Tamer Topaç 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Motor 1,6 sanıyordum ve bu şanzıman çok fazla sorun yaratmadı galiba. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 27 Eylül 2022 Yazar Paylaş 27 Eylül 2022 (düzenlendi) Yunus Gökhan Ay yazdı: Hayırlı olsun abi, güle güle kullan. Teşekkürler. Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Motor 1,6 sanıyordum ve bu şanzıman çok fazla sorun yaratmadı galiba. teşekkürler. yok 1.3 bu, 1.6 dizel olanlarda otomatik yok. otomatik şanzıman bunlarda şans işi. her an her şey olabilir 27 Eylül 2022 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 Onur Demir yazdı: Teşekkürler. teşekkürler. yok 1.3 bu, 1.6 dizel olanlarda otomatik yok. otomatik şanzıman bunlarda şans işi. her an her şey olabilir Kavramalı şanzımanların kaderi. Yapacak birşey yok maalesef. Peki kullanımı nasıl, sarsıyor mu? Oranların kısaltılması akıllıca olmuş. Başka türlü o kasa yürümezdi. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 Sani Gerşon yazdı: Beats'de olsa Deme öyle, her halde şimdiye kadar ki orijinal sistemlerde kullandığım harici araçlarda dahil en iyi sistemdi. Tekrar hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Eylül 2022 Paylaş 27 Eylül 2022 Selçuk Bakış yazdı: Deme öyle, her halde şimdiye kadar ki orijinal sistemlerde kullandığım harici araçlarda dahil en iyi sistemdi. Evet de, ben benim arabada sadece tweeter'ları değiştirerek bambaşka bi ambiyans yakaladım. Bu işin doğrusu, bir dsp ve kaliteli hoparlörlerden geçiyor. Yoksa beats de olsa, tırt. Paylaşmıştım konumda, orjinal hoparlör ile aftermarket'ı yanyana koydum, dağlar kadar fark var. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 27 Eylül 2022 Yazar Paylaş 27 Eylül 2022 Tamer Topaç yazdı: Kavramalı şanzımanların kaderi. Yapacak birşey yok maalesef. Peki kullanımı nasıl, sarsıyor mu? Oranların kısaltılması akıllıca olmuş. Başka türlü o kasa yürümezdi. Düz vitesli bir araç gibi düşünmek lazım. Aynı öyle. 2002 corsa easytrionic vardı aynı o histe. Başka örnek bilmiyorum ama beğenip beğenmemek göreceli. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Sani Gerşon yazdı: Evet de, ben benim arabada sadece tweeter'ları değiştirerek bambaşka bi ambiyans yakaladım. Bu işin doğrusu, bir dsp ve kaliteli hoparlörlerden geçiyor. Yoksa beats de olsa, tırt. Paylaşmıştım konumda, orjinal hoparlör ile aftermarket'ı yanyana koydum, dağlar kadar fark var. Sendeki beats mıydı hatırlayamadım Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Sani Gerşon yazdı: Evet de, ben benim arabada sadece tweeter'ları değiştirerek bambaşka bi ambiyans yakaladım. Bu işin doğrusu, bir dsp ve kaliteli hoparlörlerden geçiyor. Yoksa beats de olsa, tırt. Paylaşmıştım konumda, orjinal hoparlör ile aftermarket'ı yanyana koydum, dağlar kadar fark var. DSP ve ayar olunca çağ atlıyor sistem. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Selçuk Bakış yazdı: Sendeki beats mıydı hatırlayamadım Yok, teybi beats yaptık da, sistem beats değil. Ama fark etmiyor çünkü onun da hoparlörünü gördüm, kağıt... Yorum bağlantısı
Onur Demir 28 Eylül 2022 Yazar Paylaş 28 Eylül 2022 Tamer Topaç yazdı: DSP ve ayar olunca çağ atlıyor sistem. Sani Gerşon yazdı: Yok, teybi beats yaptık da, sistem beats değil. Ama fark etmiyor çünkü onun da hoparlörünü gördüm, kağıt... ben çok uzak kaldım konularda. DSP nedir? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Onur Demir yazdı: ben çok uzak kaldım konularda. DSP nedir? Dijital Ses İşlemcisi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Onur Demir yazdı: ben çok uzak kaldım konularda. DSP nedir? Asosyal medyada Subigarege çok eğlenceli. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 (düzenlendi) dsp denince 28 Eylül 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Eylül 2022 Paylaş 28 Eylül 2022 Sani Gerşon yazdı: Yok, teybi beats yaptık da, sistem beats değil. Ama fark etmiyor çünkü onun da hoparlörünü gördüm, kağıt... Gerçekten dinlesen farkı görürsün sadece teyp değil anfi+woofer vs bir sürü parça set halindeydi, kitapçığını bulmuştum hi-fi özelliği felanda var canlı dinlemek lazım. Şimdiki aracım jbl var, arasında dağlar kadar fark var. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 Ekim 2022 Yazar Paylaş 3 Ekim 2022 Evet malum antenimiz dipten kırıktı. yağmurlarda falan tedirgin olurum diye acil bir önlem almam lazımdı. güzelce döşemeleri söküp antenin dibini tavandan ayırdım. değişmesi gereken parça buydu. parçacıları gezdim stok baktık vs. ama servis de dahil hiç bir yerde yoktu. haliyle gerisin geri taktım. (bu arada cam tavanın arkasında kalan antenin de olduğu alan da cammış. baya tırsarak sıktım en son.) üstteki fotoda görünen kırık parçanın içinde asıl antenin somunu takılı olduğunda temas ettiği metal bir alan var. hemen aksesuarcıları dolaşarak bir tane shark tip anten buldum ve kablosunu o kısma lehimledim. Sonuç; kanallar çekiyor, su alma riskim yok. tek sorun biraz yamuk takmışım ama yolda giderken belli olmuyor 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 Ekim 2022 Yazar Paylaş 3 Ekim 2022 Mert Gülkokan yazdı: shark antenlerin çekim kalitesi genelde düşük oluyor umarım memnun kalırsın Evet kötü olduğu yorumlarını okudum. Ancak hiç olmamasından ve açık kalmasındansa bunu tercih etmek durumunda kaldım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Anten çıkışına gps anteni takıyorlar. Benim 159 da fa benzer sorun vardı. Anten kirikti shark yaptık çekim zayif diye de teypci gps antenini radya çıkışına takip gps i de torpido icine sabitledi . Radyolar vs efsane çekmeye başladı 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Anten çıkışına gps anteni takıyorlar. Benim 159 da fa benzer sorun vardı. Anten kirikti shark yaptık çekim zayif diye de teypci gps antenini radya çıkışına takip gps i de torpido icine sabitledi . Radyolar vs efsane çekmeye başladı bunu deniyecektim unutmuşum. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Onur Demir yazdı: tek sorun biraz yamuk takmışım ama yolda giderken belli olmuyor Aracın arkası sağa çekmesin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Onur Demir yazdı: hemen aksesuarcıları dolaşarak bir tane shark tip anten buldum ve kablosunu o kısma lehimledim. basit iyidir 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Ekim 2022 Yazar Paylaş 4 Ekim 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Anten çıkışına gps anteni takıyorlar. Benim 159 da fa benzer sorun vardı. Anten kirikti shark yaptık çekim zayif diye de teypci gps antenini radya çıkışına takip gps i de torpido icine sabitledi . Radyolar vs efsane çekmeye başladı bir ara bakalım o işe ama tavan döşemesini aralayınca farkettim ki cam tavan perde motoru vs. çok alengirli şeyler var. çok elleşmemek lazım gibi sanki. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ekim 2022 Paylaş 4 Ekim 2022 Onur Demir yazdı: bir ara bakalım o işe ama tavan döşemesini aralayınca farkettim ki cam tavan perde motoru vs. çok alengirli şeyler var. çok elleşmemek lazım gibi sanki. Tavana yapmican ki. Teyp çıkışından yapiyon orijinal anten kablosuna paralel mi seri mi bi şekilde yapiyon . Bir nevi yukseltici görevi yapıyor elektrikli anten olduğu için Yorum bağlantısı
Onur Demir 20 Ekim 2022 Yazar Paylaş 20 Ekim 2022 Bi güncelleme yapalım. şirket aracının arızalanması şehir dışı işlerim olması vs. derken 3bin km kullanmış oldum aracı. Genel anlamda memnuniyetim sürmekte. alıştım iyiden iyiye. km 100.000 olmak üzere, bakıma sokacağım. ne yapsam bilemedim? Yetkili servise mi yoksa dışarıda mı kararsız kaldım. Günlük kullanımda, şimdilik sorun çıkarmadı hiç, araç içi yerleşim oturma pozisyonu ferahlık vs alışkanlık yapıyor. şirketin fluence geldi şimdi servisten, hiç kullanasım gelmiyor. Fiyat aralığına göre düşünüldüğünde ciddi alınabilir bir araç. Park yeri bulamadığımda vs. bazen bir yerlere çıkmam gerekiyor vs. altının yüksek olması harika. piyasada SUV diye geçen çoğu araçtan altı yüksek. Tek sıkıntı 45 yanak lastikler Kasa yapısı gereği lastikler çok içerde görünüyor. Eskiden olsa Spacer ile dışa alırım, 16 ince düşüp 55 yanaklı bir lastik takar chip uygulaması yapardım ama artık yaşlandım Chip konusunu 500L grubunda sordum hiç kimse cevap veremedi öyle görmemezlikten geldiler . Dualogic şanzıman olması müdahale sonrası sorun çıkarır mı diye düşündürüyor. orj 85 beygir. S1 yazılım ile 25hp ve 50nm artış sağlıyor ortalama. Performans odaklı değilim ama hantallık kalksın diye düşünebiliriz. Yakıt konusuna gelirsek; aldığımdan bu güne yaptığım 3bin km yakıt ortalamam 5.6lt. Çerkezköy Çorlu git gel ve ufak tefek şehir içi kullanım. Hafta sonu izmit körfez pistinde gittim geldim. uzun yol ortalamam 5.7lt. sebebi ise saçma sapan şekilde aracın 5 vites olması. 130-140 gidince fazla devir çevirmekten gereksiz yakıt artıyor. Ama Çanakkale üzerinden çorludan izmire gidecek olsam 5lt altına çok rahat iner tüketim. Son olarak dün depoyu doldurdum; 710,7km gitmişim. (izmit git gel dahil) ortalama hız 63km , 44lt yakıt aldı (1.218TL) ortalama 5.7 gösteriyordu. Gelişmeler oldukça paylaşırım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 Onur Demir yazdı: Yetkili servise mi yoksa dışarıda mı kararsız kaldım. kurum temizliğini ihmal etme , yetkilide zaten standart bakımda yapılıyor km si ne göre. Onur Demir yazdı: orj 85 beygir. S1 yazılım ile 25hp ve 50nm artış sağlıyor ortalama. mis gibi olur, beygiler gelecek diye değil, vites değişme karakteri de değişecek çekiş gücü artınca, daha pürüzsüz olacak üst viteste daha uzun süre kalacak 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Ekim 2022 Paylaş 20 Ekim 2022 500 grubunda genelde chip konusunda bilgisi olan yoki birde alışmışlar whatsapp grubundan sorup cevap almaya facede biraz sönük ilerliyor, chip konusunda Çağlar abiye kulak verirdim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts