Çağlar Bayur 26 Ekim 2022 Paylaş 26 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: hem hanım kullanabiliyor elmas değerinde bir kriter 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 26 Ekim 2022 Yazar Paylaş 26 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: Yapılanlara ilave edelim; Hava akışmetre değişti. Orjinal parça kullanıldı, sorun bitti. Yapılacaklara ilave edelim; LPG ayarı yapılacak Fren balataları değişecek Yapılanlara ilave edelim, Fren balataları değişti LPG regülatörü değişti, ayarları yapıldı. Tank ve enjektörlerin yeni olduğunu öğrendim. Kapı switchleri sol iki kapı için yapıldı, sağ arkada da tutukluk yapıyordu, onuda değiştirdik, 3 kapı oldu. bu 3 kapı için kilit mekanizmaları tamamen bakım gördü. Yedek anahtar yapıldı. Emme manifold contaları değişti. Radyosu çekmeyen dandik double teyp söküldü, sony takıldı, orjinal teyp üzeri göz bulunup alındı, yerine takıldı. Kapı ayarları yapıldı. Antifiriz ölçüldü, -25 çıktı ancak renk olarak bildiğimiz su gibi bir şey. İki kez ölçtürdüm, -25 net, hiç renk olmaması kafamı karıştırdı @Çağlar Bayur abi sen bu işe ne diyorsun? Yapılacaklara ilave edelim; Tavan ve kapı döşemeleri yapılacak. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ekim 2022 Paylaş 26 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: hiç renk olmaması kafamı karıştırdı @Çağlar Bayur abi sen bu işe ne diyorsun? renge bakılmaz teknik ölçüm esastır Murat Sahın yazdı: Kapı ayarları yapıldı. geçen tüv de dikkatimi çekti , tüm kapıları açıp kapatıp ilk kitleme dahil test ediyorlardı, bende tek kapı var tabii kısa sürdü o kontrol Murat Sahın yazdı: döşemeleri yapılacak. döeşeme işi biraz sorunlu galiba orada? modneo körüğü ne olmuştu son tahilide? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 26 Ekim 2022 Yazar Paylaş 26 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: renge bakılmaz teknik ölçüm esastır Tamamdır, başka bir yerde tekrar bir ölçtüreyim aklımda kalmasın Çağlar Bayur yazdı: döeşeme işi biraz sorunlu galiba orada? modneo körüğü ne olmuştu son tahilide? Abi hallolacaktı ama başka şeylerden ona sıra gelememişti. Tam artık sırası geldiğinde araba satıldı Tavan ve kapı döşemeleri yapılır, orda para kazanacakları için sorun çıkartmıyorlar. El freni körüğünü beğenmiyorlar az para kazandırır diye. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Ekim 2022 Paylaş 26 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: Yapılanlara ilave edelim, Fren balataları değişti LPG regülatörü değişti, ayarları yapıldı. Tank ve enjektörlerin yeni olduğunu öğrendim. Kapı switchleri sol iki kapı için yapıldı, sağ arkada da tutukluk yapıyordu, onuda değiştirdik, 3 kapı oldu. bu 3 kapı için kilit mekanizmaları tamamen bakım gördü. Yedek anahtar yapıldı. Emme manifold contaları değişti. Radyosu çekmeyen dandik double teyp söküldü, sony takıldı, orjinal teyp üzeri göz bulunup alındı, yerine takıldı. Kapı ayarları yapıldı. Antifiriz ölçüldü, -25 çıktı ancak renk olarak bildiğimiz su gibi bir şey. İki kez ölçtürdüm, -25 net, hiç renk olmaması kafamı karıştırdı @Çağlar Bayur abi sen bu işe ne diyorsun? Yapılacaklara ilave edelim; Tavan ve kapı döşemeleri yapılacak. Balata ne marka taktın abi? Döşemecin var mı? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 26 Ekim 2022 Yazar Paylaş 26 Ekim 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Balata ne marka taktın abi? Döşemecin var mı? Balata Delphi taktık. Sensörler falan faal. Şikayet yok şimdiye kadar dedi. Döşemecim yok sayılır, arkadaşımın tavsiyesi var bir yer ama henüz gitmedim. Var mı tanıdık? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Ekim 2022 Paylaş 26 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: Balata Delphi taktık. Sensörler falan faal. Şikayet yok şimdiye kadar dedi. Döşemecim yok sayılır, arkadaşımın tavsiyesi var bir yer ama henüz gitmedim. Var mı tanıdık? Meganıj tavanını yaptırdığım yer var. Uygun ve güzel işçilikleri vardı. Şikayetim olmamıştı. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Ekim 2022 Yazar Paylaş 27 Ekim 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Meganıj tavanını yaptırdığım yer var. Uygun ve güzel işçilikleri vardı. Şikayetim olmamıştı. Tanıdık mı? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Ekim 2022 Paylaş 27 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: Tanıdık mı? Tanıdık değil. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Ekim 2022 Yazar Paylaş 27 Ekim 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Tanıdık değil. Tanıdıksa 4 kapı ve tavan için fiyat alıver diyecektim 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Ekim 2022 Yazar Paylaş 27 Ekim 2022 Mert Gülkokan yazdı: Antifiriz değişecek Ölçüm sonu değer kurtarıyor ama aklımda kaldı, değişecek Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Ekim 2022 Paylaş 27 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: Ölçüm sonu değer kurtarıyor ama aklımda kaldı, değişecek Total turuncu organik var bende sıfır açılmamış. 300 liraya vereyim. Dışardan alma 🙃 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Ekim 2022 Paylaş 27 Ekim 2022 Mert Gülkokan yazdı: auto glacelf supra ise esnafe bir ürün çok başarılıdır hem kendi hem babamın aracında kullanıyorum Ta kendisi. Geçen sene 2 bidon almıştım dursun diye. Birinin yarısını kalorifer peteğini değiştirince kullandım. Biri duruyor öylece. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Ekim 2022 Yazar Paylaş 27 Ekim 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Total turuncu organik var bende sıfır açılmamış. 300 liraya vereyim. Dışardan alma 🙃 Shell mavi ready to use ürün alıp kullanmayı planlıyorum, su falan eklemiyosun, direk -40 kullanıma hazır ürün. Aradaki fark ne? Malum benim araba eski. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Ekim 2022 Paylaş 27 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: Shell mavi ready to use ürün alıp kullanmayı planlıyorum, su falan eklemiyosun, direk -40 kullanıma hazır ürün. Aradaki fark ne? Malum benim araba eski. Senin arabaya olmaz abi ben takılıyorum. Parçacıda 200 220 lira bendeki 😀 senin arabaya kırmızı olması lazım. Ama bu km den sonra gerek var mı bilemiyorum. Ben mavi alır devam ederdim. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Ekim 2022 Yazar Paylaş 27 Ekim 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Senin arabaya olmaz abi ben takılıyorum. Parçacıda 200 220 lira bendeki 😀 senin arabaya kırmızı olması lazım. Ama bu km den sonra gerek var mı bilemiyorum. Ben mavi alır devam ederdim. KM düşündürüyor benide. Kullanıma hazır mavi shell ürünü deme sebebim o zaten. Mavi olunca her sene değiştirmek mi gerekiyor? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Ekim 2022 Paylaş 27 Ekim 2022 Derecesi kurtarıyorsa elleme derim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 27 Ekim 2022 Paylaş 27 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: KM düşündürüyor benide. Kullanıma hazır mavi shell ürünü deme sebebim o zaten. Mavi olunca her sene değiştirmek mi gerekiyor? Yoo yine 10 sene. Motor alaşımı ile alakalı abi organik mavi vs. Bence de derece tutuyorsa rengin bir önemi yok. Babamın pejo fabrika çıkışı gibi. Hiç değiştirmedik eklemedik. Şeffat ama eksi 24 gösteriyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Ekim 2022 Paylaş 28 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: Shell mavi ready to use ürün alıp kullanmayı planlıyorum, su falan eklemiyosun, direk -40 kullanıma hazır ürün. Aradaki fark ne? Malum benim araba eski. Kurcalama. Ondan sonra radyatör kalorifer diye sıralanır. İlle degiseceksen G12 olacak. Kırmızı renkli idi. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 28 Ekim 2022 Paylaş 28 Ekim 2022 Artik gelsin fotolar, nazar boncugumuzu koyalim. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 28 Ekim 2022 Yazar Paylaş 28 Ekim 2022 Tevfik Işık yazdı: Artik gelsin fotolar, nazar boncugumuzu koyalim. Fotolar geldi aslında bir kaç tane. 3. Sayfada. Daha çok çekmeye fırsatım olmadı. Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 28 Ekim 2022 Paylaş 28 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: Guzelmis, epey de diri duruyor. Kazasiz, belasiz kullanin insallah... 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 28 Ekim 2022 Yazar Paylaş 28 Ekim 2022 Bu zımbırtıların adı ne? Nereden bulunur? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim 2022 Paylaş 28 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: Bu zımbırtıların adı ne? Nereden bulunur? klipsçide bulunur ismi ne bilmem 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ekim 2022 Paylaş 29 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: Bu zımbırtıların adı ne? Nereden bulunur? Sac segman klips 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts