Ahmet Aybeyaz 31 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2023 Kenan Demir yazdı: Polyurea 2023 Siyah boya 10 bin Siz mi girdiniz bu işe? Detayları sizden alalım, piyasanın yarı fiyatına olmanız da güzel Yorum bağlantısı
Recep Demirci 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Bugün akşam işten eve gelirken bir tane Peugeot 307 gördüm asker yeşili,haki yeşil gibi ve bir an askeri araç zannettim. Yakından baktım farklı duruyordu ve şimdide nette önüme polyurea kaplama videoları resimleri çıktı. Dıştan iyi bir koruma yöntemi gibi duruyor ama uzun vadede reaksiyonu nasıl olur muamma gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Recep Demirci yazdı: polyurea kaplama zırh kaplama diye süslü bir isim koydular, asıl işlevi kamyonet kasalarını yükten çizilmeye karşı korumak 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Adnan Çakır yazdı: Geri dönüşü var mı? teoride var pratikte süründürür Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Adnan Çakır yazdı: Geri dönüşü var mı? var ama araç komple boyalı oluyor 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: zırh kaplama diye süslü bir isim koydular, asıl işlevi kamyonet kasalarını yükten çizilmeye karşı korumak Pazarlama stratejisi süslü ve güzel sunumlar,tanıtımlar var. Çağlar abi biraz ben Dış kabuğu sağlam ama içi çürük ceviz gibi anlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz her tür kozmetik ve teknik hatayı örter ayarsız panelleri bile çizgi gibi çıkartmak mümkün 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 20 Temmuz Yazar Paylaş 20 Temmuz (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: her tür kozmetik ve teknik hatayı örter ayarsız panelleri bile çizgi gibi çıkartmak mümkün Normal otomobillerimiz için gereksiz ama motokaravan için kullanılır mı sence abi? Zaten tavan dahil kestik biçtik 20 Temmuz tarihinde Ahmet Aybeyaz tarafından düzenlendi Yazım düzeltme Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Ahmet Aybeyaz yazdı: motokaravan için kullanılır mı bol bol kullanıalbilir, ağırlık yapar ama biraz onlarda vida bile gramla Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 20 Temmuz Yazar Paylaş 20 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: bol bol kullanıalbilir, ağırlık yapar ama biraz onlarda vida bile gramla Bu açıdan düşünmemiştim, 3500 kg geçmemek için dikkat lazım doğru abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Ahmet Aybeyaz yazdı: Bu açıdan düşünmemiştim, 3500 kg geçmemek için dikkat lazım doğru abi çok yoğun bir mlazeme dolayısı ile boyaya göre tartmadım ama bayağı bir fark gelir 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: teoride var pratikte süründürür 10 gün filan aralıksız zımpara yapmak lazım herhalde, çünkü ürünü iddiası çizilmemek üzerine... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 20 Temmuz Yazar Paylaş 20 Temmuz Doğan Arşiray yazdı: 10 gün filan aralıksız zımpara yapmak lazım herhalde, çünkü ürünü iddiası çizilmemek üzerine... Folyo gibi sökülebiliyor, kapı içlerinde 1-2 mm kalınlığında belli oluyor, ordan direk sökülüyor. Sorduğumda fuarda öyle göstermişlerdi. ama kaplamadan önce arabanın boyasını komple zımpara yapıyolar tutsun diye, sökünce komple boya ister demişlerdi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 21 Temmuz Paylaş 21 Temmuz sonuçta normal boya da yüzeye tutunması için nasıl zımpara ya da kumlama yapılıyor ise bu boyanında yüzey tutunması için zımpara şart Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Temmuz Paylaş 21 Temmuz Ahmet Aybeyaz yazdı: Folyo gibi sökülebiliyor, o başka bir malzeme o zaman, spreyfolyo olmalı, pütürlüsü var ondandır, jeep te dodiklere yapmıştım 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 21 Temmuz Yazar Paylaş 21 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: o başka bir malzeme o zaman, spreyfolyo olmalı, pütürlüsü var ondandır, jeep te dodiklere yapmıştım Kaplama yapılmış bir karavana denk gelirim mutlaka, video çekerim iç kısımdaki bölümü. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts