Mehmet Akan 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Aracimin triger kayisini komple devirdaim olmak üzere yetkili serviste değiştirdim.aradan 3 ay sonra triger tarafından ses yapmaya başladı servise götürdüm baktılar trigerde sıkıntı yok krank kaslagindan boşluk var dediler değişmesi gerektiğini söylediler fiyati yüksek gelince bende sanayide tanıdığım ustaya götürdüm kasnak orjinal parça alarak değiştirdik ama gene ses geliyor siz değerli yorumlarınızı alabilirmiyim saygilar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 usta değişirken veya sonrasında bir fikir belirtti mi servisin teşhisine 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Servisin yaptığı her tespit kesin doğru olmuyor, farklı ustalara danısmakta fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 (düzenlendi) 2019 da triger ve devirdaim değişiminden bir süre sonra triger kısmından araç rolantide iken bildiğiniz bir horultu sesi geliyordu. takılan kayış dayco marka idi. farklı ilde olduğum için ses için sanayide banada sesin yeni takılan devirdaimden geldiği söylendi ve değişti ancak birkaç gün sonra aynı ses peydah oldu. sakaryada eskiden ford servisinde çalışan bir ustamız sadece sesi dinleyerek bu triger seti dayco marka ise bir serisinde bu sesi yaptı bende en az 10 aracın sıfır kayış değiştirdik dedi. bunu üzerine dayco marka kayış yerine gates marka tekrar takıldı ıkı senedir ses yok çok şükür. (dayco mumlu yani içi beyaz olan seri) bence önce triger kayışı sonra devirdaime yoğunlaşın. sanayide ustalar mazot pompası bile diyen olur başıma geldi. 24 Eylül 2022 tarihinde Serkan Gülderen tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Akan 24 Eylül 2022 Yazar Paylaş 24 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: usta değişirken veya sonrasında bir fikir belirtti mi servisin teşhisine Abi parçayı çıkardı baktik çok az bir oynama var aşırı bir oynama yok v kayisi yapabilirmi Serkan Gülderen yazdı: 2019 da triger ve devirdaim değişiminden bir süre sonra triger kısmından araç rolantide iken bildiğiniz bir horultu sesi geliyordu. takılan kayış dayco marka idi. farklı ilde olduğum için ses için sanayide banada sesin yeni takılan devirdaimden geldiği söylendi ve değişti ancak birkaç gün sonra aynı ses peydah oldu. sakaryada eskiden ford servisinde çalışan bir ustamız sadece sesi dinleyerek bu triger seti dayco marka ise bir serisinde bu sesi yaptı bende en az 10 aracın sıfır kayış değiştirdik dedi. bunu üzerine dayco marka kayış yerine gates marka tekrar takıldı ıkı senedir ses yok çok şükür. (dayco mumlu yani içi beyaz olan seri) bence önce triger kayışı sonra devirdaime yoğunlaşın. sanayide ustalar mazot pompası bile diyen olur başıma geldi. Servise götürdüm baktılar trigeri sokmuşlar trigerden yapmıyor karank kasnaktan yapıyor dediler Yorum bağlantısı
Recommended Posts