Ü.Emre Kartal 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Merhaba herkese, resimdeki araç 2015 model 1.5 dizel fiesta. Havalandırma hortumu olduğunu tahmin ettiğim hortum resimdeki gibi cırt ile tutturulmuş. Normalde kelepçesi olmalı diye düşünüyorum fakat parça kodunda vs de göremedim. Aynı aracı olan biri kontrol edebilir mi? Bana mantıklı gelmedi ama emin değilim. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 kelepçeyi bilmiyorum ama hortum çok kırık duruyor sanki oraya uydurulmuş gibi Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Mehmet Cihat yazdı: çok kırık duruyor Orijinali öyle kıvrımlı. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 24 Eylül 2022 Yazar Paylaş 24 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: Eski kelepçe izi var İnternette birkaç motorda daha böyle gördüm ama tuhaf geldi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Emiş işe sorun olmaz. Basınç yok demekki 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Hava filtre kutusu çıkışında bu hortum. Bendeki fiestadan yanlış hatırlamıyorsam orada vidalı değil de uçları birbirine tırnakla tutturulan kelepçe kullanılmıştı. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Kurburutor havalandırma gibi o. Genelde nettekilerde hep cırt bağ yapmışlar tasarım hatası yada orjinal kelepcesi pahalı diye Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 24 Eylül 2022 Yazar Paylaş 24 Eylül 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Kurburutor havalandırma gibi o. Genelde nettekilerde hep cırt bağ yapmışlar tasarım hatası yada orjinal kelepcesi pahalı diye Katalogda da kelepçe çıkmıyor parça kodu olarak. Genelde de böyle görünce tuhaf geldi. Kelepçe cırtların olduğu yerlerin altında var hortum tarafında yok 🙄 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Parca hdi dan uydurma olunca mühendis yalap sap yapmış acısı ondan öyle. Psa da kelepçe yok galiba ama o boru o kadar kıvrımlı olmadığı için sanırım. Basınç değil de vakum var orada o yüzden kelepece ihtiyacı olmamış büyük ihtimalle borunun geçtiği yerlerde oring vardır sıkı geçmesi için. Yada bağlantı yerlerinde boru sıkı geçme diye gerek duyulmamış olsada zamanla gevsedigi için millet cırt çekmiş Ford filtre kazanını makul bi yere koyup ara bağlantı borularını az ve kisa tutmuş. Psa da da hava filtresi yeri o kadar saçma ki bi sürü boru ile nizami geliyor ama Yorum bağlantısı
Çözüm Kaan Karakaya 25 Eylül 2022 Çözüm Paylaş 25 Eylül 2022 Seninkiyle aynı şekil, Emre. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 25 Eylül 2022 Yazar Paylaş 25 Eylül 2022 Kaan Karakaya yazdı: Seninkiyle aynı şekil, Emre. Öyle görünüyor genel olarakta. Biraz uydurmasyon iş gibi gelmişti 🙂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts