Tansu Kalafatoğlu 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 (düzenlendi) - 1.8 motor - li-ion pil (daha fazla pil kullanma oranı) - yeni inverter ve daha güçlü elektrik motoru - 140 beygir - 2 çeker Fiyatları açıklandı. Flame paket en düşük donanım olarak satılacak ama aslında epey dolu. toyota donanımları şöyledir vision dream flame flame xpack possion possion xpack corolla cross hybrid flame 835.000 flame xpack 865.00 possion 927.000 possion xpack 995.000 muadillerine çok iyi fiyat bence 1 Kasım 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 mutlaka iyidir. fiyatlar ise hala bir bana mı yüksek geliyor anlamadımki... bataryası kaç km götürür bunu? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 2.0'mış sanırım? Yıllık vergisi yakıtı geçer mi kine ki? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Kasım 2022 Yazar Paylaş 1 Kasım 2022 Hüseyin Sönmez yazdı: 2.0'mış sanırım? Yıllık vergisi yakıtı geçer mi kine ki? 1.8 abi. Ayrıca bu li-ion piller ve daha güçlü elektrik motoruyla geldi. 140 beygir mtv 4800 1.3-1.6 vergisi 2700 aradaki fark şu an 100 lt benzin kadar. corolla hybrid istanbul içinde 100km’de 5 litre yakıt tasarruf ediyor. 10.000km’de 500 litre. herkes kendi harcamasını bilir. Ama bu araba normal kullanımda karma olarak 5’i geçmez. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Kasım 2022 Yazar Paylaş 1 Kasım 2022 Doğan Arşiray yazdı: mutlaka iyidir. fiyatlar ise hala bir bana mı yüksek geliyor anlamadımki... bataryası kaç km götürür bunu? hibrit bu yav. Plugin değil ki km hesabı yapalım. Ama yine de test için çektiğim video vardı. Bendeki ni-mh pil. Kapasitesinin %40’ını kullandırıyordu. Bundaki lityum. %80 kullanacak. Ben corolla ile 5,8km sürdüm elektrikle Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 (düzenlendi) İyi hoş da boyut olarak benim tucsondan küçük gibi geldi özellikle de bagajı. İkisi de c-suv değil mi? Ayrıca yurtdışı testinde yol sesi yalıtımı yokmuş gibi çekimdeki mikrofon tüm yol sesini almış. Canlı canlı test etmek lazım 1 Kasım 2022 tarihinde Kerim Bilgehan Arbek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: - 1.8 motor - li-ion pil (daha fazla pil kullanma oranı) - yeni inverter ve daha güçlü elektrik motoru - 140 beygir - 2 çeker Fiyatları açıklandı. Flame paket en düşük donanım olarak satılacak ama aslında epey dolu. toyota donanımları şöyledir vision dream flame flame xpack possion possion xpack corolla cross hybrid flame 835.000 flame xpack 865.00 possion 927.000 possion xpack 995.000 muadillerine çok iyi fiyat bence Bayiden sıfır alabiliyor muyuz? Bana bununla gelin 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 Bu ayın ortalarında lansmanı olacak, gidip bakalım beraberce Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Kasım 2022 Yazar Paylaş 1 Kasım 2022 Sani Gerşon yazdı: Bayiden sıfır alabiliyor muyuz? Bana bununla gelin sanmam bu fiyata satılırsa millet corollasını satıp geçer. 2021 hibriti olan adam arabasını 700’e satsa 130 daha koyup bunu alır yani. Normal gelmedi bana Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 seneye bu tarihte bunlar 1.5 milyon olur hayvan gübresi al dök bi tarlaya sene ye minimum *2 hala ucuz bugun ne alırsan kardasın yarına göre 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 C-Suv olacaksa fiyatı '' piyasa şartlarına göre '' gayet iyi duruyor. Boş paket aslında orta donanım. Bagaj-yalıtım nasıldır test videoları gelince anlarız ancak. Umarım corolla'da olduğu gibi düşük görüş alanlı bir sürüşü yoktur. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 Mert Gülkokan yazdı: dıştan güzelde iç ergonomi kötü Japon daçyası gibi. 1 6 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Kasım 2022 Yazar Paylaş 1 Kasım 2022 Dolu donanım bile corolla’nın dolusuna göre biraz boşmuş. Gezenler öyle dedi. Daha satış yok. Arabalar gelmedi. Ne zaman satılır diye sorulmuş. Bayi sıra kişiler var demişler. Daha bismillah arkadaş. Başladı bunlar şimdiden Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 O rakam hybrid araç için çok iyi diyecektim ki sonra aklıma TR piyasası geldi. Yedirmezler o paraya Biraz bayi tıklatır biraz da al-satçılar yani araç kendi piyasasını oluşturur doğal yolla. 1.2 milyon a hayırlı olsun diyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 Mert Gülkokan yazdı: ne vereyim abime bi daa baktım sonra bi daa bi daaa... yok neresinden baksan olmuo Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 Bu model için kalitesi coralladan düşük olacak dediler. Sanki b+ suv gibi. Bahsedilen rakamlar doğrudur bence. Zaten kısa mantıkla togg 900 lerden girince criss düşük olmalı ki insanlar tercih etsin. Zaten tüm c suv satanlar rakiplerinin fiyatlarını takip ederler. Neyse bayilere gelince gidip bakarız. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Kasım 2022 Yazar Paylaş 1 Kasım 2022 Bence bu rakamlar reklam diye yayınlandı. Birkaç güne gerçek rakam gelebilir. Yerli corolla hybrid ile aynı fiyatları var. Hani yüksekliğin dışında ekstra bir şeyi yok zaten ama suv’lar hep pahalıdır diye bizim algımızı kirlettiler, o yüzden böyle düşünüyor olabiliriz Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 Kasım 2022 Paylaş 2 Kasım 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hani yüksekliğin dışında ekstra bir şeyi yok zaten ama suv’lar hep pahalıdır diye bizim algımızı kirlettiler, o yüzden böyle düşünüyor olabiliriz Üretim sayısı arttıkça ve çeşitlilik düştükçe maliyetler azalıyor. Yani, insanlara 1 liraya sedan alıyordun 1 liraya al sana suv derseniz büyük çoğunluk memnun olur. Hem tüketici tatmin oluyor hem de üretici maliyeti kısıyor. Sonrasında yedek parça tedariği vs daha basitleşiyor. 2 Kasım 2022 tarihinde Ü.Emre Kartal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım 2022 Yazar Paylaş 2 Kasım 2022 (düzenlendi) Son hız 188’den 170’e düşürülmüş. Pil lityum olmuş ama kapasite düşmüş. Nikel pil 6,5ah idi bunda lityum pil 4ah. Ama nikel pilde kapasitenin %40’ı kullanılıyordu. Bunda da daha fazla oranda kullanım olacaktır. elektrik motorunun torku ve gücü artırılmış. Corolla’da 53kw/163nm idi, bunda 70kw/185nm olmuş corolla’dan 100kg daha ağır. İkisinin de wltp tüketim değerleri aynı 2 Kasım 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Kasım 2022 Paylaş 2 Kasım 2022 Peki Tansu, Corolla şehir içinde hiç çekinmeden seri ama öyle çok hızlı değil, az yaksın diye kasmadan kullanım sonrası tüketim ne durumda. Bu şekilde hiç denedin mi? Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 2 Kasım 2022 Paylaş 2 Kasım 2022 Tamer Topaç yazdı: Peki Tansu, Corolla şehir içinde hiç çekinmeden seri ama öyle çok hızlı değil, az yaksın diye kasmadan kullanım sonrası tüketim ne durumda. Bu şekilde hiç denedin mi? Istanbulda durumu bilemem ama Malatya daki trafikte normal kullanımda 5.2 civarında seyrediyor. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Kasım 2022 Paylaş 2 Kasım 2022 Hacı Şenyurt yazdı: Istanbulda durumu bilemem ama Malatya daki trafikte normal kullanımda 5.2 civarında seyrediyor. Eskiden, Şahin, Doğan, R9 gibi araçları kullanırken ve yakıt fiyatları o dönem çok daha uygun iken, yani araç az yakmış çok yakmış diye pek önemsemediğimiz dönemlerdeki gibi çekinmeden, seri kullanım tarzında kullanılırsa. Öğrenmek istediğim bu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts