Çağlar Bayur 2 Ekim 2022 Paylaş 2 Ekim 2022 Mustafa Erkan yazdı: Murat bey belirttiginiz fiyat araliginda araç bulmak gercekten zormuş. Fikir vermesi açisindan bulabildigim farklı araçlar. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-acil-satilikdir-asagi-fiyatdusmeyecek-boya-degisen-tramer-yok-1035516128/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-37.000-km-de-fiesta-1.1-trend-1052507715/detay işte bunlara bakınca da gidip380 bin tl ile sıfır egea alınır yani Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Ekim 2022 Paylaş 2 Ekim 2022 301 ve muadili Citröen ile sağlamlıktan dolayı elerdim ucuz olması için yapılan malzemeden çalınmış araçlar. 1.4 motor punto kullandım 1.25 fiesta ile benzer güçte ama hiesta daha iyi gidiyor. Egea ile clio arasında kalırsam egea dizel veya benzinli clio olursa dizel tercih ederdim. Hiç biri kamyon arkasında bırakmaz. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Ekim 2022 Yazar Paylaş 3 Ekim 2022 Mert Gülkokan yazdı: 0.9 clio ve lpg en az yakan versiyon olur Ama su eksiltiyormuş yoksa edindiğim bilgilere göre ben ona benzinle de binerim ama kronik sıkıntı diyorlar. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Clio 1.5 dizel sporttourer kayınpederimde ve firmamızda var. Seçenekler arasında en iyisi aslında ama arka tarafı konforsuzdur, diğer kronik sorunuda yazmışsınız zaten. 1.3 Egea hem bagaj genişliği, hemde diğerlerine göre daha az sorunlu olmasıyla öne çıkar bence. 1.4 Fire bende var, uzun yolda performansı iyi değil, tam bir şehir içi arabası. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Taşıt kredisi kaç Tl çekeceksiniz ? Açıkcası 50 bin Tl üstünü vermiyorlar diye biliyorum.Daha yeni arkadaşım pert olan aracının üstüne biraz para koyup iyi birşeyler almak için banka ile görüştü ve sonuç kredi vermiyorlar yada çok düşük bir miktar veriyorlar.Bence öncelikle banka ile görüşün.Nasıl olsa kredi çekerim mantığı ile aracınızı hemen satmayın. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Egea 1.3 al. Boşver 1.4 ü zaten gitmiyor. Ha performans derdim yok diyorsan alınabilir. 1.4 için youtube da sövme videolarını görebilirsin Clio için yorum yapmayacağım. Kendilerini sevmiyorum. İlave olarak taşıt kredisi çok can yakıyor. Ahmet Türedi yazdı: Taşıt kredisi kaç Tl çekeceksiniz ? Açıkcası 50 bin Tl üstünü vermiyorlar diye biliyorum.Daha yeni arkadaşım pert olan aracının üstüne biraz para koyup iyi birşeyler almak için banka ile görüştü ve sonuç kredi vermiyorlar yada çok düşük bir miktar veriyorlar.Bence öncelikle banka ile görüşün.Nasıl olsa kredi çekerim mantığı ile aracınızı hemen satmayın. Banka politikası olabilir ama anlaşmalı yerden aldığında çok rahat bir şekilde alabiliyor. Ben 159 bin çektim egea için. Çekmez olaydım, Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Ümit Türk yazdı: Egea 1.3 al. Boşver 1.4 ü zaten gitmiyor. Ha performans derdim yok diyorsan alınabilir. 1.4 için youtube da sövme videolarını görebilirsin Clio için yorum yapmayacağım. Kendilerini sevmiyorum. İlave olarak taşıt kredisi çok can yakıyor. Banka politikası olabilir ama anlaşmalı yerden aldığında çok rahat bir şekilde alabiliyor. Ben 159 bin çektim egea için. Çekmez olaydım, Bu uygulama yeni yürürlüğe girmiş ,siz ne zaman çektiniz acaba? Arkadaş geçen hafta sordu.Bankalardan o şekilde cevap almış. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Ahmet Türedi yazdı: Bu uygulama yeni yürürlüğe girmiş ,siz ne zaman çektiniz acaba? Arkadaş geçen hafta sordu.Bankalardan o şekilde cevap almış. Yürürlüğe girme konusunda bilgim yoktu açıkcası ben Mayısta aldım. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Ümit Türk yazdı: Yürürlüğe girme konusunda bilgim yoktu açıkcası ben Mayısta aldım. Siz alalı baya zaman olmuş.Malum ülkemizde 1 ay bile ekonomik dengeler için çok uzun bir süre Şuanda baya bir kısıtlama var krediler konusunda. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Ahmet Türedi yazdı: Siz alalı baya zaman olmuş.Malum ülkemizde 1 ay bile ekonomik dengeler için çok uzun bir süre Şuanda baya bir kısıtlama var krediler konusunda. Bankalar vermiyor desem ne kazanacaklar dicektim ki kısıtlama dediğiniz engelleniyorlar sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: bu çok büyük park edemem ben bunu diyor. Mondeo, Sport Tourer'dan ne kadar uzun? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Ekim 2022 Yazar Paylaş 3 Ekim 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Mondeo, Sport Tourer'dan ne kadar uzun? Uzun olacağını düşünmüyorum ama geniş. Aynalar da ufak, görüş açısı iyi değil yani Tabi birde algıda seçicilik var, birinde cilyo yazacak diğerinde mondeo yazıyor. Birinin mtorunun çalıştığı belli olamayacak (benzinli için) diğeri gaza fazla basınca kükrüyor Vesile ile, bunu anlatmak zor. Yoksa iki aracın genişlik farkı da 10 cm yoktur yani. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Ben olsam 1.3 egea alırdım. Çünkü parça ve bakım maliyetleri uygun, yakıtı iyi, genişlik vs olarak da iyi. 301 kullandım, yalıtımı berbat, korna sesi içeriden çalıyor gibi gelir, ayrıca 301 in arka koltuk diz mesafesi iyi olsa da koltuk minderi kısa olduğu için uzun yolda rahatsız eder. Tecrübeyle sabit. Egeanın yol tutuşu bence en zayıf yönlerinden biri, süspansiyonları çok yumuşak çünkü, ancak çok zorlamayacak ve bunu bilerek kullanacak kişiyi üzmez. 1.6 dizel egea ile ilgili arabam başlığım vardı, detaylı bilgi yazmıştım ama konu bulma konusunda bilgisizim. Bulabilen varsa paylaşabilir. 1.6 egea ortalama 1 litre kadar fazla yakar 1.3 e göre, bir de manuel 1.6 egeaların debriyajları çok sert, baskı balata yeni değişse bile sert, iş yerinde de var hepsi kütük gibi. Ama 1.3 lineanınki gayet yumuşak. Sordum servise yapısı gereği dediler. Bana çok yorucu geliyor sert debriyaj ve sırf bu yüzden eleyebilirim. 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Ben olsam 1.3 egea alırdım. Çünkü parça ve bakım maliyetleri uygun, yakıtı iyi, genişlik vs olarak da iyi. 301 kullandım, yalıtımı berbat, korna sesi içeriden çalıyor gibi gelir, ayrıca 301 in arka koltuk diz mesafesi iyi olsa da koltuk minderi kısa olduğu için uzun yolda rahatsız eder. Tecrübeyle sabit. Egeanın yol tutuşu bence en zayıf yönlerinden biri, süspansiyonları çok yumuşak çünkü, ancak çok zorlamayacak ve bunu bilerek kullanacak kişiyi üzmez. 1.6 dizel egea ile ilgili arabam başlığım vardı, detaylı bilgi yazmıştım ama konu bulma konusunda bilgisizim. Bulabilen varsa paylaşabilir. 1.6 egea ortalama 1 litre kadar fazla yakar 1.3 e göre, bir de manuel 1.6 egeaların debriyajları çok sert, baskı balata yeni değişse bile sert, iş yerinde de var hepsi kütük gibi. Ama 1.3 lineanınki gayet yumuşak. Sordum servise yapısı gereği dediler. Bana çok yorucu geliyor sert debriyaj ve sırf bu yüzden eleyebilirim. 1,6 alsam hızı için alırım aslında. Aklımı çelmiyor değil. 1,3 kullanıyorum bana yetiyor. Yol tutuşuna test edecek bir hamle yapmadım ancak yumuşak olduğu konusunda hemfikirim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Ümit Türk yazdı: 1,6 alsam hızı için alırım aslında. Aklımı çelmiyor değil. 1,3 kullanıyorum bana yetiyor. Yol tutuşuna test edecek bir hamle yapmadım ancak yumuşak olduğu konusunda hemfikirim. 1.6 Multijet egea, normal bir sürücünün güç ihtiyacını fazlasıyla karşılar. 1 litre fazla tüketim de performansına nazaran gözardı edilir. 1.3 multijet de çoğu yolda, rampada ve sollamada yeterli geliyor. Ama gidiş geliş yollarda 1.6 egea ile sollamalarda insan hiç tereddüt etmiyor. O his çok güzel. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Arkadaşlar adam zaten inceleyip olaya noktayı koymuş. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Bir de şunu ekleyeyim. Clio özelşnde belki su eksiltme problemi olabilir, bahsedilmiş yukarıda ama ben olsam hem şu akaryakıt fiyatları hem de sürüş zevki açısından turbo benzinli tercih ederdim. Ona gücüm yetmiyorsa 1.3 multijet olurdu. 4-5 sene 1.0 ecoboost focus kullanmış biri olarak konuşuyorum 1.6 dizel araçtan daha fazla keyif veriyordu. 6500 devirlere kadar soluksuz devirlenmek çok daha keyifli. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Ama gidiş geliş yollarda 1.6 egea ile sollamalarda insan hiç tereddüt etmiyor. O his çok güzel. Bmw ve mercedeslere kafa tutuyor diyorlar görmedim hiç ama doğru mu Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Ekim 2022 Yazar Paylaş 3 Ekim 2022 Ümit Türk yazdı: Bmw ve mercedeslere kafa tutuyor diyorlar görmedim hiç ama doğru mu Uzun şase 1.6 mtj doblo arkası silme yüklü halde Ankara-Konya yapmıştım, zehir gibi gidiyordu yüke rağmen. Dönerken araç boştu, o kısmı anlatmaya bile gerek yok 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Ümit Türk yazdı: Bmw ve mercedeslere kafa tutuyor diyorlar görmedim hiç ama doğru mu Renö motorlu mersoları yer, diğerlerini zor. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Ekim 2022 Yazar Paylaş 3 Ekim 2022 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Renö motorlu mersoları yer, diğerlerini zor. Valla yazılımla çok can yakar ama tabi tavsiye etmiyoruz 😁 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Ekim 2022 Yazar Paylaş 3 Ekim 2022 (düzenlendi) Vesile ile, clionun arka diz mesafesinin bize uygun olmadığı (çocuk koltuklarını koyunca çocuklar koltuk arası mesafeden dolayı bağdaş kurmak zorunda kalıyormuş) ve egeanında güvenliksiz olduğu söylemleri ile hanıma baskı kuruyorum. Pejoyu sordu, o zaten fransız konuya dedim. Bakalım, bende ille değiştirmek istiyorsan mondeo mk3 alalım dedim, onu inceliyor nedir diye İkna olur umarım. 3 Ekim 2022 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 swlerin genelde diz ve baş mesafesi daha iyi oluyor. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Ekim 2022 Yazar Paylaş 3 Ekim 2022 Evren Erakçora yazdı: swlerin genelde diz ve baş mesafesi daha iyi oluyor. Abi benimki bahane Yoksa çok sorun olmayacaktır o anlamda, zaten çocuklar 2 yaşında daha. D segmenti güzel, muhafaza etmek için bahane üretiyorum hanıma. D'yi muhafaza edemesemde enazından C olsun istiyorum. B hiç keyifli olmayacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Murat Sahın yazdı: egeanında güvenliksiz olduğu söylemleri ile Kalbimi kırıyorsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts