Kemal Korkmaz 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Kıbrıs'a mı gidiyoruz benim de Iphone 12 işletmem lazım birinden Alacak karşılığı almıştım sıfır cihaz Taşucu'dan hızlı feribot var 2 saat te gidiyor uçak feribotun iki katına geliyor 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Kemal Korkmaz yazdı: Kıbrıs'a mı gidiyoruz benim de Iphone 12 işletmem lazım birinden Alacak karşılığı almıştım sıfır cihaz Taşucu'dan hızlı feribot var 2 saat te gidiyor uçak feribotun iki katına geliyor Uçak bize ters. Feribot iyidir. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 4 Aralık 2022 Paylaş 4 Aralık 2022 Dalamanda yaşıyorum, en yakın en kısa nereye gidip gelsem acaba? Buradan İstanbul Havalimanına inip Bulgaristan mı yapsam? Antalya'dan Kıbrıs'a mı gitsem. Kafam çok karıştı. Herkesin bir derdi var işte 😁 Allah bundan büyük dert vermesin kimseye 🙏😊 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2022 Paylaş 4 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Uçak bize ters. Feribot iyidir. devir değişiyor seçici olmamalı balonla bile gidilir Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Aralık 2022 Paylaş 4 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Uçak bize ters. Feribot iyidir. Feriköy olmazmi? (:(:(: 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Aralık 2022 Paylaş 4 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Uçak bize ters. Feribot iyidir. Feribotla gidersen bir daha hiç bir deniz aracına binemezsin demedi deme. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2022 Paylaş 4 Aralık 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Feribotla gidersen bir daha hiç bir deniz aracına binemezsin demedi deme. Bu durumda karayolu kalıyor. Yunan vize ister Gürcistan kapı çok kalabalık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2022 Paylaş 4 Aralık 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Gürcistan kapı çok kalabalık. termosa çay koyar bekleriz? beklemek ücretsiz 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: termosa çay koyar bekleriz? beklemek ücretsiz c5 ile gidersek gelirim Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Fatih Keskin yazdı: c5 ile gidersek gelirim Sabihadan Yunanistana gidip geri dönmeli. 1 saat ancak sürüyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Fatih Keskin yazdı: c5 ile gidersek gelirim Ooo uzun yol.. En sevidiğimiz.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Hala basilmadi benim pasaport. Kac para kar bırakıyor bu iş vize pasaport yesil sigorta mazot otoyol :∆ 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Biri bana bu seyahat programının iphone için olduğu söylese önce kahkahayı basarım sonra bi durum düşünürüm Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2022 Paylaş 5 Aralık 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Hala basilmadi benim pasaport. Kac para kar bırakıyor bu iş vize pasaport yesil sigorta mazot otoyol :∆ Yeşil sigorta işi bende. Seyahat sigortası da yapalım ne olur ne olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts