk Bakış yazdı: Resim linki ölmüş tekrar yükledim Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 radyatör herhangi bir şekilde sallanmaz. videoya gerek yok 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Birçok radyatör sallanır. sallanmasa daha iyi ama sallansa da dünyanın sonu değil. 1 Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 4 Kasım 2022 Yazar Paylaş 4 Kasım 2022 teşekkürler herkese yarın ustaya kontrole götürecem, bu salllantıyı da gösteririm Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Çok sallanmasa iyi olur. Sonuçta önünde fan var. Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 O kadar sallanmıyor normal bir durum değil. Yorum bağlantısı
Muhammet Ölmez 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 (düzenlendi) Radyatör fan motoru arızasındandı aynı durumu yaşadığımda. Ben tamircide değiştirdim ama değişmesi kolaymış kendiniz alıp değiştirebilirsiniz eliniz yatkınsa. Fan rölesi takılı kalıyor bazen, benimki takılı kaldığında geç fark ettim, o kadar uzun süre çalışınca gitti tahminimce. 5 Kasım 2022 tarihinde Muhammet Ölmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 6 Kasım 2022 Yazar Paylaş 6 Kasım 2022 Muhammet Ölmez yazdı: Radyatör fan motoru arızasındandı aynı durumu yaşadığımda. Ben tamircide değiştirdim ama değişmesi kolaymış kendiniz alıp değiştirebilirsiniz eliniz yatkınsa. Fan rölesi takılı kalıyor bazen, benimki takılı kaldığında geç fark ettim, o kadar uzun süre çalışınca gitti tahminimce. fan motorunda arıza yok hocam çalışıyor ustaya gösterdim, yeni birçok arabada bu böyle dedi plastik aksam, kendinin şahini vardı onun bir milim oynaması yoktu, demir aksamdı Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu 18 Haziran 2023 Yazar Paylaş 18 Haziran 2023 Ali Memisoglu yazdı: Sorun çözüldü Takozunu değiştirelim dedi usta ve şu an gayet sabit yerinde, oynama yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts