Mahmut Yıldız 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: düşecek bizim berber verdi tüyoyu siperde bekliom.... Bak yine aynı şey, tam değdirecekken böyle şeyler söylüyor ki kafan karışsın da ne olduğunu anlama. Benden demesi abi, berber böyle konuşmaya başlarsa kolunu koltuğun içine çek. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Bak yine aynı şey, tam değdirecekken böyle şeyler söylüyor ki kafan karışsın da ne olduğunu anlama. Benden demesi abi, berber böyle konuşmaya başlarsa kolunu koltuğun içine çek. siperdeydim zaten , çay içmeye uğradım yokse ne işim olur berberde, 2 tıktık makas 150 tl 'den başlayan fiyatlar ile 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Ocak 2023 Yazar Paylaş 16 Ocak 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sahibinden ilanı 350 400 arası bireysel. Yeni hat alsan 400 500 lira . Ben bu sefer sahibinden e verdim parayı. Arabamcom da 1 bakan varsa sahibinden de 5 bakan oluyor Katılıyorum ama biz milletçe beleşseveriz. Beleş mezar ile ilgili özlü sözümüz bile var Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Facebook çöp. Arama kriteri bile ekleyemiyorsun. bir de arabayı sahibindene ilan verebilecek zenginlikteki kişilerden almayı tercih ederim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Facebook çöp. acaba? satanın künyesine gelmişine geçmişine bakabiliyorsun hem de beleş 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Ocak 2023 Yazar Paylaş 16 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Facebook çöp. Arama kriteri bile ekleyemiyorsun. bir de arabayı sahibindene ilan verebilecek zenginlikteki kişilerden almayı tercih ederim Facebook hesabın var mı? Var ise orada Tansu hakkında hangi bilgilere erişebiliyoruz, sarı sitedeki profilinde ne yazıyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Katılıyorum ama biz milletçe bende katılıyorum ama birazda sen kaşınıyorsun, arabayı topladın binilecek hale getirdir ve 4 ay=120<1 yıl sonra satıyorsun. bari %20~30 kar etsen senin adına sevineceğim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Hakkında hayırlısı olsun Murat, lpg fiyatının cazip ve arabanın kaliteli olduğu şu ortamda kaşınıyorsun 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Profilimi kilitlerim kimse göremez. De, orasını geçtim. Aradığım kriterdeki arabayı bulamadıktan sonra ne yapayım profili. Arama seçeneklerine basıyorum. İlk ve tek kriter en düşük en yüksek aralığı. En yüksek 30.000 lira seçilebiliyor. Bulursanız bana da haber verin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Var ise orada Tansu hakkında hangi bilgilere erişebiliyoruz, s geçen gezenadamın sayfasında eğlenirken geldi bastı yahu face ne fena bişi Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arama seçeneklerine basıyorum. İlk ve tek kriter en düşük en yüksek aralığı. En yüksek 30.000 lira seçilebiliyor. olmaz ööleee akıllı alogritmaya güveecen, o sana sen aramadan arabayı bulup getiriyor , zaten fiyat denen yer dolar, o kısım zayıf geliştirilmeli mesela tüm torosları otomatik vites sanıyor 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Ocak 2023 Yazar Paylaş 16 Ocak 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: bende katılıyorum ama birazda sen kaşınıyorsun, arabayı topladın binilecek hale getirdir ve 4 ay=120<1 yıl sonra satıyorsun. bari %20~30 kar etsen senin adına sevineceğim. Köksal Yılmaz yazdı: Hakkında hayırlısı olsun Murat, lpg fiyatının cazip ve arabanın kaliteli olduğu şu ortamda kaşınıyorsun Katılıyorum ikinize de ancak işte bazı şeyler ihtiyaçtan bazı şeyler zorunluluktan oluyor. Bana kalsa 1.8T B5,5 alır binerdim. Eskimesine de takılmazdım. Ama işte her şey bana kalmıyor Bir de cidden seçimden sonra alım gücümüzün çok düşeceğini düşünüyorum. Ne aldık aldık, bir daha alamayız. 2 sene önce, pandemi çıkışı şirkete sıfır egea aldık, o zaman gidip ihtiyaç kredisi dahilinde o aracı sıfır olarak cebimden peşinat çıkmadan alabiliyordum. Şimdi yarısını peşinat versem kalan yarısını ihtiyaç kredisi ile karşılayamıyorum mesela. 2 atımlık kurşun vardı, birini eve attık, o hedefi buldu. Diğerini de araca atıp kenara çekilmek niyetindeyim. Sonra zaten çocukların kreşi falan başlayınca kıpırdayacak yerim kalmaz pek. İş o aşamaya gelmeden, ekonomi müsaitken yapayım ne yapacaksam Bir de mevcutta bütçe üzeri parayla yapacağım aklıma yatan bir yatırım yok. Borç olunca ödüyorum, borç yoksa para da kalmıyor, hepsini yiyorum 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Altın banka ile kapalıçarşı fiyatı arasında biraz fark vardı. Fakat dolar kuru neredeyse aynıdydı. bugün dolar ekranlarda 18,8 yazıyor ama beyazıtta döviz bürosunda 19’dan satıyorlar. Dolarda bir şeyler olacak ama ne bakalım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Serdar ortaç kasa megan al murat 1.6 16v Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Ocak 2023 Yazar Paylaş 16 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Serdar ortaç kasa megan al murat 1.6 16v İlkay Başaran kasa megan düşündüm bir ara, hatta anlaşmıştık takas için ama gelmedi meganın sahibi. Bilemedim yani 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ama beyazıtta döviz bürosunda 19’dan satıyorlar. ocakbaşında rus sotesi yerken konuşulabilir 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Ocak 2023 Yazar Paylaş 16 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: red car ne kadar istiyorsun ki? 225 e ilana girip 220 ye kadar vermeyi düşünüyorum ama forumdan alıcı çıkarsa bir güzellik yaparız. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Ocak 2023 Yazar Paylaş 16 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: ocakbaşında rus sotesi yerken konuşulabilir Ama olmaz ki böyle. Her şey sır her şey sır. @Oğuzkan Erışık organize edelim şu işi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Ama olmaz ki böyle. Her şey sır her şey sır. @Oğuzkan Erışık organize edelim şu işi toplum henüz hazır değil yoksa tükkan senin 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 17 Ocak 2023 Yazar Paylaş 17 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: toplum henüz hazır değil yoksa tükkan senin Canım toplumdan bana ne. Ben şahsım özelinde bilgi edinmek istiyorum. Toplumdan azade hissediyorum 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 25 Ocak 2023 Yazar Paylaş 25 Ocak 2023 (düzenlendi) Online olarak araca parça alabileceğim güvenilir site var mı? Kızım çamurluk sinyalini kırdı Bu arada garip bir sorun başladı bu gün, onu unutmuşum. Sol dikiz aynasını ayarken sağ ayna da hareketleniyor. Sağı ayarlarken solda sorun olmuyor. Bu acaba ayarı yaptığım joistik ile mi alakalıdır? Yine sağ kapının iç kısmında döşemede yer alan ve kapı açıldığında yanan kırmızı beyaz lambam da yanmayı bıraktı. Şöyle bir baktım, daha önce inceden yapıştırılmış sanırım, yani tek parça açıp ampulü değiştirmek zor görünüyor. El atmışken o da değişsin. Elektrikçiye gittim, bunları buralarda zor bulursun, merkeze git dedi. Git gel yakacağım yakıt lazım olan parçalara yakın fiyatta, en güzeli online almak sanırım 25 Ocak 2023 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Önce solu sonra sağı ayarla özellik ama neden öyle bilmiyorum 😊 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 25 Ocak 2023 Yazar Paylaş 25 Ocak 2023 Metin Akbal yazdı: Önce solu sonra sağı ayarla özellik ama neden öyle bilmiyorum 😊 Bozuk değil yani Ben bozuk sanmıştım. Peki, onu öyle hallederiz. Diğerleri için site önerin var mı? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Kapıyı açınca tavan lambası da yanıyor mu ona bak. Switch gitmiş olabilir kroniktir. Murat Sahın yazdı: Bozuk değil yani Ben bozuk sanmıştım. Peki, onu öyle hallederiz. Diğerleri için site önerin var mı? Merttug oto güvenilir. Ankara da hatta. Ayrıca vw parcasi ararsan İvedik organize de atılgan oto var oraya git. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 25 Ocak 2023 Yazar Paylaş 25 Ocak 2023 Metin Akbal yazdı: Kapıyı açınca tavan lambası da yanıyor mu ona bak. Switch gitmiş olabilir kroniktir. Merttug oto güvenilir. Ankara da hatta. Ayrıca vw parcasi ararsan İvedik organize de atılgan oto var oraya git. Switchleri yaptırdım Aldığımda bozuktu doğal olarak. İvedik bana gidiş geliş 100 km'den daha uzak. Km kısmı mühim değil de vakit yok. Merttuga bakayım bir. Birde bunun yağı 10w40 mı olmalı? Yağ değişimine 20 gün kaldı, ne önerirsin yağ olarak? Yorum bağlantısı
Recommended Posts