Tufan Caliskan 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 lise çağında çoluk çocuk işidir o. 440 lira için harama girilir mi? 440 milyar € olsa bi kafalar karışır 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: bende şüphe uyandırdı mesela bu, ben mc üyeliğimi kapatın silin diyorum silmiyorlar hiçbirşeyi Bende de. Zaten kendi sistemlerinde yapıldığını anladım ben. Burada hesap kapatmak değil de alışveriş engeli konulabilirdi. Trenyolda başıma geldi. Hesabım açık ama ödeme almıyorlar. Ban yemişim. Tufan Caliskan yazdı: lise çağında çoluk çocuk işidir o. 440 lira için harama girilir mi? 440 milyar € olsa bi kafalar karışır Düşünsene ulen bilseydim 4 bin çekerdim diyormuş Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Geçmiş olsun. İnsanların gözü döndü artık. Kimi nasıl dolandırırız diyerek master yapıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Geçmiş olsun, kapatmak üzere olan çiğköfteci yapmış olabilir mi? Eğer öyle ise karttan çiğköfteciye paranın geçmesi için henüz 45 gün var. Banka aracılığı ile ulaşılabilir veya adamın posu iptal ettirilebilir. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Geçmiş olsun. Böyle durumlara düşmemek için sanal kart kullanın kafanız rahat olsun. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 23 Eylül 2022 Yazar Paylaş 23 Eylül 2022 (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Cimer üzerinden getir’e sorarak bilgi edinme kanununa dayanarak ilgili harcamanın nereye teslim edildiği vs bilgilerini alın, sonra yaşadığınız ildeki savcılığa dilekçe (bilgim dışında kartımı kullanan kişi/kişilerden şikayetçiyim şeklinde )ile gidip şikayetçi olun. üstadım cok yerinde bir oneri teşekkürler ederim ama daha once cok daha büyük bir dolandiricilik olayi basima geldiginde bu sekilde hareket ettim. o surec o kadar yordu ki beni anlatamam. sonuc koca bir "takipsizlik" karariydi. ustelik her türlü veri olmasima ragmen. boyle ufak bi tutar icin aklimdan bile gecirmiyorum o surecleri tekrar yasamayi Çağlar Bayur yazdı: bende şüphe uyandırdı mesela bu, ben mc üyeliğimi kapatın silin diyorum silmiyorlar hiçbirşeyi bana da supheli geldi, sanki delilleri karartiyomus gibi aninda uyeligim silinmis. Emrullah Aydoğdu yazdı: Geçmiş olsun, kapatmak üzere olan çiğköfteci yapmış olabilir mi? Eğer öyle ise karttan çiğköfteciye paranın geçmesi için henüz 45 gün var. Banka aracılığı ile ulaşılabilir veya adamın posu iptal ettirilebilir. ilgili subeyi bulmaya calisiyorum bakalim. hangi subeye sorsam bizim o tutarda gunluk getir ciromuz bile yok diyolar sonuçta cig kofteci en yuksek tutar ne olabilir ki 23 Eylül 2022 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Sanal kart candır. Benim asıl kartlarımın hepsi kapalı. Her kartımın sanalı var. Gerektiği zaman gerektiği kadar limit açarım. 4 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 23 Eylül 2022 Yazar Paylaş 23 Eylül 2022 bu olay özelinde konusuyorum sanal kart olsa degisen ne olacakti ki Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Coşku Mert yazdı: bu olay özelinde konusuyorum sanal kart olsa degisen ne olacakti ki Sanal karta limit koyarsınız, örneğin; 1 TL. Bu tutar üzerinde herhangi bir harcama yapılamayacağı gibi, size sms gelir, 'yetersiz bakiye alışveriş tamamlanamadı' diye. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Coşku Mert yazdı: bu olay özelinde konusuyorum sanal kart olsa degisen ne olacakti ki Sanal karta limit tanımlarken harcama yapacağın kadar tanımlamış olacaktın. Harcamanı yapacaktın ve limit sıfırlanmış olacaktı. Yemek sepetinde tanımlı kartın da sanal kart olduğu için, sipariş verilmek istendiğinde kartta limit olmadığı için sipariş verilemeyecekti. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 24 Eylül 2022 Yazar Paylaş 24 Eylül 2022 (düzenlendi) yani her islem yapmak istedigimde sanal karta para aktarmam gerekecek. evet guvenli ama hic pratik degil zaten bu olayda k.kartlik bir sorun da yok. sorun getir hesap bigilerime erisilmesi ve benim onay kodunu karsi tarafa soylemis olmam 24 Eylül 2022 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Tabi senin kod söylemen başlı başına hata ancak sanal karta limit tanımlamak 15 saniye falan sürer 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 24 Eylül 2022 Yazar Paylaş 24 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Tabi senin kod söylemen başlı başına hata ancak sanal karta limit tanımlamak 15 saniye falan sürer teşekkürler abi, sanal karti da aktif ettim arada kullanirim artik Yorum bağlantısı
Coşku Mert 5 Ekim 2022 Yazar Paylaş 5 Ekim 2022 sonuç bildiriyorum. dolandiricilikla ilgili 445,99 tl lik tutar bankamdan tarafima iade edildi. bu tecrube vesilesiyle artık tum internet harcamalarimi sanal kartla yapmaya basladim. cok daha guvenliymis. tavsiyede bulunanlara tekrar teşekkür ediyorum. ve bir daha getir gibi bir platrormu kesinlikle kullanmayi düşünmüyorum. ayni durumdan muzdarip bir cok kisi gordum. hem dolandiricilara on ayak oluyorlar, hem de sorumluluk kabul etmiyorlar. almam gereken tecrubelerimi aldim ve yoluma devam ediyorum 6 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 6 Ekim 2022 Paylaş 6 Ekim 2022 Geçen bir arkadaş Dolap uygulamasından telefon almaya çalışırken dolandırılmış. Telefonu adamla anlaşıylorlar, adam diyor ki kız arkadaşımın hesabından işlem yapacağız diye link gönderiyor. Adam tıklıyor, dolap uygulamasını açtığını zannediyor ama aslında sahte dolap sitesiymiş. Oradan kart bilgilerini girince bir telefon parası gidiyor. Dolandırıcılar sürekli yöntem geliştiriyor, dikkatli olmak lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ekim 2022 Paylaş 6 Ekim 2022 Bu dolandırıcılardan güzel argeci olur aslında Yorum bağlantısı
Recommended Posts