İçeriğe Yönlendir

Elektrikli Araçlara Geçiş Takvimi Anketi

Tansu Kalafatoğlu

Elektrikli Araçlara Geçiş Takvimi  

52 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Metin Uzunoğlu yazdı:

@Tansu Kalafatoğluvideo çok güzel profesyonelce olmuş, önünde seni bekleyen YouTuber veya tv programları olabilir. 

metin hocam teşekkür ederim. Ben kim youtuberlik kim :) benim çektiğim basit birkaç videoyu editlerken harcadığım zaman bile evde tartışma konusu :) 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

metin hocam teşekkür ederim. Ben kim youtuberlik kim :) benim çektiğim basit birkaç videoyu editlerken harcadığım zaman bile evde tartışma konusu :) 

Sen bir dene olmazsa yine hipermil yaparsın :crazy:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

O değil de e devlette sgk girişleri ve çalışma hayatım vb çalışmıyor. Kedi mi girdi nedir

aha sıfırlanmış :D

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Geçen Batum’a gittim epey Prius var. Yeni araçların neredeyse hepsi hybrid ya da elektrikli. Sanırım 20 yıllık bir Prius Taksiye bindim. Epey sağdan direksiyonlu araç vardı dikkatimi çekti.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Emre Şimşek yazdı:

Geçen Batum’a gittim epey Prius var. Yeni araçların neredeyse hepsi hybrid ya da elektrikli. Sanırım 20 yıllık bir Prius Taksiye bindim. Epey sağdan direksiyonlu araç vardı dikkatimi çekti.

5 sene önce de aynıydı ben gittiğimde. Gürcistan’da hybrid araçlar için özel servisler de epey var. Yaygınlaşmış demekki

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...