İçeriğe Yönlendir

Hangisinin Yakıtı Daha Verimli?

Tamer Olcay Çiçek

Recommended Posts

Doğan Arşiray

özet geçermisiniz, sonuç nedir? ben şu ana kadar dizel motorda pek fark görmedim. ancak turbo benzinde performans olarak farklar yaşandının fark ettin. işin garibi aynı markada bile fark oluyordu.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Shell testi gece yapılmış. Motor yükü değişiktir fazla yakabilir. 

bu test esasen aynı gün daha boş bir yolda yapılmalı. Günler değişiyor. Rüzgar değişiyor. Nem basınç sıcaklık değişiyor. Hız 90 olduğu için sürtünme açısınsan bunlar önemli. 

konya’da aynı gün içinde denenebilir mesela

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

gün geçmiyor ki yeni bir yutup videosundaki delinin attığı taşı kuyudan çıkarmaya uğraşılsın, gagıldan gelenelr için yok böyle bir test dünyada teknik ve akllı başında mantıklı olarak şaka gibiyiz yahu, hem yakıt pahalı hem de böyle saçma sapan videolar prim yapıyor

• Beğen 2
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

videoyu yapan daha karlı, o yüzden tıklamadım :)

bagaja uygun halıyı  makasla kesen videosunu 1.5 milyon kişi izledi

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Celal Aydın

Araba neye alışırsa, verimi de o yönde.

Biraz da Plasebo etkisi var bizlerde.

Shell iyi kaçar

Opet iyi menzil verir

Bp ne şiş yansın ne kebap
vs

vs

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Celal Aydın yazdı:

Shell iyi kaçar

Opet iyi menzil verir

vs

vs

Çekoil aslıda ben yoğumm. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Celal Aydın yazdı:

Shell iyi kaçar

Opet iyi menzil verir

vs

vs

test edeceğim yakında, emeklilik bitti yine şantiye yolları gözüktü bana, bu sayede uzun yol testi yapacağım, bakalım shell km de ne kadar yanacak :D

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

1300 1500 tl verip depo dolduran adam 30 km uzun gidecek ile uğraşır mı ya. Onunla uğraşacak adam zaten arabaya binemiyor şuan.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Selim Bilgin yazdı:

Bu nece bilimsizliktir.

biz yağmurda çıkınca tekerdeki sürtünme kuvvetini düşünüyoruz. Bu youtuberler aklını yemiş 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

biz yağmurda çıkınca tekerdeki sürtünme kuvvetini düşünüyoruz. Bu youtuberler aklını yemiş 

Yağmurda daha az yakar diyen biri vardı forumda. Direksiyonu da az çevirip ank ist arasını 275 km ye düşürüyordu.

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Yağmurda daha az yakar diyen biri vardı forumda. 

Millet işi büyütmüş arabaya HES takmaya başlamış  😁

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
İlkay Başaran yazdı:

Yağmurda daha az yakar diyen biri vardı forumda. Direksiyonu da az çevirip ank ist arasını 275 km ye düşürüyordu.

Servet test etmişti bunu;  virajları keserek Gebze-Rize arasını 20 km kısaltmıştı. :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Servet test etmişti bunu;  virajları keserek Gebze-Rize arasını 20 km kısaltmıştı. :)

heeee bir gece yarısı da bu yol kısa diye bir yere sokmuştu bizi, dağ yola yıkılmış yanından geçmiştik,

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

heeee bir gece yarısı da bu yol kısa diye bir yere sokmuştu bizi, dağ yola yıkılmış yanından geçmiştik,

Ben yoktum o seferde. Keşke olsaydım. Su şişesi basınç testi yapardık. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ben yoktum o seferde. Keşke olsaydım.

olma, benzinciye girdik gece 4 , veya sabah karşı bilmiyorum , adam çay ısmarladı garip garip bakıyor, sonra anladık, geçtiğimiz yolda kamyonu taramışlar birkaç gün önce,  yokl kestirmeymiş ama, ordan silahları resepisyona teslim edin uyarı levhalı bir otele girdik, otelin  teras katındaki mekanı yazamam , ceza alrım forum kuralları içinde :dance:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Ali Cihangiroğlu yazdı:

test edeceğim yakında, emeklilik bitti yine şantiye yolları gözüktü bana, bu sayede uzun yol testi yapacağım, bakalım shell km de ne kadar yanacak :D

Şirketteki lpg li dobloya, önümüze gelen her yerden lpg alıyoruz, araba fişek gibi, hiç farketmiyor gidişi.
Kendi arabama opetten alınca ''çekişi düştü sanki, bi daha almiyim, shell daha iyi'' gibi vesveseler doğuyor :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ruhsatı şirketin olan arabalar bozulmaz az yakar hiçbir yerinden ses gelmez ve zpkın gibi giderler

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...