Uğur Kayaoğlu 24 Ekim 2022 Paylaş 24 Ekim 2022 Herkese merhaba aracımın motoru sökük sökükken motor kısmına yalıtım yapmak istiyorum hangi malzemeyi kullanmalıyım? bu konuda çalışma yapan var mı aramızda Yorum bağlantısı
Murat Sahın 24 Ekim 2022 Paylaş 24 Ekim 2022 Yanmayacak bir malzeme kullanın her şeyden önce. Tutuşmama sertifikası olsun. Şu sıralar her yere petrol ürünü yalıtım malzemeleri yapıştırıyorlar 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 24 Ekim 2022 Paylaş 24 Ekim 2022 arsivime baktimda 2017 de yapmisim yalitimi. kendinden yapiskanli alüminyum sünger kullanmistim. son resim 2022 yilina ait, yani 5 yil gecse de gayet saglam sekilde duruyor 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kayaoğlu 24 Ekim 2022 Yazar Paylaş 24 Ekim 2022 Coşku Mert yazdı: arsivime baktimda 2017 de yapmisim yalitimi. kendinden yapiskanli alüminyum sünger kullanmistim. son resim 2022 yilina ait, yani 5 yil gecse de gayet saglam sekilde duruyor çok güzel olmuş bende bu şekilde düşünüyorum https://ty.gl/cu3neph7s4 kullandığınız ürün bu şekilde miydi acaba Yorum bağlantısı
Coşku Mert 24 Ekim 2022 Paylaş 24 Ekim 2022 (düzenlendi) evet bu üründen kullandim ama şunu da belirteyim sadece bu parcaya yapmak pek birseyi degistirmiyor. asil kaput yalitimi yapinca ciddi fark yaratiyor. 24 Ekim 2022 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kayaoğlu 24 Ekim 2022 Yazar Paylaş 24 Ekim 2022 Coşku Mert yazdı: evet bu üründen kullandim ama şunu da belirteyim sadece bu parcaya yapmak pek birseyi degistirmiyor. asil kaput yalitimi yapinca ciddi fark yaratiyor. kaput için hangi malzemeyi kullandınız çok güzel olmuş Yorum bağlantısı
Coşku Mert 24 Ekim 2022 Paylaş 24 Ekim 2022 (düzenlendi) ayni malzemenin alüminyum olmayanı, yapışkanlı ısıya dayanıklı sunger 24 Ekim 2022 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa KIZILTEPE 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Coşku Mert yazdı: evet bu üründen kullandim ama şunu da belirteyim sadece bu parcaya yapmak pek birseyi degistirmiyor. asil kaput yalitimi yapinca ciddi fark yaratiyor. Benimde kaput yalıtım malzemesinde çok ciddi bir sarkma var. Usta düzelmez bu dedi. Yenisini nasıl nerden tedarik edebiliriz? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mustafa KIZILTEPE yazdı: Benimde kaput yalıtım malzemesinde çok ciddi bir sarkma var. Usta düzelmez bu dedi. Yenisini nasıl nerden tedarik edebiliriz? yenisini piyasada yok, en güzeli yukarıdaki yöntemi uygulamak. 4 sene oldu hala ilk günkü gibi sarkm yok Yorum bağlantısı
Mustafa KIZILTEPE 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Coşku Mert yazdı: yenisini piyasada yok, en güzeli yukarıdaki yöntemi uygulamak. 4 sene oldu hala ilk günkü gibi sarkm yok Peki malzemeyi nereden tedarik ediyoruz? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 8 Nisan Paylaş 8 Nisan yanmaz yapışkanlı yalıtım süngeri olarak internetten alabilirsiniz. 1cm kalınlıkta olması yeterli Yorum bağlantısı
Recommended Posts