İçeriğe Yönlendir

2022 Adac Kış Lastikleri Testi

Evren Erakçora

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen

En büyük sürpriz Nokian in sıralaması 😳

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

karşılaştırmada detayları liste yapıp pdf e mi saklamışlar

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Çağlar Bayur yazdı:

karşılaştırmada detayları liste yapıp pdf e mi saklamışlar

Detaylı pdf yapmışlar.  

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Evren Erakçora yazdı:

Detaylı pdf yapmışlar.  

iyi olmamış ihtiyaç beklenti sıralaması zor yapılıyor mesela çok karlı ıslak coğrafya için test sonuncusu, test 3. sünden iyi, mesela uludağda taksi isem tstte son sıralardaki daha çok işime yarar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Nexen i takibime almıştım doğru yoldayım sanırım 😊

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:

Nexen i takibime almıştım doğru yoldayım sanırım 😊

kuru da ve karlı zeminde az yavaş gidilirse iyi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Çağlar Bayur yazdı:

kuru da ve karlı zeminde az yavaş gidilirse iyi

Fiyat performans lastiği şu an abi. Falken vs daha pahalı. Yerli üretim  olduğu için konaklama vergisine tabi sanırım.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Selçuk Bakış yazdı:

Linkler ölmüş 

Açılıyor?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

En iyi lastik Nexen şu an benim için.. 2021 model 225/55R17 kışlık lasitiği 3800 liraya aldım :) 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Metin Akbal yazdı:

Açılıyor?

İlginç, telden baktığımda iki linkte aradığınız sayfa bulunamıyor hatası veriyordu akşam, hatta farklı zamanlarda bakmıştım. Şimdi hem pc hem cepten açıyor.

Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk

Bende bu hafta 4 mevsim Goodyear aldım. Ankarada sıkıntı olmaz inşallah. Yarın taktıracam. Sonucu bende merak ediyorum. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Cihaner Öztürk yazdı:

Bende bu hafta 4 mevsim Goodyear aldım. Ankarada sıkıntı olmaz inşallah. Yarın taktıracam. Sonucu bende merak ediyorum. 

Ankara'da zorlanabilirsiniz. 

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk
Evren Erakçora yazdı:

Ankara'da zorlanabilirsiniz. 

Eskisi gibi kış olmuyor. Çok kar olursa dışarı çıkmam :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk

Sonuç. Hepsiburada üzerinden aldığım Goodyear 4 mevsim lastiklerden biri 2021 geldi. Şaşırdımmı hayır. Ürünleri hiç almadan zor bir süreçle iade edip paramı aldım. Piyasada Honkook un ödüllü lastiği vardı bari onu alayım dedim. Bayi elimde var dedi. Sonra yahu abi delimisin bu lastiği alacan başına bela etme demesinmi. :) Sessizce teşekkür ettim. Nemi yaptım, Conti 870 kış lastiği aldım. Yazlıklar 6 yaşında ama hep kapalı otoparkta tuttuğum için en ufak deformasyon olmadı. 1 yıl daha kullanmaya karar verdim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Ben lastik alırken netten lastiği belirleyip bulunduğum yerdeki bayisini arıyorum eğer yakın fiyat verirse bayiden alıp geçiyorum. sökme takma vs de ödemiyorum ayrıca.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Selçuk Bakış yazdı:

Ben lastik alırken netten lastiği belirleyip bulunduğum yerdeki bayisini arıyorum eğer yakın fiyat verirse bayiden alıp geçiyorum. sökme takma vs de ödemiyorum ayrıca.

Fiyat farkı çok yoksa bayi en güzeli. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk

Goodyear 4 mevsim maalesef bayide yoktu. Her şeyde bir hayır vardır. Conti gerçekten çok kalite duruyor. Belki de daha iyi oldu. Selamlar. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...