Mehmet Ozyurek 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Doğan Arşiray yazdı: 10 senelik philips te bile böyle birşey yok ama. bence üretimde problem vardır. Kredi kartı harcama sözüne karşılık HSBC den aldığım Vestel 15-20 yıldır ciddi sorun çıkarmadan çalışıyor. Arasıra kilitleniyordu. Servise götürüp açtırıyordum. Sonra kendim öğrendim nasıl açıldığını.. Ondan sonra da kilitlenmedi zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Bence öncelikle kendi sitelerinden iletişim kurup derdinizi anlatın, tasarım hatası olduğunu sandığınızı mağdur olduğunuzu anlattıktan sonra cevap bekleyin, sonrasında duruma bakarsınız, benim bir ürünümü 8 sene sonra ücretsiz değişmişlerdi, tasarım hatalıydı, üstelik depoda yedekleri olmasaydı bir üst modelde vereceklerdi, tabii uzun yıllardır bu markayı kullanmam ve evdeki tüm chazların seri nolarına kadar yazarak dediğimi kanıtlamamda etkili oldu sanırım, neyse siz öncelikle yumuşak bir dille sıkıntıyı anlatın, şikayet çözülmezse genel müdürlüğe kadar gidiyor, denemekte fayda var, hemen şikayet vara yazmayın bence... en güzel yanıt twiter dan alınıyor. Çünkü izlemek için yeni firmalarla anlaşmış oluyorlar. Normal kanallardan iletişim kuramadığınızda twitter... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Mehmet Göktürk yazdı: en güzel yanıt twiter dan alınıyor. Çünkü izlemek için yeni firmalarla anlaşmış oluyorlar. Normal kanallardan iletişim kuramadığınızda twitter... buda iyi fikir ama öncesi kimseye duyurmadan firmaya sormak daha iyi niyetli bir davranış olur diye düşündüm, önce kendi aramızda çözelim meseleyi misali Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: bozulmaz kardeş, 10 seneden sonra belki... bozlulyor abi. led teknolojisi floresan yada halojen ampul gibi değil . üreticisi bile belli saat ömrü veriyor. kalite kalite değişiyor. kişi günde 30 dakika izler 20 senedir çalışıyor der. çok sağlam der. aynı televizyonu markette 24 saat açık olacak şekilde kullansın 1 senede bozar. led bozulmasa bile mercekleri ısıdan yanar. ve tvyi komple yakar. lg tvlerin 1 modelinde örnek olarak 50 adet led var diyelim. içinden 1 tanesi bozuluyor ve devreyi açık duruma geçirmiyor ve izlenen görüntüden sen bunu farketmiyorsun. ama led bozulmuş ve üzerinde enerji geçmeye devam ettiği için montajlı olduğu yüzeyi ve üzerindeki reflektörler ısıtıyor sürekli ve sonuç kağıtlar yanıyor ve tv yanıyor komple . hayal değil 2 kez ledin tvyi yaktığına denk geldim. eski plazma yani floresanlı tvler 30 senede olsa dayanıyor. floresan renk değiştirse bile yan yana bağımsız dizili olduğu için ekranda çizgi şeklinde karanlık gözüküyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts