Alptuğ Özcan 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Bizim patron da ev eşyalarını yeniledi 😀 Suan çalıştığım yerde banka değiştirmedik ama önceki çalıştığım yerdeki patron S400 almıştı kendine ben ordan ayrıldıktan sonra😄 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Yazılanları okuyunca şirketime dua ediyorum finans bölümü ne tam yetki verildi en yüksek teklif için bastır denildi. Çalışanım ne kadar çok alırsa o kadar iyi diyor yönetim. 6 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Fatih Keskin yazdı: Yazılanları okuyunca şirketime dua ediyorum finans bölümü ne tam yetki verildi en yüksek teklif için bastır denildi. Çalışanım ne kadar çok alırsa o kadar iyi diyor yönetim. Avkat alımına kim bakıyor abi sizde? Hemen geleyim 2 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Fatih Keskin yazdı: Yazılanları okuyunca şirketime dua ediyorum finans bölümü ne tam yetki verildi en yüksek teklif için bastır denildi. Çalışanım ne kadar çok alırsa o kadar iyi diyor yönetim. Loader operatörü, santral operatörü, kalite teknisyeni lazım mı? 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 Kasım 2022 Yazar Paylaş 3 Kasım 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Suan çalıştığım yerde banka değiştirmedik ama önceki çalıştığım yerdeki patron S400 almıştı kendine ben ordan ayrıldıktan sonra😄 Füze mi aldı😀 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Fatih Keskin yazdı: Yazılanları okuyunca şirketime dua ediyorum finans bölümü ne tam yetki verildi en yüksek teklif için bastır denildi. Çalışanım ne kadar çok alırsa o kadar iyi diyor yönetim. Ankara'ya ofis açmayı düşünürler mi abi @Oğuzkan Erışık ile birlikte geliriz Erhan Doruk yazdı: Füze mi aldı😀 MB S400d O da füze sayılabilir 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Fatih Keskin yazdı: Yazılanları okuyunca şirketime dua ediyorum finans bölümü ne tam yetki verildi en yüksek teklif için bastır denildi. Çalışanım ne kadar çok alırsa o kadar iyi diyor yönetim. Sodexo ne kadar sen onu de. Biz en son zam istedik kavga cikti. Calisanlar olarak ayaklandik ve galip geldik. 22 liradan 23 lira olmustu sanirim. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Erdem Doğan yazdı: Sodexo ne kadar sen onu de. Biz en son zam istedik kavga cikti. Calisanlar olarak ayaklandik ve galip geldik. 22 liradan 23 lira olmustu sanirim. Uhh ne zam bee ama o zaman dolar Kuru iyiydi . Sen gittikten sonra buralar cok karıştı çok 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Promosyon biraz avantacilik. Ben küçükken annen babam öğretmen idi. maaş bankası değişince bi Piknik yaparlardı okulca. Olay şimdi nerelere gelmiş. Yada kurumlara hibe bir şeyler verirdi banka. Calisan, banka ile bir anlaşma yapmak zorunda değil. ( Yeni bi kac banka bazı taahhütler ile puan para veriyor reklamda ) firma maas aracılığı için bir banka ile çalışmak zorunda. Maas anlaşmasi demek firmaya hizmet sunmak demek. Çalışana da aynı şekilde bankacılık hizmetlerinin sunulması demek. Firma ile protokol yapılırken banka ürün kullanımına gore firmaya avantaj saglicak promosyon vs yapabilir. Talep edilmezse yapmak zorunda değil. Bunun karşılığında bankanin da firmadan talepleri ve taahhüt istemesi normal. Karşılıklı protokol ile nakit promosyon işlemi ister firmaya verilir veya firma bu promosyonu çalışanına dağıta bilir. Bu demek değildir ki firma çalışanı maas aldığı bankadan promosyon talebi edebilir. Devlet emekliler için ozel bankalara ilk bu ise denizbankla girdi, sonra emekliler baska bankalar talep edince rekabet ortamı oluştu. Rekabet iyidir diri tutar diye suyu çıktı . Şimdi rakamlar düşürülüyor misal emekliller için . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ben küçükken annen babam öğretmen idi. maaş bankası değişince bi Piknik yaparlardı okulca. Olay şimdi nerelere gelmiş. sonra da maaşı çekip yeni aldıkları evin vadesi gelen senedini ödeyebilirlerdi aslında olaya böyle bakarsak mutsuz oluruz tabii Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: sonra da maaşı çekip yeni aldıkları evin vadesi gelen senedini ödeyebilirlerdi aslında olaya böyle bakarsak mutsuz oluruz tabii Maaşla evet para biriktirip ev alabilirdi. Şimdi onların sayesinde. Maasla karnim doyuyor. 3 öğün yemek parasına çalışıyoruz ev taksiti zaten odeyemem Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Banka promosyonunu patron işçiye niye versin ? Asıl soru bu. Neden vermeliler? İşveren sizinle sözleşme yaptığında şu zamanda şu kadar zaman promosyon alacaksınız diye bir ibare var mı ? Yazılı olmayan bir şeyi isteme sebebi niye? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 Ümit Türk yazdı: Banka promosyonunu patron işçiye niye versin ? Asıl soru bu. Neden vermeliler? İşveren sizinle sözleşme yaptığında şu zamanda şu kadar zaman promosyon alacaksınız diye bir ibare var mı ? Yazılı olmayan bir şeyi isteme sebebi niye? Gerçek enflasyon kadar ücret artışı alamayınca(doğrudan), dolaylı yollar akla gelir. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 Kasım 2022 Yazar Paylaş 3 Kasım 2022 Ümit Türk yazdı: Banka promosyonunu patron işçiye niye versin ? Asıl soru bu. Neden vermeliler? İşveren sizinle sözleşme yaptığında şu zamanda şu kadar zaman promosyon alacaksınız diye bir ibare var mı ? Yazılı olmayan bir şeyi isteme sebebi niye? Bu bir jesttir aslında, sonuçta personel maaşlarını aynı bankadan alacağı için işyeri ile sözleşme yapıyor ve banka da işverene bunun için bir avantaj sağlıyor. İşveren de bu promosyonu çalışanları ile paylaşırsa bu ekonomik şartlarda iyi olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 Kasım 2022 Paylaş 3 Kasım 2022 (düzenlendi) Erhan Doruk yazdı: Bu bir jesttir aslında, sonuçta personel maaşlarını aynı bankadan alacağı için işyeri ile sözleşme yapıyor ve banka da işverene bunun için bir avantaj sağlıyor. İşveren de bu promosyonu çalışanları ile paylaşırsa bu ekonomik şartlarda iyi olurdu. Tabiki de. Ablam devlet memuru. Promosyon alacak. Devlet vermiş. Alan alacak. 3 Kasım 2022 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts