Oğulcan Akıncıoğlu 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: kırmızı golf mü olurmuş? 5 fazla vermek gerekiyormuş. Hayırlı olsun, kendisinde bir görelim. 20 Ekim 2022 tarihinde Oğulcan Akıncıoğlu tarafından düzenlendi ekleme Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 Ekim 2022 Yazar Paylaş 20 Ekim 2022 (düzenlendi) Fotoğrafta işaretlediğim parça lazım, nereden buluruz? Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: 5 fazla vermek gerekiyormuş. Hayırlı olsun, kendisinde bir görelim. İş çıkışı fotoğraflayıp akşam eve geçince pcden ekleyeceğim. Teşekkürler 20 Ekim 2022 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, hızlı değişim iyi olmuş 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: Fotoğrafta işaretlediğim parça lazım, nereden buluruz? Double teyp tak daha ucuza gelir 😅 Murat Sahın yazdı: Bir dahakini mercedes kartı olan birilerine mi yıksak acaba? Rahatsız edeceğim araçla ilgili sorularım var. Ayipsin 😊 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 https://www.hepsiburada.com/volkswagen-golf-oto-teyp-cercevesi-pm-otdo2122sa ters mi düzmü anlamadım. Benzerini fiesta için almıştım. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 Ekim 2022 Yazar Paylaş 20 Ekim 2022 Metin Akbal yazdı: Double teyp tak daha ucuza gelir 😅 Ayipsin 😊 Audioline double var ama radyosu çekmiyor. Pek çekeceğe de benzemiyor 😁 Radyo seviyorum Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Ümit Türk yazdı: https://www.hepsiburada.com/volkswagen-golf-oto-teyp-cercevesi-pm-otdo2122sa ters mi düzmü anlamadım. Benzerini fiesta için almıştım. Bu olmaz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: Fotoğrafta işaretlediğim parça lazım, nereden buluruz? İş çıkışı fotoğraflayıp akşam eve geçince pcden ekleyeceğim. Teşekkürler alıştın tabii mondeoya çat diye ucuza parça bulup tak diye takmaya çerçeve değişince aktivasyon yaptır önce 4 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 Ekim 2022 Yazar Paylaş 20 Ekim 2022 Fotoğraf işi yarına kaldı dostlar Lanet havalimanı... Metin Akbal yazdı: Double teyp tak daha ucuza gelir 😅 Kaç papel uleyn bu dedim, farkettim ki parçayı bulmak bile mesele. Neyse buldum. Kaç paraya kadar almak mantıklı sence? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Hayırlı olsun kardeş, yeni kontrol ettim konuyu şimdi gördüm. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Hayırlı olsun, mondeoya üzüldüm klasik adayı bir araçtı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 Ekim 2022 Yazar Paylaş 20 Ekim 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun, mondeoya üzüldüm klasik adayı bir araçtı. Hocam mondeo konusunda çok titizlendim, öyle olunca çok vakit gerekiyordu. Vakit şu sıralar yeterince sahip olmadığım yegane şey. Birde eşim kullanamıyordu. Golf ideal oldu 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun, mondeoya üzüldüm klasik adayı bir araçtı. mk1 olsa aday olur da 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: mk1 olsa aday olur da 30 yaşına 5~6 yıl kalmış... Mk1 zaten klasik olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: 30 yaşına 5~6 yıl kalmış... Mk1 zaten klasik olmuş... daha ilk bakım zamanı yeni geldi yahu baharında 136ps 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: Fotoğraf işi yarına kaldı dostlar Lanet havalimanı... Kaç papel uleyn bu dedim, farkettim ki parçayı bulmak bile mesele. Neyse buldum. Kaç paraya kadar almak mantıklı sence? Mantıklı olan ne kaldı sen önce onu düşün bence 😅 Misal bu Golf e 200 bin e yakın para vermişsindir. Geçen sene hatasız boyasızı 60 a satılıyordu da oha diyorduk. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 Ekim 2022 Yazar Paylaş 20 Ekim 2022 Metin Akbal yazdı: Mantıklı olan ne kaldı sen önce onu düşün bence 😅 Misal bu Golf e 200 bin e yakın para vermişsindir. Geçen sene hatasız boyasızı 60 a satılıyordu da oha diyorduk. Ayağını kaldır 202 verdim. Aslında olaya biraz farklı yaklaşıyorum. Fiyatlara TL kıyası yerine altın kıyası yapıyorum. Kendi içinde dönemsel tutarsızlıkları olsa da kağıt paraya göre alım gücü daha stabil görünüyor. Öyle bakınca da golfün fiyatı çok artmamış, bizim alabildiğimiz altının gramajı düşmüş. Tabi altın olarak da artış var ama onun yüzdesel değeri düşük 150 liraya buldum, orjinal çıkma. Aslında olaya biraz farklı yaklaşıyorum. Mert Gülkokan yazdı: Şu fotosuz konuları hiç sevmiyorum İşler ve işler. Ne deyim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: Aslında olaya biraz farklı yaklaşıyorum. Fiyatlara TL kıyası yerine altın kıyası yapıyorum. öyle bakarsak şu an araba alan seneye fena hisseder, şu an bakma kapa ört Yorum bağlantısı
Murat Sahın 21 Ekim 2022 Yazar Paylaş 21 Ekim 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: öyle bakarsak şu an araba alan seneye fena hisseder, şu an bakma kapa ört Bilemeyiz, ama realite bu. Altının bile devalüasyona uğradığı örnekler varken, kağıt para ile alım gücü hesabı yapmak anlamsız. Birde, geçen sene bu sıralar sattığım Linea o zaman 160 gram altın parasına gitmişti. Şimdi 16o gram karşılığında ancak çıkma alabiliyoruz o ayrı mesele. 🙂 Yani buradan yola çıkarak, araçların fiyatı yükselmiş diyebiliriz 😅 Not: yatırım tavsiyesi değildir 21 Ekim 2022 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 21 Ekim 2022 Paylaş 21 Ekim 2022 Bi göremedik arabayı. Yüz görümlüğü mü istiyor ne 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 21 Ekim 2022 Paylaş 21 Ekim 2022 Vaay çok güzel. Oturaklı bir araç. Maşallah nazar değmesin inş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts