Tansu Kalafatoğlu 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: 619 derece mi. Pizza pişer o derece de hatta yanar kavurulur ne pişirmek istediğine bağlı 30 Kasım 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 30 Kasım 2022 Yazar Paylaş 30 Kasım 2022 Metin Akbal yazdı: Doldururuz VAG da ondan kolay ne var. Bi hybrit retrofit yapamıyorsun ona da gerek yok zaten o kadar yakıyor Dijital klima ekleyebiliyor muyuz? Tansu Kalafatoğlu yazdı: yakarı yakari Grand ponçiyaklardan Benim görüşüm; bir aracın ısıttığını ispatlamak için derece ile görsel eklemek zorunda kalıyorsan ısıtmıyordur Ümit Türk yazdı: 619 derece mi. Pizza pişer o derece de hatta yanar kavurulur 61,9 o, 619 olsa duramazsın 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ne pişirmek istediğine bağlı Noktayı görmedim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Ümit Türk yazdı: Noktayı görmedim kaskon var mıydı? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kaskon var mıydı? Var var🤣👍😎 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: Dijital klima ekleyebiliyor muyuz? Para var mı 😄 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 30 Kasım 2022 Yazar Paylaş 30 Kasım 2022 Metin Akbal yazdı: Para var mı 😄 Para demeyelim ona, çöpe atılacak para diyelim. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: Para demeyelim ona, çöpe atılacak para diyelim. Öyle deme yahu. Adam Golf 5 e hayalet gösterge taktı pla falan taktı kendi kendine park ediyor ACC var Yorum bağlantısı
Murat Sahın 30 Kasım 2022 Yazar Paylaş 30 Kasım 2022 Metin Akbal yazdı: Öyle deme yahu. Adam Golf 5 e hayalet gösterge taktı pla falan taktı kendi kendine park ediyor ACC var Yapılabilir olması ile yapılmasının mantıklı olması arasındaki farkı anlatmaya gerek duymuyorum, benden iyi biliyorsun @Oğuzkan Erışık225 teklif ettiler, kabul etmedim. Elini çabuk tut lpgliye geçeceksen. Fiyatlar uçuşta Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 220ye gelişi var zaten. Boşver satma. Ecük bin. Binelim 😀 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: Yapılabilir olması ile yapılmasının mantıklı olması arasındaki farkı anlatmaya gerek duymuyorum, benden iyi biliyorsun 😄 Bazen mantığımla değil duygularımla da hareket ediyorum yoksa bu hayat çekilmez 😄 Tabisi de klima takmaya çalışmam. Ama yapan var mı var. Tercihlere saygı duyarım retrofit severiz 😊 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Aralık 2022 Yazar Paylaş 3 Aralık 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: 220ye gelişi var zaten. Boşver satma. Ecük bin. Binelim 😀 230 teklif ettiler. 250 istedim. 240da direniyorum, pazarlık sürüyor. Yok arkadaş, bir arabayı alıp her şeyini yapıp binilecek kıvama getiriyorum, hemen biri yapışıyor... 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Aralık 2022 Yazar Paylaş 3 Aralık 2022 İlkay Başaran yazdı: Satıldı mı? Dur o benim arabaydı Abi hesap ettimde senin arabaya yetişemedim bütçeden. Yoksa tavım arabana. Zaten o arabayı benden başkası alırsa "keşşşşşke benim olsa" dedim, satarsan alıcıya söyle 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 Aralık 2022 Yazar Paylaş 4 Aralık 2022 İlkay Başaran yazdı: Satıldı mı? Dur o benim arabaydı Satış iptal. Şöyle bir bakındım piyasaya, bir golf alıp bu duruma getirmek 230'dan pahalıya geliyor. Alacak araba da bulamadım. Vazgeçtim satmaktan. Bir golf parası daha ekleyecek bütçeyi hazırlamadan araba değiştirmeyeceğim 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ocak 2023 Yazar Paylaş 15 Ocak 2023 Veda vakti geldi, aracı bu hafta ilana koymayı düşünüyorum. İlk kez alacağım aracı hatta bütçeyi bile belirlememişken araç satma kararı aldım, bakalım sonuç nasıl olacak Aramızda bir yıl arabaya binmezsin sen diyenler vardı, onlar bu tarafa gelsin, bakın 2023 oldu, ben arabayı 2022'de almıştım. Demek ki bir yıl binmişim 1 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ocak 2023 Yazar Paylaş 15 Ocak 2023 Muharrem Karagülle yazdı: Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Aracın ne olduğu önemli, değil senden araç alınır, satarken yine haberimiz olsun yeter. Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun. Güle güle kullanın Yine alınabilecek bir araba yükleniyor Murat Şahin'de fırsatlar bitmez Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı olsun abi güle güle kullan. Yalnız bi mondeo kullanamadık ya yanarım ona yanarım Hani fotoğraf nerede ? Kumandadan kapı kilitlerini açınca anahtarı içerde bırakma bence. Şöför kapısının switch arızalı olduğu için kapı açılmadı olarak algılayıp belli bir süre sonra kitleyebilir. B5 passatta başımıza geldi. Ümit Türk yazdı: Hala yaptırmadım devam ediyorum. 3-5 derdim olacağına 1 derdim olsun ona da razıyım Çok kilometre yapmadığım için beklemedeyim. Yakında satacağım. Otomatik egea alıcam Mehmet Ozyurek yazdı: Hayırlı olsun Murat. Allah beni utandırmasın 😅😅 Fatih Keskin yazdı: Murat hayırlı olsun satma zamanına yetiştim ama olsun Metin Uzunoğlu yazdı: Mondeo kadar bin yeterlidir Ümit Türk yazdı: 26/10/2024' te tekrar bakacağım bu konuya. Satarsan bozuşuruz Tansu Kalafatoğlu yazdı: konu kapanır o zamana Metin Uzunoğlu yazdı: o zaman çoktan satılmış olur bence... Satma zamanı geldi, hafta içi ilana koyacağım. Yerine ne gelecek, bütçe ne olacak falan hiç bir fikrim yok. Bir yerde patlayacağız gibi ama bakalım 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Ocak 2023 Paylaş 15 Ocak 2023 Sıfır tadında egea Otobüs tadında C4 Picasso var Ne verelim 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ocak 2023 Yazar Paylaş 15 Ocak 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sıfır tadında egea Otobüs tadında C4 Picasso var Ne verelim Egea fiyat olarak kalın gelir, C4 de büyük gelir Bütçeyi ayarlayabilirsem 1.3 egea düşünüyorum ama ayarlayamazsam ne olacak bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ocak 2023 Yazar Paylaş 15 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: Bütçeyi duysayduk 350-370 arası olacak gibi. Ümit Türk yazdı: Bütçeyi duysayduk Senin egea ne ediyo? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 15 Ocak 2023 Paylaş 15 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: 350-370 arası olacak gibi. Senin egea ne ediyo? Dediğin fiyatlar 🤣🤣 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ocak 2023 Yazar Paylaş 15 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: Dediğin fiyatlar 🤣🤣 Takas? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 15 Ocak 2023 Paylaş 15 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Takas? Zor be 🤣 rehinli araç 🤣🤣 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 15 Ocak 2023 Yazar Paylaş 15 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: Zor be 🤣 rehinli araç 🤣🤣 Tüh... Tam aradığım araç halbuki. Sahi, ortalama ne yakıyor? Yorum bağlantısı
Recommended Posts