Servet Aydın 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 İnönü Yaylası. Mangal yaparık Ha yazın gece 15 derece olan yer bu mevsim ne olur düşünün 🍆 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Servet Aydın yazdı: İnönü Yaylası. Mangal yaparık Ha yazın gece 15 derece olan yer bu mevsim ne olur düşünün 🍆 sıcak soğuk yaylı yasız her tür uyar, yol da olmasa uyar, neyse vesile ile sayımda türk kavesi, classic kave, latte, süttozu felan tamam da gold nescfae eksikti bi zahmet tamamlayalım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Servet Aydın yazdı: İnönü Yaylası. Mangal yaparık Ha yazın gece 15 derece olan yer bu mevsim ne olur düşünün 🍆 gece mi, vooov çok heyecanlı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: sıcak soğuk yaylı yasız her tür uyar, yol da olmasa uyar, neyse vesile ile sayımda türk kavesi, classic kave, latte, süttozu felan tamam da gold nescfae eksikti bi zahmet tamamlayalım Üst dolapta zula va..opss gizli yeri ifşa ettim Tansu Kalafatoğlu yazdı: gece mi, vooov çok heyecanlı Zindan karanlık 🍆 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2022 Paylaş 5 Ekim 2022 Servet Aydın yazdı: Üst dolapta zula giderken dolabı komple almıştım içine bakmadım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Hüseyin Sönmez yazdı: Ekim bitmeden şaapaydık ne iyiydi. Ani olacak Hüseyin. takipte kal.. Kimsenin toplanası yok. Emrivaki yapacağız. 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Kimsenin toplanası yok. Emrivaki yapacağız. Çekiliş yapsanız herkes gelir mesela 1 depo yakıt çekilişi. Anında doluşurlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Toplantı günü mazotun kaç lira olacağını bilemediğimiz için bu işe giremeyiz 2 7 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ani olacak Hüseyin. takipte kal.. Kimsenin toplanası yok. Emrivaki yapacağız. hepimizin adresi var. Gece ansızın yataktan kaldırmayın da.. 😁 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Yemekte ne var? Pide. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ekim 2022 Paylaş 8 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Pide. Bu sofrada meze olan pide mi 1 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Ekim 2022 Paylaş 8 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ani olacak Hüseyin. takipte kal.. Kimsenin toplanası yok. Emrivaki yapacağız. İç anadoluya yakın olsun lütfen. Ya da yolun yarısını çekilişle birine hediye ederim 😃 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ekim 2022 Paylaş 8 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Pide. Adam başı 50 liraya yenebilecek daha iyi bir şey bilmiyorum ben. Mert Gülkokan yazdı: yer neresi Teknoloji kenti Gebze tabi ki. Oğuzkan Erışık yazdı: İç anadoluya yakın olsun lütfen. Ya da yolun yarısını çekilişle birine hediye ederim 😃 Çok uzak sayılmaz ya. toplaşıp gelin. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Ekim 2022 Paylaş 8 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Adam başı 50 liraya yenebilecek daha iyi bir şey bilmiyorum ben. Teknoloji kenti Gebze tabi ki. Çok uzak sayılmaz ya. toplaşıp gelin. Gebze? Dükkanda mı toplanıyoruz? Kesinleşti mi tarih? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Yok. Henüz bir şey yok. otokoç bizi davet etsin?reklam giderine yazar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: otokoç bizi davet etsin?reklam giderine yazar Otokoç etmez de. Bir otomobil müzesi var. Davet ettireyim mi kendimizi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Otokoç etmez de. Bir otomobil müzesi var. Davet ettireyim mi kendimizi ? sirkeci bile olur davet davettir 1 1 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 10 Ekim 2022 Paylaş 10 Ekim 2022 Adana'ya gelin ya da buradan gidecek olan varsa yakitina ortak çıkarım mangal ve pişirme işini kafanıza takmayın aksilik olmazsa Adanalı gardasiniz var halleder 😊 7 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Ekim 2022 Paylaş 11 Ekim 2022 Kayseriye gelin ya da buradan gidecek varsa bedavadan beni de götürsün. Pişirilen etleri yeme konusunda hiç sıkıntıya girmeyin Kayserili kardeşiniz halleder 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 11 Ekim 2022 Paylaş 11 Ekim 2022 Forumda Sakarya'dan kaç kişi var acaba? Toplantı yerine tek araba gidebiliriz. Masraflar da azalır. Tabii önce yer belli olursa Yorum bağlantısı
Engin Deniz 11 Ekim 2022 Paylaş 11 Ekim 2022 Isparta'da hali hazırda 10 kişi hazır. Gelin burda toplanalım 😊 3 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts