Sani Gerşon 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Selçuk Keleş yazdı: Sedan da istemiyorum miniği ne zamanmış? İtibardan tasarruf olmaz. Minik araba mı olurmuş? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Sani Gerşon yazdı: İtibardan tasarruf olmaz. Minik araba mı olurmuş? Hep aynı şey : Batılı gibi düşünüp doğulu gibi hareket etmek 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Selçuk Keleş yazdı: Hep aynı şey : Batılı gibi düşünüp doğulu gibi hareket etmek Uzak doğulular minicik araba kullanıyor, o nasıl olacak? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Sani Gerşon yazdı: Uzak doğulular minicik araba kullanıyor, o nasıl olacak? kasalrında da o yüzden bir ton altın gümüş ve us fon var 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Sani Gerşon yazdı: Uzak doğulular minicik araba kullanıyor, o nasıl olacak? uzağa gideyim ben de o zaman egzotik turlar falan 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Selçuk Keleş yazdı: egzotik turlar falan Tayland falan.. Mis.. @Çağlar Bayur 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Fabrika açılışında kullanılan arabaların yurt dışında üretildiği, fabrika içinde üretim hattın hiç kurulmadığı söyleniyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Sani Gerşon yazdı: Tayland falan.. Mis.. @Çağlar Bayur valizsiz hazırım şortumla 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Fabrika açılışında kullanılan arabaların yurt dışında üretildiği, fabrika içinde üretim hattın hiç kurulmadığı söyleniyor Bende bu araçları nasıl ürettiler diye merak ediyordum. Sonuçta birsürü deneme yapılması lazım ve fabrika yeni hazır oldu. Peki hangi fabrika böyle sipariş üzerine araç üretip çeşitli denemeler yapar ki? Mevcut model olsa hazır banttan çıkardı ama bu normalden farklı bir araç. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Fabrika açılışında kullanılan arabaların yurt dışında üretildiği, fabrika içinde üretim hattın hiç kurulmadığı söyleniyor bir düzeltme yapalım, açılışı yapılan yer üretim kampüsü Erdem Doğan yazdı: Bende bu araçları nasıl ürettiler diye merak ediyordum. Sonuçta birsürü deneme yapılması lazım ve fabrika yeni hazır oldu. Peki hangi fabrika böyle sipariş üzerine araç üretip çeşitli denemeler yapar ki? Mevcut model olsa hazır banttan çıkardı ama bu normalden farklı bir araç. belediye başkanı açıkladı, üretim yetki belgesi 27 ekimde imzalandı bant henüz yok, bunlar tip onayı için hazırlanmış getirilmiş 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: getirilmiş nereden acaba? İtalya mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 (düzenlendi) muhtemelen italya dır, bu ölçekte onlarca firma var tasarım /protorip üretimi için, bizdeki plaza gibi değildir ama dıştan ahıra benzer ben olsam çinde bir fabrika ila anlaşırdım, 1 ayda yüzbini çıkartır verir 3 Kasım 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Fabrika açılışında kullanılan arabaların yurt dışında üretildiği, fabrika içinde üretim hattın hiç kurulmadığı söyleniyor İlla bişey söyliycen di mi. iki dakka hayal kurdurtmadın ya 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 (düzenlendi) Gösterilen sergilenen ve kullanılan araçların fabrikada değil el ile üretildiğini köşe yazarlarından okumuştum. 3 Kasım 2022 tarihinde Çağatay Kılınç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Selçuk Keleş yazdı: İlla bişey söyliycen di mi. iki dakka hayal kurdurtmadın ya 2 gün keyfini sürdünüz daaa togg üretim fragmanı gösterilirken dikkatimi çekti. Arkada fabrika boş. Birçok şey animasyon gibi duruyor yani bilemiyorum. Var gariplik. İnş tamamına erer şu üretim tesisi videosunu yavaşlatarak izledim. Garip yani. Ekran görüntüsü aldım bi anından. Fabrika boş yav 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Sıfırdan bir üretime başlamak kolay değil. Ortada banttan inen bir ürün de göremiyorum daha prototip aşamasındalar belli ki. Biz sabırsızız ve gereksiz anlam yüklüyoruz her şeye. Rakiplerin şampiyonlar ligine hazırlanıyor biz doğmamış çocuğa don biçiyoruz. 5-6 sene geçsin ikinci jenerasyon çıksın düşünülür. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Henüz tip onayı yok, onay ve lansman için üretilen araçlar var. Bence fazla eşeliyorsunuz. Mart’ta onay alınıp yollarda görmeye başlayacağız deniyor. O zaman tekrar bakarız. Şu an için mevcut durum (CEO’nun anlattığına göre) heyecanlandırdı ve umut verdi bana. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: şu üretim tesisi videosunu yavaşlatarak izledim. Garip yani. Ekran görüntüsü aldım bi anından. Fabrika boş yav Youtube'ta herhangi bir markanın üretim fabrikasını izleyebiliriz. Aynı olmadıkları açıkça ortada. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Fabrika henüz üretime başlamadı ki, üretime hazırım diyerek açılış yaptı. İzinler onaylar alınınca marşa basacaklar. Pardon güç pedalına Yani bunlar normal adımlar. Süreç normal olarak işliyor. Protipler tabi bantta üretilmemiştir, elle üretildiler diye tv de izlemiştim ben de. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Önder Özcan yazdı: Fabrika henüz üretime başlamadı ki Banttan indirdik dediler? 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: valizsiz hazırım şortumla Phuket mi istkamet? Havaalanındayım acilmiş 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 devlet bilendi bu arabayı yapmaya benim şüphem yok üretileceğinden. mart ayı olmaz eylül olur bir kaç gecikirse gecikir ama üretilir küçük yerleşim yerlerinde kullanmak çok avantajlı olur alacak olan çoktur. kayınbabam köyde oturyor evin çatısına panel yaptırmaya başlamış komple togg da çıkınca alacam onlada şarj ederim diyor mesela zaten maks 50 km mesefaye gidiyor onun için biçilmiş kaftan 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Sani Gerşon yazdı: Banttan indirdik dediler? Evet, o işin tabiri o. Torna tezgahından çıkarttık deselerdi keşke 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Ali Gök yazdı: devlet bilendi bu arabayı yapmaya benim şüphem yok üretileceğinden. mart ayı olmaz eylül olur bir kaç gecikirse gecikir ama üretilir küçük yerleşim yerlerinde kullanmak çok avantajlı olur alacak olan çoktur. kayınbabam köyde oturyor evin çatısına panel yaptırmaya başlamış komple togg da çıkınca alacam onlada şarj ederim diyor mesela zaten maks 50 km mesefaye gidiyor onun için biçilmiş kaftan Köy yerinde müstakil bahçe içinde evde yaşayan bizim gibi insanlar için biçilmiş kaftan. Akşam garaja çektiğimde takarım fişi sabaha kadar sarj olur. Araç çıktığında alacak maddi gücüm olursa almayı planlıyorum. Aracın kronik sorunları olmasını da dert etmiyorum. Sorunlar bir şekilde giderilir. Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Mert Gülkokan yazdı: devlet üretiyor gibi bir algı var ancak bu işin içinde 4 farklı özel sektör kuruluşu var eğer ki zarar edilirse ya da planlananların dışında sorun olursa zarar özel sektöre ait olmayacak mı ? devlet üretmesede ürettiriyor zorla Yorum bağlantısı
Recommended Posts