Adem Kazıl 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 aracım 2017 ford focus 1.5 tdci powershift 105 bin km de, bu km kadar servis bakımlı garanti bitti, daha önceden map ve maf sensörlerinin temizlendiğini zannetmiyorum, internette araştırdım bunun için üretilmiş liqui molly hava akışmetre spreyini sipariş ettim hafta sonuna ulaşır, araştırırken bazı kişiler aracın eksi kutup başını sökerek işe başladılar buna gerek varmı emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim , bu yapacağım uygulamanın ne kadar faydalı olacağı hakkında fikri olan varsa fikirlerini paylaşabilir. Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 1 Kasım 2022 Yazar Paylaş 1 Kasım 2022 Mert Gülkokan yazdı: mafı temizlemek kolay çünki ulaşması da kolay ancak her araçta map kolay temizlenemiyor psa grubunun dizellerinde arkada kalıyor emme manfiolduna giden borunun üzerinde oraya ulaşabilmek için bir çok şeyin sökülmesi lazım lm sprayi ile bende temizledim ama değişen birşey olmadı ancak yine de temizleyin derim maf sensörü hassas içinde ince bir tel var dikkatli olun bir yere düşürmeyin ilk olarak yerlerine baktım maf sensörü kolay, 1.5 tdci de map sol tarafta geride kalıyor ama üzerine gelen başka bi parça yok en üste konumlanmış. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 Map ın olduğu yerin fotosunu eklerseniz yapacaklara faydalı olur. 1.3 astramda temizledim çok fark hissetmesem de psikolojim rahatladı. Aslında manifold egr komple sökmeli ama ufak başlamak iyidir. Gaz kelebeğini temizlersiniz sonraki adım olarak. 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 1 Kasım 2022 Yazar Paylaş 1 Kasım 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Map ın olduğu yerin fotosunu eklerseniz yapacaklara faydalı olur. 1.3 astramda temizledim çok fark hissetmesem de psikolojim rahatladı. Aslında manifold egr komple sökmeli ama ufak başlamak iyidir. Gaz kelebeğini temizlersiniz sonraki adım olarak. fotoları eklerim, egr çok zor motorun arkasında kalıyor epey zahmetli manifold ve egr için profesyonel eller gerekli. Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 1 Kasım 2022 Yazar Paylaş 1 Kasım 2022 map sensörünün yeri yurt dışı bi sitede buldum. 2 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 5 Kasım 2022 Yazar Paylaş 5 Kasım 2022 Maf sensörü çok kirliydi simsiyah çıktı temizleyince mavi mercek çıktı ortaya, mapın ilk söktüğümde fotosunu çekmemişim çok aşırı bi kir veya doluluk yoktu pırıl pırıl oldular bakalım herhangibir değişiklik olacakmı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts