Servet Aydın 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Mikro arabaların şehir içinde trafiği rahatlatmadığı Japonya'da test edildi ve işe yaramadı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: Mikro arabaların şehir içinde trafiği rahatlatmadığı Japonya'da test edildi ve işe yaramadı Denemedilerki. Yaşam stilleri zaten mikro. Her şeylerine yansımış 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Denemedilerki. Yaşam stilleri zaten mikro. Her şeylerine yansımış İzlediğim şeyi denemediler diyorsun? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: İzlediğim şeyi denemediler diyorsun? Zaten öyle yaşıyorlar daa, her şeyin azından. Yaşam standartları minimal Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Hee tamam. Ama arabaları hiçte minimal değilmiş. Şaşırdım izleyince. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: Hee tamam. Ama arabaları hiçte minimal değilmiş. Şaşırdım izleyince. Çok hoşgörülü bir kültür olarak lanse ediliyorlar ama pek öyle olmadıklarını söyleyenler de baya var. Özellikle trafikte. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: V Strom Dl 650. Tarif buna çıktı. Bizim insanımız kullanmaz. 2 tonluk suvla marketten 30 yumurta alıp dönüyorlar. Valla ben degilim. Daha uzaktaki markete gidiyorum. 3 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Güzel bir video olmuş, daha önce görmediğim modeller görme fırsatı buldum. Düşünüyorum, benim şehir içi ulaşımımı sağlaması için en az 90 km hıza çıkabilmeli ve kliması olmalı. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Çok hoşgörülü bir kültür olarak lanse ediliyorlar ama pek öyle olmadıklarını söyleyenler de baya var. Özellikle trafikte. Hiç değiller. Çok başarılı hırsızlık becerileri var teknoloji alanında bilhassa. Çinli süt dökmüş kedi yanlarında Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: Mikro arabaların şehir içinde trafiği rahatlatmadığı Japonya'da test edildi ve işe yaramadı kayınvalide yemeğe geleceği zaman dışarıda restoranda randevu verilir, yılbaşları arkadaş davetlerine gidilir beleş yemek yenir, değişik bir dünya. vesile ile anektar paspasta mı Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: Hiç değiller. Çok başarılı hırsızlık becerileri var teknoloji alanında bilhassa. Çinli süt dökmüş kedi yanlarında Katanayı bile Çinlilerden çalmışlar 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Yurdaer Elay yazdı: Katanayı bile Çinlilerden çalmışlar O da birşey mi. Aslında japonlar çekik gözlü değil. Çinden araklama 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: kayınvalide yemeğe geleceği zaman dışarıda restoranda randevu verilir, yılbaşları arkadaş davetlerine gidilir beleş yemek yenir, değişik bir dünya. vesile ile anektar paspasta mı Taşındık biz İlkay Başaran yazdı: O da birşey mi. Aslında japonlar çekik gözlü değil. Çinden araklama Çin malı japon 🍆 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2022 Paylaş 25 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: Taşındık biz inanmadım , gittim baktım, hakkat yoktu, neşfliks kumandan az çekiyor onun pilini bi zahmet değişelmi mağdur oldum 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Eylül 2022 Paylaş 25 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: inanmadım , gittim baktım, hakkat yoktu, neşfliks kumandan az çekiyor onun pilini bi zahmet değişelmi mağdur oldum Bunutut teknolojisi olan kumandayı nasıl bozdun valla bıravo. Pil parası bıraktsaydın bari diycem ama dolabı da kesin boşaltınız Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Eylül 2022 Paylaş 26 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: Hiç değiller. Çok başarılı hırsızlık becerileri var teknoloji alanında bilhassa. Çinli süt dökmüş kedi yanlarında Koreliyi tek geçerim. Koca koca şirketler kazıkçı sanayi esnafı gibi. Boşluk yakaladı mı kerpiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2022 Paylaş 26 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: Pil parası bıraktsaydın bari diycem ama dolabı da kesin boşaltınız aklıma geldi ama dolap ne? nerde? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Eylül 2022 Paylaş 26 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: aklıma geldi ama dolap ne? nerde? Komple mi gitmiş Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Eylül 2022 Paylaş 26 Eylül 2022 Sorduğuna göre beni dört duvar bekliyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2022 Paylaş 26 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: dört duvar bekliyor duvar dediğin evde olur? ev nerde? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Eylül 2022 Paylaş 26 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: duvar dediğin evde olur? ev nerde? Geçerken beni de alırsın Çağlar abi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2022 Paylaş 26 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Geçerken beni de alırsın Çağlar abi. Nerden geçerken? Nereye geçerken? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Eylül 2022 Paylaş 26 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: Nerden geçerken? Nereye geçerken? Herhangi biyerden, Herhangi biryere. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2022 Paylaş 26 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Herhangi biyerden, Herhangi biryere. kime göre herhangi bir yer neye göre herhangi bir yer Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Eylül 2022 Paylaş 26 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: kime göre herhangi bir yer neye göre herhangi bir yer Herhangi birşey(herhangi biryer) /s /q 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts