Çağlar Bayur 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 İlkay Başaran yazdı: Şimdiki çoğu arabayı limitlerinde kullanmaya çoğu insanın limitleri zorlanır. Bu laf düzgün yaz bunu ilk cümlede kaldım iyi ki devam edip ikinciyi okudum Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: ilk cümlede kaldım iyi ki devam edip ikinciyi okudum Bizde şart şurt yok. Şort var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 İlkay Başaran yazdı: Bizde şart şurt yok. Şort var. mayokini vardı en son bıraktığımda, 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: mayokini vardı en son bıraktığımda, Cumaları şort. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 İlkay Başaran yazdı: Bizde şart şurt yok. Şort var. Dün de mayokiniydi bu saatlerde 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 29 Kasım 2022 Yazar Paylaş 29 Kasım 2022 Araçta aldığımdan beridir ufaktan su eksiltme vardı. İlk 2000 km'de 500 ml kadar eksiltmişti. Tamamlamıştık. Son 500 kmde yine 500 ml su eksiltince sabah tamirciye bıraktım. Radyatör patlamış. Behr marka orijinal radyatör takılıyor. Teslim alınca gidip kışlık lastik taktıracağım. 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Masraf bitmiyor. 90bine seni bu dertten kurtarırım Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Masraf bitmiyor. 90bine seni bu dertten kurtarırım Ne kakalı... satıyorsun arkadaşa yine 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Dur yahu adamın Golf 5 alacak parası yok henüz. Zehri aldı. Vagi bi alan birde almayan pişman 😊 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Metin Akbal yazdı: Vagi bi alan birde almayan pişman 😊 pişmanlık yasası gibi bir şey bu vag. Öyle anladım 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: gaz fren pedalları da farklı olsa gerek Direksiyon ile değişik ilişkiler içinde ne çok insan varmış. Benimki bana bir şeyler söylemeye çalışıyorsa da ben anlamıyorum. Platonik takılıyor galiba Elektrik alamıyorsan zaaar. Verirse de sıkıntı zaten 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: pişmanlık yasası gibi bir şey bu vag. Öyle anladım Vag düşmanları anlamaz çok yorma kendini yahu Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: pişmanlık yasası gibi bir şey bu vag. Öyle anladım Sıcaktan oluyor heralde. Kalorifer iyi ısıtıyorsa 😄 Murat Sürmeli yazdı: Ne kakalı... satıyorsun arkadaşa yine Ben öyle bir insan mıyım abi aşk olsun. Satmiyem aliyem Metin Akbal yazdı: Dur yahu adamın Golf 5 alacak parası yok henüz. Zehri aldı. Vagi bi alan birde almayan pişman 😊 Aynı kibritçiler gibi yani. Klima açınca yakıt artmıyor ama kışın da ısınamıyor 😄 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Aynı kibritçiler gibi yani. Klima açınca yakıt artmıyor ama kışın da ısınamıyor 😄 Adamın ayıbını yüzüne vurma yahu 😄 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Metin Akbal yazdı: Vag düşmanları anlamaz çok yorma kendini yahu Dost dost diye nicesine sarıldım. Böyle alman istemem. İstesem de istemem 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dost dost diye nicesine sarıldım. Böyle alman istemem. İstesem de istemem kalorfier hibe edelim sarıl sarıl nereye kadar 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: kalorfier hibe edelim sarıl sarıl nereye kadar Çorum oto kaloriferi dünya markası ihracat şampiyonu 😄 Gençler çok bilmez. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 29 Kasım 2022 Yazar Paylaş 29 Kasım 2022 Snowways 4'ler takıldı. Radyatör değişti. Bana golfü kim kepirttiydi? Oğuzkan Erışık yazdı: Masraf bitmiyor. 90bine seni bu dertten kurtarırım Nasıl olacak o iş? Murat Sürmeli yazdı: Ne kakalı... satıyorsun arkadaşa yine Dizel yarı otomatik röno Metin Akbal yazdı: Dur yahu adamın Golf 5 alacak parası yok henüz. Zehri aldı. Vagi bi alan birde almayan pişman 😊 Golf 5 alacak para hazır ama golf 4 satılıp golf 5 alınmaz diyo benim tamirci. Bende bir örneğini bulup test sürüşü yaptım, beğenmedim pek. Tansu Kalafatoğlu yazdı: pişmanlık yasası gibi bir şey bu vag. Öyle anladım Pişmanlık demişken, sen üşüyünce eccük daha yaksaydı da donmasaydık diye pişman olmuyor musun? @Servet Aydın abi bu arkadaşa araç aküsünden güç alacak bir cereyanlı battaniye mi kepirtsek ne etsek? Metin Akbal yazdı: Vag düşmanları anlamaz çok yorma kendini yahu LPG ile binilebilecek vaglar bir model yılında bitiyor, sonra ne yapacaz? 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: Golf 5 alacak para hazır ama golf 4 satılıp golf 5 alınmaz diyo benim tamirci. Bende bir örneğini bulup test sürüşü yaptım, beğenmedim pek. LPG ile binilebilecek vaglar bir model yılında bitiyor, sonra ne yapacaz? Golf 5 in de kendine göre güzel tarafları var mesela kapı switch değiştirmek için kapı sacını söküyorsun 😄 2012 ye kadar idare edersin 2012 Golf 6 ya LPG takılıyor sonra Toyota ya geçersin Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 29 Kasım 2022 Paylaş 29 Kasım 2022 Yok canım. Röno bende. Golf bende. 90bin sende. 😀😀 Hayırlı olsun lastiklerin. Kazasız belasız kullan abi. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 29 Kasım 2022 Yazar Paylaş 29 Kasım 2022 Metin Akbal yazdı: 2012 ye kadar idare edersin 2012 Golf 6 ya LPG takılıyor sonra Toyota ya geçersin 2012 golf 6 da lpg takabileceğin motor 1.6 102'lik motorsa o sanırım sadece trendline pakette var. Çok boş oda Oğuzkan Erışık yazdı: Yok canım. Röno bende. Golf bende. 90bin sende. 😀 Anlaşırız, 90'a 60 ekler rönoyu alırım Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı olsun lastiklerin. Kazasız belasız kullan abi. Eyvallah, babam yakamda kaldı soğuk saatlerde sabahın köründe biniyon, git değiştir diye. Param yok dedim, sağolsun çözdü o işi 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: Çok boş oda Doldururuz VAG da ondan kolay ne var. Bi hybrit retrofit yapamıyorsun ona da gerek yok zaten o kadar yakıyor 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Murat Sahın yazdı: 2012 golf 6 da lpg takabileceğin motor 1.6 102'lik motorsa o sanırım sadece trendline pakette var. Çok boş oda Anlaşırız, 90'a 60 ekler rönoyu alırım Eyvallah, babam yakamda kaldı soğuk saatlerde sabahın köründe biniyon, git değiştir diye. Param yok dedim, sağolsun çözdü o işi yakarı yakari Grand ponçiyaklardan Yorum bağlantısı
Ümit Türk 30 Kasım 2022 Paylaş 30 Kasım 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yakarı yakari Grand ponçiyaklardan 619 derece mi. Pizza pişer o derece de hatta yanar kavurulur 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts