Doğan Arşiray 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 özet geçermisiniz, sonuç nedir? ben şu ana kadar dizel motorda pek fark görmedim. ancak turbo benzinde performans olarak farklar yaşandının fark ettin. işin garibi aynı markada bile fark oluyordu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Shell testi gece yapılmış. Motor yükü değişiktir fazla yakabilir. bu test esasen aynı gün daha boş bir yolda yapılmalı. Günler değişiyor. Rüzgar değişiyor. Nem basınç sıcaklık değişiyor. Hız 90 olduğu için sürtünme açısınsan bunlar önemli. konya’da aynı gün içinde denenebilir mesela 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 gün geçmiyor ki yeni bir yutup videosundaki delinin attığı taşı kuyudan çıkarmaya uğraşılsın, gagıldan gelenelr için yok böyle bir test dünyada teknik ve akllı başında mantıklı olarak şaka gibiyiz yahu, hem yakıt pahalı hem de böyle saçma sapan videolar prim yapıyor 2 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 videoyu yapan daha karlı, o yüzden tıklamadım 2 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: videoyu yapan daha karlı, o yüzden tıklamadım bagaja uygun halıyı makasla kesen videosunu 1.5 milyon kişi izledi 1 4 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Araba neye alışırsa, verimi de o yönde. Biraz da Plasebo etkisi var bizlerde. Shell iyi kaçar Opet iyi menzil verir Bp ne şiş yansın ne kebap vs vs 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Celal Aydın yazdı: Araba neye alışırsa, verimi de o yönde. Biraz da Plasebo etkisi var bizlerde. Shell iyi kaçar Opet iyi menzil verir Bp ne şiş yansın ne kebap vs vs Çekoil aslıda ben yoğumm. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Eylül 2022 Paylaş 29 Eylül 2022 Celal Aydın yazdı: Araba neye alışırsa, verimi de o yönde. Biraz da Plasebo etkisi var bizlerde. Shell iyi kaçar Opet iyi menzil verir Bp ne şiş yansın ne kebap vs vs test edeceğim yakında, emeklilik bitti yine şantiye yolları gözüktü bana, bu sayede uzun yol testi yapacağım, bakalım shell km de ne kadar yanacak Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 1300 1500 tl verip depo dolduran adam 30 km uzun gidecek ile uğraşır mı ya. Onunla uğraşacak adam zaten arabaya binemiyor şuan. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Selim Bilgin yazdı: Bu nece bilimsizliktir. biz yağmurda çıkınca tekerdeki sürtünme kuvvetini düşünüyoruz. Bu youtuberler aklını yemiş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: biz yağmurda çıkınca tekerdeki sürtünme kuvvetini düşünüyoruz. Bu youtuberler aklını yemiş Yağmurda daha az yakar diyen biri vardı forumda. Direksiyonu da az çevirip ank ist arasını 275 km ye düşürüyordu. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Yağmurda daha az yakar diyen biri vardı forumda. Millet işi büyütmüş arabaya HES takmaya başlamış 😁 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Yağmurda daha az yakar diyen biri vardı forumda. Direksiyonu da az çevirip ank ist arasını 275 km ye düşürüyordu. Servet test etmişti bunu; virajları keserek Gebze-Rize arasını 20 km kısaltmıştı. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Servet test etmişti bunu; virajları keserek Gebze-Rize arasını 20 km kısaltmıştı. heeee bir gece yarısı da bu yol kısa diye bir yere sokmuştu bizi, dağ yola yıkılmış yanından geçmiştik, 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: heeee bir gece yarısı da bu yol kısa diye bir yere sokmuştu bizi, dağ yola yıkılmış yanından geçmiştik, Ben yoktum o seferde. Keşke olsaydım. Su şişesi basınç testi yapardık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2022 Paylaş 30 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben yoktum o seferde. Keşke olsaydım. olma, benzinciye girdik gece 4 , veya sabah karşı bilmiyorum , adam çay ısmarladı garip garip bakıyor, sonra anladık, geçtiğimiz yolda kamyonu taramışlar birkaç gün önce, yokl kestirmeymiş ama, ordan silahları resepisyona teslim edin uyarı levhalı bir otele girdik, otelin teras katındaki mekanı yazamam , ceza alrım forum kuralları içinde 3 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 1 Ekim 2022 Paylaş 1 Ekim 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: test edeceğim yakında, emeklilik bitti yine şantiye yolları gözüktü bana, bu sayede uzun yol testi yapacağım, bakalım shell km de ne kadar yanacak Şirketteki lpg li dobloya, önümüze gelen her yerden lpg alıyoruz, araba fişek gibi, hiç farketmiyor gidişi. Kendi arabama opetten alınca ''çekişi düştü sanki, bi daha almiyim, shell daha iyi'' gibi vesveseler doğuyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim 2022 Paylaş 1 Ekim 2022 ruhsatı şirketin olan arabalar bozulmaz az yakar hiçbir yerinden ses gelmez ve zpkın gibi giderler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts