İçeriğe Yönlendir

Neye işaret ?

Gökhan DOĞAN

Recommended Posts

Gökhan DOĞAN

Meerhabalar herkese mutlu pazarlar, benim için pek mutluluk duymadığım bir durumla karşı karşıyayım. aracımda videodaki gibi bir duman söz konusu üstelik acı bir koku var. aracı aldığım zamanlar çok yüksek devirlerde vardı ama şu an durum videodaki gibi.. sorun problem nedir yapmam gerekenler nelerdir teşekkür ederim.

https://www.youtube.com/shorts/-MW1Uq1u0lw

Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Hem mavi hem siyah duman mı o?

siyah dumanda mevcut fakat ben onu aracın yatmasına veriyorum 15 günde 1 kere kullanılıyor o da kısa mesafe oran olarak %30 siyah %70 mavi duman

Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN

bu arada po maxima 5/30 yağ konulmuştu 3bin km / 1 yıl önce.. yaklaşık 1 litre eksitmiş.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

subap olabilir subap yuvaları da olabilir basit te olabilir kompresyon testi ile 5 dak da belli olur ama yapacak mekaniker bulunrsa, bu görünüme derhal motor indirirler ne yapacaklarını bilmeden

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN
Çağlar Bayur yazdı:

subap olabilir subap yuvaları da olabilir basit te olabilir kompresyon testi ile 5 dak da belli olur ama yapacak mekaniker bulunrsa, bu görünüme derhal motor indirirler ne yapacaklarını bilmeden

kompresyon testi yaptırırım çağlar abi o konuda nazım geçecek bir ustam var. kompresyon testine göre hareket etmem gerekiyor bu durumda

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Gökhan DOĞAN yazdı:

kompresyon testi yaptırırım çağlar abi o konuda nazım geçecek bir ustam var. kompresyon testine göre hareket etmem gerekiyor bu durumda

diyelim ki bir silindirde kompresyon düşük çıktı, oraya az yağ damlatılıp yeniden yapılır, yükselmiş ise bloğa segmana kadar girilecek demektir, yükselmedi ve yağ da eksiliyor ise, subap lastiği değişecek, en basiti

• Beğen 7
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...