İçeriğe Yönlendir

Ateş Kırmızı

Murat Sahın

Recommended Posts

İlkay Başaran

Bildiğim iyi bir web adresi var :spiteful:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
İlkay Başaran yazdı:

Bildiğim iyi bir web adresi var :spiteful:

Aman kalsın, hiç güven telkin etmiyorsun bu aralar, kaç aydır bekliyoruz geleceksin diye, bak hatta @Oğuzkan Erışık'ın gözü yollarda kaldı, helak oldu beklemekten :stop:

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Murat Sahın yazdı:

Aman kalsın, hiç güven telkin etmiyorsun bu aralar, kaç aydır bekliyoruz geleceksin diye, bak hatta @Oğuzkan Erışık'ın gözü yollarda kaldı, helak oldu beklemekten :stop:

Benim bir tarafım rus bak ona göre. Unutmam bazı yazılanları :seytan:

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
İlkay Başaran yazdı:

Benim bir tarafım rus bak ona göre. Unutmam bazı yazılanları :seytan:

Sorun yok canım... Benim de samimi Çeçen arkadaşlar var. Tanıştırırım sizi :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Murat Sahın yazdı:

Sorun yok canım... Benim de samimi Çeçen arkadaşlar var. Tanıştırırım sizi :D 

Benim kökenim çeçen :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Murat Sahın yazdı:

Switchleri yaptırdım :) Aldığımda bozuktu doğal olarak. 

İvedik bana gidiş geliş 100 km'den daha uzak. Km kısmı mühim değil de vakit yok. Merttuga bakayım bir. 

Birde bunun yağı 10w40 mı olmalı? Yağ değişimine 20 gün kaldı, ne önerirsin yağ olarak?

Ben 16V olanda 5-30 Mobil kullanirdim. Km o zamanlar 70-80 bin falandi. 125 bin km de sattım.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Murat Sahın yazdı:

Ayaklarım ağrıdı polatlıdan beri yürüyom.

• Teşekkür 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Murat Sahın yazdı:

Online olarak araca parça alabileceğim güvenilir site var mı? Kızım çamurluk sinyalini kırdı :D 

Bu arada garip bir sorun başladı bu gün, onu unutmuşum. Sol dikiz aynasını ayarken sağ ayna da hareketleniyor. Sağı ayarlarken solda sorun olmuyor. Bu acaba ayarı yaptığım joistik ile mi alakalıdır?

Yine sağ kapının iç kısmında döşemede yer alan ve kapı açıldığında yanan kırmızı beyaz lambam da yanmayı bıraktı. Şöyle bir baktım, daha önce inceden yapıştırılmış sanırım, yani tek parça açıp ampulü değiştirmek zor görünüyor. El atmışken o da değişsin. Elektrikçiye gittim, bunları buralarda zor bulursun, merkeze git dedi. Git gel yakacağım yakıt lazım olan parçalara yakın fiyatta, en güzeli online almak sanırım :) 

sorun yok merak etme. Sadece das auto’dasın :) 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Oğuzkan Erışık yazdı:

Ya Polatlıyı niye karıştırıyon? Sana ne dedim ben? Polatlıda çorba bahanesi ile durup bayıltıp arabayı hemen orda bozduracaktık... Şimdi imkanı yok gelmez :D 

• Beğenme 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Oğuzkan Erışık yazdı:

Kolay gelsin yoldaş! 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İlana koydum ya, küstü bana. El freni tabancasının düğmesi de kayıp. Plaka aydınlatmasının biri yanmıyor. İlana koyunca "sen şimdi naneyi yemedin mi?" demişti zaten :D 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Kullanıcılar üzerinde arge yapan firma mıydı o?

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
İlkay Başaran yazdı:

Poşetten araba yapmamış ama :tongue2:

Oğuzkan Erışık yazdı:

Lem sen ciddi ciddi yürümüyon demi?

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Murat Sahın yazdı:

İlana koydum ya, küstü bana. El freni tabancasının düğmesi de kayıp. Plaka aydınlatmasının biri yanmıyor. İlana koyunca "sen şimdi naneyi yemedin mi?" demişti zaten :D 

El freni krom düğme de o merttug da vardı sanırım. Normalde takım olarak satılır el freni iticisi diye.

Benimde kaybolmuştu servisten almıştım çok uyguna 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

firma üstünde arge yapan kullanıcılardı 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

firma üstünde arge yapan kullanıcılardı 

Arge adı altında kullanıcıyı yap.. anladın sen :seytan:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Metin Akbal yazdı:

El freni krom düğme de o merttug da vardı sanırım. Normalde takım olarak satılır el freni iticisi diye.

Benimde kaybolmuştu servisten almıştım çok uyguna 😊

Merttugun site çok karmaşık geldi, 2001 golf parçası aratınca golf 7 kaputu falan çıktı :unsure2:. Sanırım mecbur dükkana gidilecek ya da n11'den alınacak. 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Murat Sahın yazdı:

Ya Polatlıyı niye karıştırıyon? Sana ne dedim ben? Polatlıda çorba bahanesi ile durup bayıltıp arabayı hemen orda bozduracaktık... Şimdi imkanı yok gelmez :D 

Bi dakka hocam penaltı var.

Ameleliği ben çekeyim arabaya sen bin. Oldu. Gelme @İlkay Başaranabi sürünsün golfle. Ampülle falan uğraşsın.

Murat Sahın yazdı:

Merttugun site çok karmaşık geldi, 2001 golf parçası aratınca golf 7 kaputu falan çıktı :unsure2:. Sanırım mecbur dükkana gidilecek ya da n11'den alınacak. 

İmza volkswagen ivedik. İlker var orada. Antin kuntin şeyleri onda bulursun. Doğuş çıkması orjinal sıfır derili 4motion vites topuzu takımı almıştım geçen sene passata. Düşün. Arasana orayı yarın.

Yiioooo ne yürüyecem 😀

Murat Sahın yazdı:

Lem sen ciddi ciddi yürümüyon demi?

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Oğuzkan Erışık yazdı:

Bi dakka hocam penaltı var.

Ameleliği ben çekeyim arabaya sen bin. Oldu. Gelme @İlkay Başaranabi sürünsün golfle. Ampülle falan uğraşsın.

İmza volkswagen ivedik. İlker var orada. Antin kuntin şeyleri onda bulursun. Doğuş çıkması orjinal sıfır derili 4motion vites topuzu takımı almıştım geçen sene passata. Düşün. Arasana orayı yarın.

Yiioooo ne yürüyecem 😀

ortak olacaktık kaçırdın :nea:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Murat Sahın yazdı:

ortak olacaktık kaçırdın :nea:

Ya yer miyim ben. Bi tarafım aborjin benim. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Murat Sahın yazdı:

Yiioooo ne yürüyecem 😀

Bak beni sinirlendürme :D:D 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ümit Türk yazdı:

Denk getiririm ben onu :) 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Ümit Türk yazdı:

Sen benim mesajımı nasıl Murat abinin mesajıymış gibi alıntıladın ? :D 

Murat Sahın yazdı:

Denk getiririm ben onu :) 

Konum at beybilibom :D 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
(düzenlendi)
Oğuzkan Erışık yazdı:

Sen benim mesajımı nasıl Murat abinin mesajıymış gibi alıntıladın ? :D

:D  yaparım :D 

tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
(düzenlendi)

Bir takas teklifi aldım. Golfü alıyor, 2016 1.3 MTJ Urban egea veriyor, araba 190 bin km'de beyaz ve hatasız, üste 130 bin lira istiyor. 

Teklifi yapan kişi galerici. Yarın öğlene kadar golfün satışını ver, 210 bin lira vereyim, pazartesi gel, 340 bine egeayı al dedi. Konuşulan rakamlardan mütevellit güvenilir bir ticaret olmadığını düşünüp kabul etmedim. 2016 urban hatasız olunca linea ediyor o parayı. Neden egeayı o paraya veriyorsun? dedim, Golfün müşterisi hazır dedi. 

Benim hesabım; galerici egeayı 375-380'e satar, o arada benim arabaya benim istediğim 225 bin liradan anlaşır, üste minimum 150 bin lira almış olur. Kazan kazan durumu olur.

Bana teklif ettiği ticarette ise benim aracı 210'a alıyor, egeayı 340'a veriyor. Yani üste 130 talep ediyor. 20 bin lirayı bana bırakmaz diye düşünüyorum.

Aslında teklif benim için çok karlı. Çekindiğim şey şu oldu; ben aracı yarın 210'a verdim, paramı aldım. Pazartesi gittim, araçta haciz çıktı alamadık, bozuldu o iş dedi, 210'a araba gitmiş olur, ortada kalırım. Arabayı da çok ucuza vermiş olacağım durumda. Her şey yolunda gitse bile 130 bin lira beni sıkıntıya sokuyor, ucu ucuna halledebiliyorum. Bir de alacağımı düşündüğüm araçta bir sorun olursa 130 bin lira da yetmez bana. Sıkıntı yani. 

Bütçe meselesini halledene kadar golfe bineceğim :) 

tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...