İçeriğe Yönlendir

Ucuz iPhone Sahibi Olmak için Kıbrıs'a Seyahat

Ufuk Kılınçarslan

Recommended Posts

Ufuk Kılınçarslan

Bir i phone sahibi olmak istiyorum ama hem en iyisi hemde ucuz olsun istiyorum.Malum dünyanın en pahalı İ phone u bizde diyorumki yurtdışı alsak Kıbrıs'a uçakla gitsek gelsek kayit işlemlerinde sıkıntı olurmu araştırdım pasaport istenmiyor kimlik üzerinden de kayıt yapılıyor deniliyor ama çokda sağlıklı bilgi bulamadım, tecrübe edenden  duymak isterim.. çünkü hesapladım bu sekilde 14 promax 28 bin tl civarına geliyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kıbrıs işi olsa idi, burda zorlu dükkan kapatırdı, yurt dışı sayılıyor mu kıbrıs?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan

Yurtdisi cihaz olarak sayiliyor. Gumrukten alacaginiz giris/cikis belgesi ile ücretini ödeyip kayit yaptirmaniz gerekiyor. 

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
Erdem Doğan yazdı:

Yurtdisi cihaz olarak sayiliyor. Gumrukten alacaginiz giris/cikis belgesi ile ücretini ödeyip kayit yaptirmaniz gerekiyor. 

buradaki fark ne kadar oluyor peki? bir örnek verme şansınız var mı?

Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan
(düzenlendi)

Bu konuyu işyerinde arkadaslarla bir kaç gün once konuşmuştuk. En kolay yöntem, Bulgaristan veya Gürcistana gidilip  ordan aldiginiz telefonu pasaportunuza işletiyor,  vergisini ödedikten sonra kullanabiliyormuşsunuz. Ancak bu telefonu yanlış anlamadiysam iki veya üç yıl sizin adiniza kayitli bir hatta kullanmaniz gerekiyor dediler. Ama yakin bir zamanda yurt dışı çıkışınız varsa sarı sitede , amerikadan gelme orjinal açilmamiş kutulu bir çok uygun fiyatlı ilan mevcut. 14 pro max 256 gb olanlar 33 bin tl  civarı. Yani tekrar yurt disina gerek çikmaniza gerek yok.

Bildiklerim bu kadar alanida satanida tanimam. :)

Fark ne kadar ? Ooooooo ćok 56 bine karşı 33 bin + vergisi . 

( Yinede çok para) 

tarihinde Mustafa Erkan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ufuk Kılınçarslan yazdı:

14 promax 28 bin tl civarına geliyor.

derhal araştırdım, 13 pro max 256 lık girne de 29546 tl ye denk geliyor, tasucu girne git gel yolcu ücreti de 1100 TL, 14 28 e nasıl gelecek? satış fiyat ve dükkan bilgisi var mıdır? değerlendirilebilir bu kıbrıs işi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

Az önce gürcistan İphone 14 pro max 1TB olana baktım 44 45 bin gibi. Bizde de 67-73 arası bir fiyattta. Şayet pasaporta kayıt yapılabiliyorsa daha uygun modeller oradan alınabilir. Keşke deneyimleyen biri olsa idi.

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Hacı Şenyurt yazdı:

buradaki fark ne kadar oluyor peki? bir örnek verme şansınız var mı?

Fark derken rakam mi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Bende iphone 11 var. 10 bin tl edecek bir özellik göremedim. 

normal , bir de 13 deneyimle

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Behlül Baş

Kıbrıs yurtdışı sayılıyor kayıt edilebiliyor

Yorum bağlantısı
Celal Aydın

Ben bir telefonu 3 yıl kullanmadığım için, yurtdışı işi kafama yatmıyor.

Bendeki olay telefonu eskimeden her yıl değiştirmek.

Zaten kullanacağım bir şey, günün birinde vazgeçilecek bir şey değil, az kullandığım bir şey de değil.

Eskidi mi çöp oluyor.

Batarya ölüyor, yavaşlıyor, tornavida değdi mi telefona huylanıyorum.

Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz
Hacı Şenyurt yazdı:

Az önce gürcistan İphone 14 pro max 1TB olana baktım 44 45 bin gibi. Bizde de 67-73 arası bir fiyattta. Şayet pasaporta kayıt yapılabiliyorsa daha uygun modeller oradan alınabilir. Keşke deneyimleyen biri olsa idi.

Nisan ayında Kuveytten arkadaşım iPhone 13 getirdi, 10500 TL'ye;
Rize'ye gitmişken Batum'a geçtim kimlikle, gezdim tur attım döndüm. (300 TL, Rize-Batum 120 TL idi, gerisi yemek)
Sonra e devlette pasaport kayıt hakkı sorgula bölümünde kayıt hakkım aktif oldu. 2732 TL'de devlete ödeyip iPhone 13 128 gb'ı toplamda 13.500 TL bir rakama elde etmiştim. 

O sırada Apple Store'da 17.900'dü iPhone 13. 

4500 TL kar etmiştim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Kıbrısa mı gidiyoruz ? 

kredi kartını evde bırak

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

normal , bir de 13 deneyimle

pro maxı var, elimi ağrıtması dışıda birşeyi yok :p

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

pro maxı var, elimi ağrıtması dışıda birşeyi yok :p

maybach tan inip cruze a binilmezse deri terletir

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

maybach tan inip cruze a binilmezse deri terletir

alcantra en güzeli :)

Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz

Nedir bu iPhone sevdasi anlamadim ki!

Bi telefon almak için kalkıp da Kıbrıs'a gitmem. Gezmek için olsa neyse de bi telefon için gitmem.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

niyetine girilmişse zorlu mağazazda 70 bin ise 10 bin ucuza ilave olarak üstüne seyahat konaklama falan olacak ise düşünülebilir, veya hepsi yerine ufak bir fiesta alınıp restore de edilebilir

• Beğen 4
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

kredi kartını evde bırak

Kesinlikle.. 

Çağlar Bayur yazdı:

niyetine girilmişse zorlu mağazazda 70 bin ise 10 bin ucuza ilave olarak üstüne seyahat konaklama falan olacak ise düşünülebilir, veya hepsi yerine ufak bir fiesta alınıp restore de edilebilir

Fiestayı masaya ters olarak koyabiliyor muyuz ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Fiestayı masaya ters olarak koyabiliyor muyuz ?

görselleri var mümkün Isparta candır

Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan
Çağlar Bayur yazdı:

derhal araştırdım, 13 pro max 256 lık girne de 29546 tl ye denk geliyor, tasucu girne git gel yolcu ücreti de 1100 TL, 14 28 e nasıl gelecek? satış fiyat ve dükkan bilgisi var mıdır? değerlendirilebilir bu kıbrıs işi

Geç dönüş yaptım kusura bakmayın....1099dolar amerika fiyati 14 promaxin 21 bin diyelim ( ilk iletide belirtmemisim bu ayrıntıyı özür dilerim )2800 pasaport kaydı 2bin tl Lefkoşa bilet fiyati yedin içtin gezdin 28 bine rahat halledilir tabi bu işin ırak Kerkük boyutu var yani her yerden temin edilir telefon pasoportta bulurumda hat pasaport sahibinin adına olması lazımmış o sıkıntı biraz onuda halleden arkadaslar var hatlarini pasaport sahibine geciriyorlar.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ufuk Kılınçarslan yazdı:

1099dolar amerika fiyati

Ufuk Kılınçarslan yazdı:

2bin tl Lefkoşa bilet fiyati

lefkoşaya inince orada amerika fiyatı ile satılmıyor ki?

hazır amerikadan gelmişi varsa o zaman çok iyi kar edilebilir tabii

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...