Tansu Kalafatoğlu 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Devlet önayak olmasa bu iş olmazdı. Muhtemelen teşvik falan çok fazladır. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Geçenlerde ev projesi için Elektrik mühendisiyle görüşüyorum, elektrikli şarj için altyapı uygun olsun dedim hocam araban elektriklimi diye sordu? Yok değil şimdiden hazırlıklı olalım dedim ana hat kablo çapı farklıymış. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Nostalji Mert Gülkokan yazdı: devlet üretiyor gibi bir algı var ancak bu işin içinde 4 farklı özel sektör kuruluşu var eğer ki zarar edilirse ya da planlananların dışında sorun olursa zarar özel sektöre ait olmayacak mı ? Öylesine teşvik alıyorlar ki zarar pek mümkün değil. Yaş tahtaya basmazlar. Kötü senaryoda ford ile vw ile ortaklık yapılır yahut yeni gelenlerden bir çinli ile...fabrikaya onlar yatırım yapar devam ederler. Sonuçta harcanan para havaya gitmiyor. 20-30 sene kullanılabilen robotlar alınıyor kapalı alan yapılıyor. İnsan kaynağı en büyük sorun. Kodamanlar hisse devredip çıkarlar yatırdıklarını fazlası ile alırlar. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Mehmet Göktürk yazdı: kapalı alan yapılıyor. bi uzun dönem yatırım anlaşması ile birilerine bir yer verilmişti, isimler önemsiz , sonra yalıpan fabrika geri sökülüp götürülmüştü Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Mert Gülkokan yazdı: az önce yeni video geldi araçlar bildiğin sıfırdan üretiliyor en azından tartışmaya neden olan bu şüphe son bulmuş oldu Bende şimdi açtım. Kızımla beraber izliyoz. Kuka'lar iyi çalışıyo maşallah. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Üretim bandı çalışıyor https://youtu.be/46Hs8LK645U Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Mert Gülkokan yazdı: az önce yeni video geldi araçlar bildiğin sıfırdan üretiliyor en azından tartışmaya neden olan bu şüphe son bulmuş oldu İzlemekten en çok keyif aldığım videolar araç üretim videoları.. Togg olması ballı kaymak oldu. Araçlar rayda ilerlerken yön değiştirmek için döner platform 90 derece hareket ediyor ya hani, en çok onu sevdim izlerken.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Servet Aydın yazdı: İki arkadaşım alacak. Bekliyorlar Param olsa alırım bende cidden 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 (düzenlendi) güzeel, deneme üretimlerine başlamışlar gibi görünüyor, eleştiriler sonrası bu videoyu yayınlamak şart olmuştu, tabii onay olmadan seri üretim olmaz sanırım, zaten yeterli malzeme stoğuda görünmüyor, kaporta parçaları falan az sayıda, bantlar boş, kukalar bekliyor birkaç araç üretim bandında oluşuyor, işçiler acemi, kapı montajında kapı az kaldı kola çarpacaktı mesela, doğal tabii deneme üretimi bu, önemli olan fabrikanın hazır olması... bakalım kaç gayme olacak ve binebilirsek ne hissedeceğiz... 4 Kasım 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 (düzenlendi) Mert Gülkokan yazdı: videoyu detaylı izlemedim ancak diğer üretim videolarına kıyasla 2 ufak şey gözüme takıldı 1-genelde boya sonrası montaj hatlarında gövdenin dışında kaplamalar olur boyanın zarar görmesini engellemek için togg da göremedim 2-kaputa takılan logo sanki göz kararı ile takılıyor gibi geldi normalde kestamit ya da kauçuk aparatlar olur onlarla hizalanır evet benimde dikkatimi çekti, bu video büyük ihtimalle deneme üretimi, herşey tam olarak hazır değil, depolar boş personel yok, tabii daha zaman var düzelir, iyimser olmak lazım, bence durum kötüye gitmeden birşey yayınlayalımda insanlardaki şüphe azalsın denmiş, videonun ortasın a togg yazmalarıda hoş olmamış, ne yani çalacaklarmı, zaten çalışan araçların hepsi yurtdışından gelme, dikkat ettiysen 4x4 montajı yok videoda... neyse bekleyelim bakalım... 4 Kasım 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Servet Aydın yazdı: İki arkadaşım alacak. Bekliyorlar Biri yurtdışında değil mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Videolar çok güzel. Avrupa testlerine 100’e yakın araba hazırlıyorlardır muhtemelen. Testler olurken fabrika işleri iyice oturur ve hızlanırlar. bu üretim yerini 29 ekim’de neden göstermediler acaba. Gayet güzel. Başlangıç için çok çok iyi yani. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 İlk prototip üretim adetleri 500 dolayında biliyorum. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: gel mart Diren şubat 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 İlkay Başaran yazdı: Diren şubat ocakbaşı? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Alacak olanlardan birini Emmi ve Çabi tanıyor. Diğeri komşu. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Servet Aydın yazdı: İki arkadaşım alacak. Bekliyorlar Benden bahsediyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Servet Aydın yazdı: Alacak olanlardan birini Emmi ve Çabi tanıyor. Diğeri komşu. hani sırdı 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Mert Gülkokan yazdı: az önce yeni video geldi araçlar bildiğin sıfırdan üretiliyor en azından tartışmaya neden olan bu şüphe son bulmuş oldu 12:25 anneden meme emen yavrular Yorum bağlantısı
Recommended Posts