Okan Öztorun 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Merhabalar, 2. el olarak aldığım fiesta 2013 titanium kasa aracımda sinyal sesi ve uyarı sesleri gelmiyor. Aynı zamanda kemer ikaz sesi de gelmiyor. Aracımda daha önce ses sistemi bağlıymış şu an hali hazırda üzerinde double ekranı var. Konu ile ilgili deneyimlerinizi varsa tecrübelerinizi rica ederim. Herkese iyi günler saygılarımla. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Buzzer arızalanmıştır. Basit bir sorun. Elektrikçiye giderseniz sorununuzu çözecektir. Yorum bağlantısı
Okan Öztorun 20 Ekim 2022 Yazar Paylaş 20 Ekim 2022 Öneriniz için teşekkür ederim sinyal sesi dediğiniz gibi buzzer arızası olabilir fakat diğer uyarı sesi aracın kapı hoparlöründen geliyor başka aynı araçtan teyit ettim. o konuda bir bilginiz var mıdır? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Diğer sesler hoparlör üzerinden geliyorsa teyp üzerinden veri alıyordur, sizin teyp orijinal olmadığı için bu sebeple gelmiyor muhtemelen. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Merhaba, benim de aracım aynı. Böyle bir sorun yok (android ekran takılı) ekran takılırken bir hoparlörümsü parça takılıyor. Bu parça bazı kritik uyarılarda ses ver çıkışını sağlar. Sizde o parça ya arızalı ya montajda ya da ayarda problem var. 1 Yorum bağlantısı
Okan Öztorun 21 Ekim 2022 Yazar Paylaş 21 Ekim 2022 Cevaplarınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi sorun teyptedir tekrardan kablolarını kontrol edeyim. Zaten ekran android değil eski tip komple değiştirmeyi de düşünüyorum. @Ü.Emre Kartalşu an bana en yakın siz varsınız gibi gözüküyor sizin önerebileceğiniz bir yer var mıdır teyp satışı ve montajı yapabilecek. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 21 Ekim 2022 Paylaş 21 Ekim 2022 Okan Öztorun yazdı: Cevaplarınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi sorun teyptedir tekrardan kablolarını kontrol edeyim. Zaten ekran android değil eski tip komple değiştirmeyi de düşünüyorum. @Ü.Emre Kartalşu an bana en yakın siz varsınız gibi gözüküyor sizin önerebileceğiniz bir yer var mıdır teyp satışı ve montajı yapabilecek. Ne yazıkki ben internetten alıp montaj yaptırmıştım. İzmirde yaptırabilirsiniz internette gördüğüm baya firma var. Bendeki cihaz navimex. Ben memnunum, alırken kullanım oranım ve bütçe oranı olarak en makul bu cihaz gelmişti. Şimdi yeni sürümleri vardır, 3 sene oldu çünkü. Sadece alırken dikkat edin kamerası düzgün olsun ve bagaja orjinal şekilde takılsın(aydınlatmayı değişmeyin plastik parça delinip takılıyor) Aydın tarafına gelirseniz bende cihaz var bağlantı için, bağlanıp bir arıza var mı gerekiyorsa kodlama vs yaparız sıkıntı olmaz 🙂 Yorum bağlantısı
Okan Öztorun 21 Ekim 2022 Yazar Paylaş 21 Ekim 2022 (düzenlendi) Çok teşekkür ederim Emre Bey ilgileriniz için. Eğer Aydın'a geçersem rahatsız edebilirim sizi ( tabi önceden haber vermek şartı ile ) .İyi günler hoşça kalın. 21 Ekim 2022 tarihinde Okan Öztorun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts