Ümit Türk 15 Ocak 2023 Paylaş 15 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Tüh... Tam aradığım araç halbuki. Sahi, ortalama ne yakıyor? Uzun yol 4 şehir içi 5.5 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ocak 2023 Yazar Paylaş 15 Ocak 2023 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Uzun yol 4 şehir içi 5.5 Egea alamazsam linea düşünüyorum. Bakalım. Yakıt farkı yarım litre gibi görünüyor. 15 Ocak 2023 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ocak 2023 Paylaş 15 Ocak 2023 Şu dönemde satmak kolay almak zor. Arabayı bulmadan satmamak lazım 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ocak 2023 Yazar Paylaş 15 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şu dönemde satmak kolay almak zor. Arabayı bulmadan satmamak lazım Arabada marka takıntım yok, haliyle bulurum diye düşünüyorum. Zaten üzerine kredi kullanacağım. Dizel, manuel, km'si 200 bin altında, mümkünse 150 bin altında bagajı olan araba bakıyorum, illa bulurum kafama göre bir şey diye düşünüyorum. Aslında aklımda tam otomatik lpgli bir kaç araç var ama onlar taşıt kredisine uygun değil yıldan dolayı. Egea-Clio sporttourer-Linea-301/C elysee aklımda bunlar var model yılından dolayı. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 15 Ocak 2023 Paylaş 15 Ocak 2023 Ben çözdüm ya. Senin 5bin km takıntın var. O dolunca satıyosun abi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Ocak 2023 Paylaş 15 Ocak 2023 3 ncü sayfadaki 5-6 kare olmaz ise Golfün hiç resmi olmayacakmış Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ocak 2023 Yazar Paylaş 15 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Ben çözdüm ya. Senin 5bin km takıntın var. O dolunca satıyosun abi O tam olarak öyle değil aslında. Seçime kadar araba almaz/değiştirmez isek seçimden sonra bir daha yapamayacağız diye düşünüyorum. "YTD" Ali Darbaz yazdı: 3 ncü sayfadaki 5-6 kare olmaz ise Golfün hiç resmi olmayacakmış Çekemedim ki, hep dışı kirli arabanın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak 2023 Paylaş 15 Ocak 2023 eskiden psikolojik rakam vardı marşa basınca çalışan frene basınca duran herhangi bir şeyin, şimdi o da kalmadı 100bin desen az 200 desen yine az 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ocak 2023 Yazar Paylaş 15 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Neden satıyoruz yine ya.. Tekrar sigorta yapacaz, kabak çekirdeği şansım artacak Bence artık bana kabak çekirdeği yolla da kurtul 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Ocak 2023 Paylaş 15 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: O tam olarak öyle değil aslında. Seçime kadar araba almaz/değiştirmez isek seçimden sonra bir daha yapamayacağız diye düşünüyorum. "YTD" Daha iyi de olabilir. Hep böyle gitmez bence. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ocak 2023 Yazar Paylaş 15 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Daha iyi de olabilir. Hep böyle gitmez bence. Umut fakirin ekmeğidir Teknik olarak bizim ülkede bir şeylerin fiyatının kalıcı olarak düştüğü pek gözlemlenmemiştir. Piyasa mevcut hali ile oturdu bile. En fazla burada çakılır, gelir artar, alım gücü yükselir. O durumda da kaybım yok, ama aksi olursa şimdi almak çok karlı abi. "YTD" 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak 2023 Paylaş 15 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Daha iyi de olabilir. Hep böyle gitmez bence. düşecek bizim berber verdi tüyoyu siperde bekliom.... 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: düşecek bizim berber verdi tüyoyu siperde bekliom.... Tüyoyu siperdeyken söylemedi umarım. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Umut fakirin ekmeğidir Teknik olarak bizim ülkede bir şeylerin fiyatının kalıcı olarak düştüğü pek gözlemlenmemiştir. Piyasa mevcut hali ile oturdu bile. En fazla burada çakılır, gelir artar, alım gücü yükselir. O durumda da kaybım yok, ama aksi olursa şimdi almak çok karlı abi. "YTD" Fiyat düşer anlamında demedim de alım gücü artar belki sende yazmışsın zaten. Hep aşağı hep aşağı gidecek hali yok artık ya ne bu çöp mü karıştıracağız. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Egea alamazsam linea düşünüyorum. Bakalım. Yakıt farkı yarım litre gibi görünüyor. Egeaya yüklen lineayı boşver. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: ne bu çöp mü karıştıracağız. kordon güzeli doğanlar 200 bin Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: kordon güzeli doğanlar 200 bin O kuyruklu yıldız kaçta geçecekti? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Arabada marka takıntım yok, haliyle bulurum diye düşünüyorum. Zaten üzerine kredi kullanacağım. Dizel, manuel, km'si 200 bin altında, mümkünse 150 bin altında bagajı olan araba bakıyorum, illa bulurum kafama göre bir şey diye düşünüyorum. Aslında aklımda tam otomatik lpgli bir kaç araç var ama onlar taşıt kredisine uygun değil yıldan dolayı. Egea-Clio sporttourer-Linea-301/C elysee aklımda bunlar var model yılından dolayı. O yüzden demedim. Sattığın zaman alacağın arabayı 1 hafta sonra alamayabilirsin. İlan sayısı azalmış sahibinden de Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Ocak 2023 Yazar Paylaş 16 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Fiyat düşer anlamında demedim de alım gücü artar belki sende yazmışsın zaten. Hep aşağı hep aşağı gidecek hali yok artık ya ne bu çöp mü karıştıracağız. Çöpte değerli bir şey yok, vatandaş ayrıştırıyor artık. Para edilebilecek olanlar kendi satıyor, çöpe çöp atıyor sadece Ümit Türk yazdı: Egeaya yüklen lineayı boşver. Amacım o, egea aklıma yatıyor. Çağlar Bayur yazdı: kordon güzeli doğanlar 200 bin İlkay Başaran yazdı: O kuyruklu yıldız kaçta geçecekti? Sen Balıkesirden Ankaraya gelemedin, kuyruklu yıldız gelir mi sence? Tansu Kalafatoğlu yazdı: O yüzden demedim. Sattığın zaman alacağın arabayı 1 hafta sonra alamayabilirsin. İlan sayısı azalmış sahibinden de Bir hafta beklemem, aynı gün alırım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İlan sayısı azalmış sahibinden de çoktandır oldu o iş diger siteye geçtiler. 600 tl lem bi lan o da ''den başlayan fiyatlar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: çoktandır oldu o iş diger siteye geçtiler. 600 tl lem bi lan o da ''den başlayan fiyatlar. alıcılar da biliyor bunu? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Ocak 2023 Yazar Paylaş 16 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: çoktandır oldu o iş diger siteye geçtiler. 600 tl lem bi lan o da ''den başlayan fiyatlar. Tansu Kalafatoğlu yazdı: alıcılar da biliyor bunu? Sarı sitede fiyatlar abartı halini aldı, araç fiyatlarını kastetmiyorum, ilan vermek için ödenen ücretler. Haliyle başka platformlarda ilan verilmeye başlandı. Zeckrberg para itemiyor mesela ilan için Ancak işte sistem tam oturmadı. Bazı muadil siteler çok karmaşıkken bazılarında ise bilgi paylaşımı az. Ama mesela C.tesi bir galeriyi aradım bir araç için, bilgileri alınca aklıma yatmadı. Galerici de bunu anladı, buraya gelirseniz çok fazla alternatif aracımız var, hepsine ilan açamıyoruz dedi. Henüz gitmedim ama mesela ilanda 1 egea varken dükkanda 6 egea varmış. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Sahibinden ilanı 350 400 arası bireysel. Yeni hat alsan 400 500 lira . Ben bu sefer sahibinden e verdim parayı. Arabamcom da 1 bakan varsa sahibinden de 5 bakan oluyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: alıcılar da biliyor bunu? notere gitme niyetind eolnaların tümü bilir, bi bakıp çıkanlar bilmese de olur kuru kalabalık Murat Sahın yazdı: hepsine ilan açamıyoruz dedi. Henüz gitmedim ama mesela ilanda 1 egea varken dükkanda 6 egea varmış. ilan da çamaz galeriye de koymaz, arkada otopark satışı var bir şeyin fiyatı yanlışsa, yanlıştır Mustafa Tüfekçi yazdı: Ben bu sefer sahibinden e verdim parayı. en rahatı Yorum bağlantısı
Recommended Posts