Cem Dilmen 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Rıdvan Ergün yazdı: Klasik araçlara meraklı çok yakın bir dostum bu aracı almak istiyor. Asıl bineceği araç bu olmayacak, İstanbul ve çevresinde belki maksimim 150-200 km'lik seyahatlerde keyif amaçlı kullanmayı düşünerek almak istiyor. Ama yine de otoyollarda vs beklenmedik arıza yaşamak ve parça bulup bulamamak konusunda tereddütleri var. Parça bulunur mu, böyle bir araç başa bela mı olur, forumdan fikir almak istedim. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim. Jaguar / S-Type / 3.0 / Classic / HATASIZ BOYASIZ 117.000KM sahibinden.comda - 1037092676 Rıdvan Bey gördüğüm kadarı ile Kastamonu'dasınız. Ben de Çankırıda'yım malum Ankara uzak sayılmaz. Ankara'da ustası parçası her şeyi var. Eğer göründüğü kadar temiz ise hele ki dediğiniz gibi az kullanılacak yorulmayacak ise sorun çıkaracağını sanmıyorum. Ustasına gidip alır almaz gerekli ne varsa yaptırılıp 8 10 bin harcanıp kral gibi de binilir diye düşünüyorum. S Type 1996 modeli vardı doktor arkadaşta gerçekten müthiş bir konforu vardı. Bu daha yeni model ayrıca 3.0 motor bence tadından yenmez. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 24 Eylül 2022 Yazar Paylaş 24 Eylül 2022 Selim Bilgin yazdı: İlandaki satıcının adı çok garip, lokasyon Adana isim de gizli olunca bende bir şüphe uyandı. Telefon da yok. Satıcı ile iletişimimiz var. Whatsapp tan aracın videolarını attı. Cem Dilmen yazdı: Rıdvan Bey gördüğüm kadarı ile Kastamonu'dasınız. Ben de Çankırıda'yım malum Ankara uzak sayılmaz. Ankara'da ustası parçası her şeyi var. Eğer göründüğü kadar temiz ise hele ki dediğiniz gibi az kullanılacak yorulmayacak ise sorun çıkaracağını sanmıyorum. Ustasına gidip alır almaz gerekli ne varsa yaptırılıp 8 10 bin harcanıp kral gibi de binilir diye düşünüyorum. S Type 1996 modeli vardı doktor arkadaşta gerçekten müthiş bir konforu vardı. Bu daha yeni model ayrıca 3.0 motor bence tadından yenmez. Ben Kastamonu'dayım da, alacak arkadaş zaten İstanbul'da yaşıyor. Aracın içi çok temizgörünüyor. Fakat ilanda aracın 117.000 km de olduğu azılı olmasına rağmen direksiyonda aşırı yıpranma var Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 C5 bile bu kadar hızlı aşınmamıştı 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Rıdvan Ergün yazdı: Satıcı ile iletişimimiz var. Whatsapp tan aracın videolarını attı. Ben Kastamonu'dayım da, alacak arkadaş zaten İstanbul'da yaşıyor. Aracın içi çok temizgörünüyor. Fakat ilanda aracın 117.000 km de olduğu azılı olmasına rağmen direksiyonda aşırı yıpranma var Muayene den km kayıtları kontrol edilebilir 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Benim ortağımın elleri ciddi terler, sıfır araba aldı hemen direksiyon kılıfı taktı. Çünkü 1 senede direksiyon 500.000 km. Birinci sahibi demiş, belli ki onunda benzer problemi var/olabilir. Jaguar ismi bile çok hoş ya... Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Eylül 2022 Paylaş 26 Eylül 2022 Rıdvan Ergün yazdı: Anahtarı şu eski tip Mondeo anahtarının aynısı Bu anahtarı da varmış ama. Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 26 Eylül 2022 Paylaş 26 Eylül 2022 Rıdvan Ergün yazdı: Jaguar / S-Type / 3.0 / Classic / HATASIZ BOYASIZ 117.000KM sahibinden.comda - 1037092676 Araç 350 idi 400 olmuş 2 günde. Eli kulağında 500 olur bu araç alınmaz sahibi dolandırıcı galiba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2022 Paylaş 26 Eylül 2022 Ömer Sarıgül yazdı: Araç 350 idi 400 olmuş 2 günde. Eli kulağında 500 olur bu araç alınmaz sahibi dolandırıcı galiba birçok ihtimal var, ancak üstünde durmaya değmez, mesela takasa girecektir ön hazırlık yapıyordur mesela indirime girdi mesajı gönderilmesi için hazırlıktır mesela keyfi gelmiştir rakam yazmıştır mesela da mesela, bi lan kaç para? ucuza eğlence 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 26 Eylül 2022 Yazar Paylaş 26 Eylül 2022 Ömer Sarıgül yazdı: Araç 350 idi 400 olmuş 2 günde. Eli kulağında 500 olur bu araç alınmaz sahibi dolandırıcı galiba Bugün mesaj attım, telefon numarasını verdi. Arayıp konuştum. Aracın ilk sahibiyiz sıfırdan beri bizde, araç abime alındı rahatsızlandığı için az binildi diyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts