Rıdvan Ergün 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Klasik araçlara meraklı çok yakın bir dostum bu aracı almak istiyor. Asıl bineceği araç bu olmayacak, İstanbul ve çevresinde belki maksimim 150-200 km'lik seyahatlerde keyif amaçlı kullanmayı düşünerek almak istiyor. Ama yine de otoyollarda vs beklenmedik arıza yaşamak ve parça bulup bulamamak konusunda tereddütleri var. Parça bulunur mu, böyle bir araç başa bela mı olur, forumdan fikir almak istedim. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim. Jaguar / S-Type / 3.0 / Classic / HATASIZ BOYASIZ 117.000KM sahibinden.comda - 1037092676 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Zamanında ucuz olsun diye çıkan kasa. Anadolu şehirlerinde problem olabilir ama İstanbul'da usta/servis problemi olmaz ama parçayı bilemiyorum. Burada bizim nakliyecilerde bir ara X type vardı, bakım için Ankara'ya gitmeleri gerekiyordu. Bu durumdan rahatsız oldukları için satmışlardı. 2 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 23 Eylül 2022 Yazar Paylaş 23 Eylül 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Zamanında ucuz olsun diye çıkan kasa. Anadolu şehirlerinde problem olabilir ama İstanbul'da usta/servis problemi olmaz ama parçayı bilemiyorum. Burada bizim nakliyecilerde bir ara X type vardı, bakım için Ankara'ya gitmeleri gerekiyordu. Bu durumdan rahatsız oldukları için satmışlardı. Ucuz olsun diye çıkan kasa diyorsunuz ama çok prestijli görünüyor. Hiç modelini göstermiyor valla 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Rıdvan Ergün yazdı: Ucuz olsun diye çıkan kasa diyorsunuz ama çok prestijli görünüyor. Hiç modelini göstermiyor valla Jaguar içinde öyleydi. Bence de çok güzel. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 (düzenlendi) Mahmut Yıldız yazdı: Zamanında ucuz olsun diye çıkan kasa. Anadolu şehirlerinde problem olabilir ama İstanbul'da usta/servis problemi olmaz ama parçayı bilemiyorum. Burada bizim nakliyecilerde bir ara X type vardı, bakım için Ankara'ya gitmeleri gerekiyordu. Bu durumdan rahatsız oldukları için satmışlardı. Bu kasa ucuz olsun diye çıkan kasa değil 23 Eylül 2022 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Mk 3 mondeo ile aynı altyapısı olan kasa değil mi bu? O ise parça sorunu olmaz sanmıyorum. Her halükarda hortumları vs değişirdim ben olsam, olmadık yerde patlayıp yolda bırakma riskini aşmak adına. 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Cem Işık yazdı: Mk 3 mondeo ile aynı altyapısı olan kasa değil mi bu? O ise parça sorunu olmaz sanmıyorum. Her halükarda hortumları vs değişirdim ben olsam, olmadık yerde patlayıp yolda bırakma riskini aşmak adına. Değil o X-Type 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Talha Bilgi yazdı: Bu kasa ucuz olsun diye çıkan kasa değil Hangisiydi o, ben S type diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Hangisiydi o, ben S type diye hatırlıyorum. X-Type, mondeo platformunda olan o. Bu S-type, gerçek İngiliz kedisi. 5 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Hiç bir parça sorunu yaşanmaz. Çok keyifli bir araçtır. 3,0 V6 Kendine has bir araçtır. X-Type ise, Mondeo MK 3 ile aynı gibi görünse de teknik donanımda birçok detay parçalar farklıdır. Örneğin, bizim forumda bulduğumuz sessiz ve titreşimsiz kasnak, onda zaten vardı. Alternatör de farklıydı. Yazılımı, sessizliği ve yumuşaklığı da. 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 23 Eylül 2022 Yazar Paylaş 23 Eylül 2022 Cem Işık yazdı: Mk 3 mondeo ile aynı altyapısı olan kasa değil mi bu? O ise parça sorunu olmaz sanmıyorum. Her halükarda hortumları vs değişirdim ben olsam, olmadık yerde patlayıp yolda bırakma riskini aşmak adına. Selim Bilgin yazdı: X-Type, mondeo platformunda olan o. Bu S-type, gerçek İngiliz kedisi. Tamer Topaç yazdı: Hiç bir parça sorunu yaşanmaz. Çok keyifli bir araçtır. 3,0 V6 Kendine has bir araçtır. X-Type ise, Mondeo MK 3 ile aynı gibi görünse de teknik donanımda birçok detay parçalar farklıdır. Örneğin, bizim forumda bulduğumuz sessiz ve titreşimsiz kasnak, onda zaten vardı. Alternatör de farklıydı. Yazılımı, sessizliği ve yumuşaklığı da. Anahtarı şu eski tip Mondeo anahtarının aynısı 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 (düzenlendi) Mahmut Yıldız yazdı: Hangisiydi o, ben S type diye hatırlıyorum. x type olandı o abi 23 Eylül 2022 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Selim Bilgin yazdı: X-Type, mondeo platformunda olan o. Bu S-type, gerçek İngiliz kedisi. Tamam o zaman. Benim aklımda S-type olarak kalmış. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Yakın bir doktor arkadaşımızda vardı. Plakası da nct olduğu için necati diyorduk. DAğ bayır taş demeden canı çıkana kadar kullanıyordu. Çok zevkli araç. Ama x tpe idi sanki. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 23 Eylül 2022 Yazar Paylaş 23 Eylül 2022 İlandaki fiyat konusunda da yorum yapılırsa sevinirim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Rıdvan Ergün yazdı: İlandaki fiyat konusunda da yorum yapılırsa sevinirim Tüm fiyatlar artık yorumsuz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 bir tanıdıkta vardı kapalı ısıtmalı garajda tutardı, çay içerken bunlar da zaten aslen scorpio dedim.. demez olaydım, ertesi gün galeriyi çağırmış al götür bunu sat diye. Selim Bilgin yazdı: Bu S-type, gerçek İngiliz kedisi. sikorta taplası motorcraft Rıdvan Ergün yazdı: Ama yine de otoyollarda vs beklenmedik arıza yaşamak ve parça bulup bulamamak konusunda tereddütleri var. jaguar meraklısı ise vaz geçirilemez zaten, lakin diğer türlü ise ve bir de beklenmedeik arıza dert olacak ise, her türlü bir adet mercedes yazıyorum rçeteye 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 İlandaki satıcının adı çok garip, lokasyon Adana isim de gizli olunca bende bir şüphe uyandı. Telefon da yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Selim Bilgin yazdı: İlandaki satıcının adı çok garip, lokasyon Adana isim de gizli olunca bende bir şüphe uyandı. Telefon da yok. o detaya hiç bakmadım da şimdi bakınca zaten satma niyeti de yok Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: scorpio Avrupa Ford neden bu kadar şey Nasıl desem şey işte. 23 Eylül 2022 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Tamer Topaç yazdı: Avrupa Ford neden bu kadar şey Nasıl desem şey işte. yarı avrupa yarı amerikan yapacam diye bozuk mamül ürettiler yolda gidişi mükemmel tabii sanırsın jaguar le gidiliyor Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: yarı avrupa yarı amerikan yapacam diye bozuk mamül ürettiler yolda gidişi mükemmel tabii sanırsın jaguar le gidiliyor Tasarım dı dimi bozukluğu? Yoksa teknik anlamda çok iyiydi diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Tamer Topaç yazdı: Tasarım dı dimi bozukluğu? Yoksa teknik anlamda çok iyiydi diye biliyorum. evden akrabadan ırak olsun arızası bitmez 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Rıdvan Ergün yazdı: Anahtarı şu eski tip Mondeo anahtarının aynısı Fiesta anahtarı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Bagajı açılmayınca oksijen kaynağı ile arka koltuğun orası kesilip içeriden açılan model değil mi bu? 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts